Baby (0 - 2 jaar)

In het begin is een baby volledig afhankelijk van zijn opvoeders. De opvoeders leren de baby steeds beter kennen en kunnen daardoor goed reageren op de signalen van een baby. De baby groeit enorm snel. De lengte en het gewicht van een baby veranderen in een razend tempo. Maar de baby leert ook steeds meer, waardoor de baby de wereld kan gaan ontdekken. De baby gaat lachen, brabbelen, kruipen, spelen en nog veel meer. Maar ook al ontwikkelt de baby snel, hij blijft klein en kwetsbaar en heeft nog veel liefde, zorg en aandacht nodig van zijn opvoeders.

 

babyOp deze website worden alle belangrijke fases die zich voordoen tijdens de babytijd besproken. Opvoeders kunnen alles lezen over de ontwikkeling van de baby en krijgen hierbij handige tips en adviezen. De informatie op deze website kan worden gebruikt als voorbereiding op de komst van een baby, maar ook wanneer er tijdens de opvoeding vragen ontstaan. In het linker menu staan alle onderwerpen die van belang zijn bij de opvoeding en ontwikkeling van de baby.

 

contact

Vragen & Contact

Heb je een vraag die niet wordt beantwoord? Stel hem dan via het contactformulier. Opvoedinfo.nl helpt graag bij alle vragen..!

 

FacebookTwitterHyvesLinkedin