Selecteer een pagina

Beste babybedje 2020

Een wieg en matras kopen (we beoordelen ook de beste wiegmatrassen) is een grote investering voor uw gezin en u wilt ervoor zorgen dat degene die u kiest veilig, betrouwbaar, veelzijdig, comfortabel en handig is. Je wilt ook dat het converteerbaar is, wat betekent dat het overgaat ter ondersteuning van je baby, peuter, grote jongen en zelfs tween en nog veel meer! Om de beste en veiligste babywiegjes van 2020 te vinden, hebben onze praktische beoordelingen 14 populaire babywiegjes verzameld en op de proef gesteld. De top 5 kribben worden hieronder vermeld, gevolgd door diepgaande beoordelingen van ongeveer 10 verschillende kribben.

Het vinden van de perfecte wieg kan moeilijk zijn, vooral met meer dan 500 verschillende kribben op de markt! U wilt dat het schattig is en overeenkomt met de stijl van het kindermeubilair (zoals het kinderkamerzweefvliegtuig), voldoet aan alle huidige veiligheidsnormen, veelzijdig is en gemakkelijk overgaat naar een peuterbed, en comfortabel, goed gebouwd, betaalbaar en gemakkelijk is Verzamelen. Zie onderaan dit artikel voor meer informatie over hoe we elk van deze factoren hebben geëvalueerd en bekijk onze volledige handleiding voor het kopen van wiegjes.

 

Hier zijn de beste kribben van 2020!

Babyletto Hudson 3-in-1 Convertible Crib

De babyletto-lijn wint aan populariteit in de afgelopen 5 jaar, met zeer goed gebouwde kribben die er geweldig uitzien, gemakkelijk te monteren zijn, geweldige functies hebben en de bank niet volledig breken. Ze zijn voor de stijlvolle ouders die geen compromissen willen sluiten op het gebied van design of veiligheid en bereid zijn om ongeveer $ 100 meer te betalen dan een typische (en minder stijlvolle!) Wieg. We werden ons voor het eerst bewust van de babyletto lijn van wiegjes toen onze bezoekers door de jaren heen ons e-mailden over hoe blij ze waren met hun nieuwe babyletto wiegjes. Dat is een geweldig teken wanneer mensen bereid zijn om hun best te doen om ons e-mails te sturen, dus vorig jaar hebben we er een in handen gekregen en we werden niet teleurgesteld. De Hudson 3in1 converteerbare wieg is geen uitzondering op de populariteit van de babyletto-serie, het is een geweldige babywieg die wordt omgezet van een volledige wieg naar een peuterwieg (met een inbegrepen rail), naar een ligbed. Het enige dat het niet doet, is helemaal ombouwen tot een twin- of full-size bedframe, wat naar onze mening een functie is die de overgrote meerderheid van de ouders nooit gebruikt. Deze wieg gebruikt een geweldig modern design uit het midden van de eeuw met vierkante hoeken en afgeronde spillen, waardoor het er strak, eenvoudig en modern uitziet. De montage duurde ongeveer 30 minuten, wat ongeveer normaal is, en de meegeleverde instructies waren heel duidelijk. Je bevestigt de voeten, dan 3 kanten, dan de matrasveer en dan de voorkant. Het wordt geleverd met een inbussleutel, maar u hebt ook een Philips-kruiskopschroevendraaier nodig.

Er waren 4 matrashoogtes op onze unit, wat het een mooie veelzijdigheid geeft. De geassembleerde wieg is erg stevig en zwaar, geen zorgen over kraken en buigen met een springkussen peuter! Het heeft een gewichtslimiet van 50 pond voor het peuter bed, wat betekent dat je het tot ongeveer 4-5 jaar oud zult maken voordat je het in gewicht of lengte uitgroeit. Dus naast de uitstekende functionaliteit van deze wieg zijn er nog een aantal extra aspecten waar je je goed bij voelt. De wieg is Greenguard Gold Certified, wat betekent dat het is getest om te verzekeren dat het een zeer lage chemische uitstoot heeft. Gemaakt van duurzaam geproduceerd Nieuw-Zeelandse dennen, deze wieg is vrij van lood, ftalaten (bijv. BPA) en meer dan 360 andere vluchtige organische stoffen (VOS) en meer dan 10.000 andere chemicaliën. Het overtreft ook verschillende CPSIA-, CFR- en ASTM-vereisten voor bouwkwaliteit (ondersteuning van spindelbelasting) en chemische en zware metalen. En als dat niet genoeg is om je goed te voelen, is het ook verkrijgbaar in verschillende visueel aantrekkelijke kleuren, waaronder grijs (foto), wit, leisteen, espresso, natuurlijk grenen en sommige tweekleurige variëteiten. Trouwens, de hoogwaardige Babyletto Pure wiegmatras past perfect in deze wieg * perfect *. Over het algemeen is dit echt een uitstekende wieg. Het enige nadeel is de prijs, die meestal iets meer is dan de meeste andere kribben op deze lijst. Naar onze mening is het de moeite waard voor de gemoedsrust met betrekking tot veiligheid en duurzame inkoop. Geïnteresseerd? Je kunt de Babyletto Hudson hier bekijken.

 

DaVinci Kalani 4-in-1 Convertible Crib

Deze Davinci Kalani 4in1 convertible wieg bestaat al enkele jaren en is in de loop van de tijd behoorlijk veranderd. Het is een geweldige keuze voor iemand die op zoek is naar hoge veelzijdigheid en veiligheid, misschien niet op zoek is naar de moderne look van het midden van de eeuw of niet bereid is om de prijs te betalen voor de best beoordeelde babyletto-wieg. Het is een geweldige, knappe wieg gemaakt door een bedrijf met een grote reputatie voor kwaliteit, veiligheid en gemak. Deze wieg heeft het allemaal: Greenguard-certificering voor lood, ftalaten en emissies, 4 matrashoogteaanpassingsniveaus, een laag profiel om u te helpen in en uit te reiken, en overtreft alle huidige veiligheidsnormen. Het maakt ook gebruik van Nieuw-Zeelandse den afkomstig uit duurzame bossen, waardoor u zich goed voelt bij uw aankoop. Deze wieg heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn geweldige functies en kwaliteit, waaronder van BabyCenter, National Parenting Publications en Babble. Het komt in verschillende afwerkingen waaronder Cherry, Espresso, Black/ Ebony, White en Chestnut. Het verandert van een babybedje in een peuterbed met een rail, naar een ligbed zonder de rail, helemaal naar een full-size bed (maar je zult natuurlijk de full-size matras en het frame moeten kopen). Dit is een geweldige converteerbare wieg, maar het heeft ook enkele nadelen ten opzichte van de hogere opties op deze lijst. Eerst hebben we de witte versie getest en vonden het niet leuk dat de donkergekleurde schroeven visueel opvielen. Ten tweede, gebruikte DaVinci de peuterrail bij deze wieg, maar stopte onlangs met het opnemen ervan, hoewel ze hun prijzen niet hebben verlaagd. Uiteindelijk vonden we dat het tijdens de montage een beetje te gemakkelijk was om de dunne afwerking op het hout te krassen. Over het algemeen is dit een redelijk geprijsde wiegoptie met echt uitstekende functies, maar je moet je eigen peuterrail kopen en de bouwkwaliteit is niet zo geweldig als vroeger. Meestal wordt online voor ongeveer $ 220-250 verkocht. Geïnteresseerd? Je kunt de DaVinci Kalani hier bekijken.

 

Delta Children Bentley 4-in-1 Convertible Crib

Deze 4-in-1 converteerbare babywieg is een van de verschillende wiegjes gemaakt door Delta Children die allemaal een serieuze knal voor het geld bieden, geweldige styling en stevige bouwkwaliteit. Deze omvatten niet alleen de Bentley, maar ook de Emery-, Canton- en Heartland-modellen. We hebben de Bentley vorig jaar in handen gekregen om te testen en waren onder de indruk van zijn veelzijdigheid, kwaliteit, gebruiksgemak en slee-wiegstijl. Het is een van de weinige massief houten kribben die beschikbaar zijn voor minder dan $ 300. Degene die we hebben getest, was gemaakt van massief kersenhout dat zwaar en van goede kwaliteit was: de onze had geen deuken, vlekken, retoucheerverf of scheuren. Uit de doos was montage verrassend eenvoudig en kostte ons ongeveer 20 minuten met de meegeleverde tools. Let op een paar dingen: verwacht eerst enige uitzetting en krimp van massief hout, zodat schroefgaten mogelijk niet perfect op één lijn liggen. Overweeg om het geheel met losse schroeven te monteren, en zodra alle schroeven erin zitten, kunt u ze vastdraaien. Ten tweede, draai de schroeven niet te vast, anders kunt u problemen ondervinden met de hardware of het scheuren van hout. Als het eenmaal is gemonteerd, heeft het een aantal geweldige functies. Het heeft een 3-standen matrashoogte, meerdere lagen loodvrije beits voor duurzaamheid, en voor degenen die misschien geïnteresseerd zijn, is er ook een bijpassende dressoir voor kinderkamers. We vonden de metalen frame-veren sterk, de afmetingen perfect op twee testmatrassen (de Safety 1st Heavenly Dreams en Newton Wovenaire) en het geheel erg stevig en sterk.

De hoogste matrasinstelling was hoog genoeg om comfortabel naar binnen te reiken om een ​​baby op te tillen, en de laagste was laag genoeg om klimmen bij jonge peuters te voorkomen. Hoewel het geen peuterstang of ombouwset bevat om er een full-size bed van te maken, heeft het wel de mogelijkheid om 4 functies te bereiken: wieg, peuter bed, ligbed en full-size bed. Je kunt de peuterbar en het volledige bed ombouwpakket vrij gemakkelijk online vinden, en ze zijn redelijk geprijsd. Dus over het algemeen hebben we deze wieg echt op prijs gesteld, en denken dat het een geweldige aanvulling is op onze lijst met beste wiegjes (en bekijk ook de modellen Delta Children Emery, Canton en Heartland)! Nadelen? Welnu, er zijn slechts 3 hoogteaanpassingen in plaats van 4 (maar dat is geen probleem), het is niet GreenGuard-gecertificeerd, we hebben geen idee hoe ze hun hout betrekken, en sommige hardware is niet van de beste kwaliteit. Deze wieg verkoopt meestal voor ongeveer $ 260 online, en is verkrijgbaar in Black Cherry (foto), chocolade en wit. Geïnteresseerd? Je kunt de Bentley 4-in-1 Convertible Crib hier bekijken.

 

Stork Craft Tuscany 4-in-1 Convertible Crib

Deze converteerbare wieg 4in1 heeft een prachtige traditionele stijl en we denken dat hij er fantastisch uitziet in espresso, grijs en wit. Het is een geweldige wieg gemaakt door een bedrijf (Stork Craft) met een uitstekende reputatie voor bouwkwaliteit en klantenservice. Deze wieg heeft verschillende geweldige functies: massief grenen en composietconstructie, voldoet aan of overtreft de veiligheidsnormen van de overheid voor constructie en afwerkingen (ASTM, CPSC en JPMA), heeft 3 matrashoogte aanpassingsniveaus, een laag profiel om u te helpen uw baby erin te krijgen en uit, een apart aangeschafte peuterrail voor eenvoudige conversie, en een lange reputatie voor geweldige bouwkwaliteit. Deze wieg verandert van een babywieg in een peuter bed (je moet de peuterrail hier apart kopen), vervolgens in een ligbed (voorkant en rail verwijderd), en uiteindelijk in een full-size bed met de achterkant en voorkant als hoofdeinde en treeplank (maar het metalen bedframe wordt apart verkocht). Het komt in verschillende afwerkingen, waaronder Cherry, White, Brown, Espresso en Gray. Het grijs is een mooie zacht ogende moderne grijze afwerking. Tijdens onze tests dachten we dat het eenvoudig in elkaar te zetten was en stevig, stijlvol en over het algemeen van goede kwaliteit was, vooral voor een wiegje van $ 235.

Nadelen? Welnu, het heeft slechts 3 in plaats van 4 hoogte aanpassingsinstellingen, die u wel of niet kunnen beïnvloeden; het betekent gewoon dat er meer ruimte is tussen de instellingen. Realistisch gezien zult u waarschijnlijk slechts 2 of 3 gebruiken, want als ze eenmaal gaan staan, wilt u het lekker laag hebben! Het bevat ook geen peuterrail, of bezit GreenGuard-certificering voor afwerkingskwaliteit en emissies, of gebruikt hout uit duurzame bossen, dus als u van die dingen houdt, moet u zeker de anderen op deze lijst bekijken. Over het algemeen is dit een geweldige en scherp geprijsde wieg en je kunt er niet echt mis mee gaan. Merk op dat er ook een bijpassende veranderende tabel beschikbaar is. Meestal wordt online voor ongeveer $ 250 verkocht. Geïnteresseerd? Je kunt de Stork Craft Tuscany hier bekijken.

 

Graco Benton 4-in-1 Convertible Crib

Dit is een uitstekende waar voor je geld, met een hoge veelzijdigheid, goede kwaliteit, voor een uitstekende prijs rond de $ 120-130. Deze wieg van massief hout voldoet aan verschillende overheidsnormen, waaronder die van ASTM en CPSC, en is JPMA-gecertificeerd. Het maakt gebruik van massief grenenhout afkomstig uit Nieuw-Zeeland, samen met wat fineer. Deze Graco Benton 4in1 convertible wieg is van hoge bouwkwaliteit en bij onze tests duurde de montage slechts ongeveer 15 minuten met een draadloze boor machine/ driver. Matrassen passen heel goed in de hoeken, en reiken in en uit de wieg was eenvoudig, zelfs voor kortere moeders. De styling is eenvoudig, met sommige boerderijstyling met zijn kleuren en rondingen. De matras kan worden ingesteld tussen 3 hoogteposities, zoals de Stork Craft. Het wordt omgezet in een peuter bed, wat in feite betekent dat de voorkant wordt verwijderd en de matras op de laagste stand wordt geplaatst en een peuterrail wordt bevestigd (apart verkrijgbaar). Dan een ligbed, wat betekent dat de matras hoger moet worden geplaatst, en vervolgens een full-size bed met (niet meegeleverde) frame-rails. Voor het peuter bed bevat het geen peuterrail, dus u moet een van de universele kopen. Niet verwonderlijk gezien de lage prijs van deze wieg, dus je zult nog steeds behoorlijk wat besparen ten opzichte van de bovenstaande opties, zelfs als je een universele peuterrail moet kopen. Over het algemeen vonden we dit stevig, degelijk gebouwd en betrouwbaar. Meestal wordt online verkocht voor ongeveer $ 120. Geïnteresseerd? Je kunt de Graco Benton hier bekijken.

 

Delta Children Tribeca 4-in-1 Convertible Crib

Probeert u een wieg met stijl en design te vinden die zich onderscheidt van de rest? Bekijk het tweekleurige Tribeca-wiegje waardoor je het gevoel hebt in een Tribeca-loft in industriële stijl te wonen, maar zonder de prijs! Delta Children maakt al meer dan 50 jaar wiegjes van hoge kwaliteit en we hebben er in de loop der jaren verschillende van gemaakt. Ze combineren altijd een populaire stijl met geweldige functionaliteit, veelzijdigheid, veiligheidsvoorzieningen en hoge bouwkwaliteit tegen een redelijke prijs. Het Tribeca-model komt uit op ongeveer $ 250, wat zich aan de bovenkant van Delta-wiegjes bevindt, maar om een ​​aantal behoorlijk goede redenen. De stijl en constructie zijn zeer uniek, met zijn slanke x-cross basis, trendy tweekleurige afwerking met grijs en wit staal, en orthogonale maar zachte randen. Uit de doos was deze wieg zwaar en voelde alsof elk onderdeel van goede kwaliteit was. De montage duurde ongeveer 45 minuten, het gereedschap zat in de doos en de instructies waren vrij duidelijk. We monteerden het eerst als een gewone wieg en testten alle matrashoogtes, 3 om precies te zijn. De bovenste lengte was geweldig om gemakkelijk bij een pasgeboren baby te kunnen komen, en de laagste lengte was mooi en laag om het risico te voorkomen dat een avontuurlijke peuter eruit zou klimmen. Over veiligheid gesproken, de wieg is JPMA-gecertificeerd en voldoet aan of overtreft de CPSC- en ASTM-normen en is getest op alle zware metalen.

Alle hardware en hout voelden van hoge kwaliteit en passen echt goed bij elkaar. We gooiden er een matras in en gingen staan ​​en sprongen erin, en de wieg was stevig en sterk. We probeerden er drie matrassen in, de Newton, Moonlight Slumber en Dream on Me. Ze passen allemaal perfect, vooral wanneer de matras vierkante hoeken had. We hebben het ook omgezet in het peuter bed (de peuterrail is niet inbegrepen, wordt apart verkocht) en het ligbed (de ligbedrail is inbegrepen), en beide werkten heel gemakkelijk. We hebben de uiteindelijke conversie naar een hoofdbord en voetbord op een full-size bed niet gedaan, maar we denken dat de conversie eenvoudig genoeg leek (je zou de bedhekken en matras natuurlijk apart moeten kopen). Andere dingen die ons opvielen, waren dat de verf niet gemakkelijk afgebladderd of verstoord werd en dat de steun van de matrasveer niet piepte of kraakte. De enige nadelen om van te spreken waren dat de peuterrail niet is inbegrepen, er is een beetje vieze geur van het hout na een paar dagen na montage en de prijs is een beetje hoog rond de $ 250. Maar voor deze stijl, kwaliteit en mogelijkheden denken we dat dit een geweldige optie is! Geïnteresseerd? Je kunt de Delta Tribeca-wieg hier bekijken.

 

DaVinci Jenny Lind Convertible Crib

Deze hoogwaardige converteerbare wieg maakt gebruik van de populaire spilstijllatten en brengt nostalgie terug van de kribben van weleer! Ouders hebben de neiging om van deze stijl te houden of er een hekel aan te hebben, dus het is alleen een kwestie van persoonlijke voorkeur. Als je van de stijl houdt, krijg je een uitstekende 3in1 converteerbare wieg, hoewel niet zo veelzijdig als de 4-in-1-opties hierboven. Dit is weer een DaVinci-wieg, met een van de meest solide reputaties in de wiegindustrie. Deze wieg heeft Greenguard-certificering voor lood, ftalaten en chemische emissies, het heeft ook 4-niveau matrashoogte-aanpassing, een medium-hoog profiel om dingen niet te moeilijk te maken om je baby in en uit te krijgen (voor een lager profiel, niet bevestig de meegeleverde wielen), en het bevat de peuterrail voor het omzetten in een peuter bed. Net als de DaVinci Kalani is het gemaakt van massief hout afkomstig uit duurzame bossen. Het heeft ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder van BabyCenter, Baby Bargains en National Parenting Publications, dus het heeft een geweldige aanhang en reputatie. Het komt in verschillende kleuren, waaronder wit, kersen, ebbenhout en schattige babyblauwe lagune en gele zonneschijn. Het verandert van een babybedje in een peuter bed met een inbegrepen peuterrail en vervolgens in een ligbed als je die rail verwijdert. Het heeft niet de mogelijkheid om te converteren naar een full-size bed (dus de “3-in-1” in plaats van “4-in-1”). Nadelen? Nou, zoals we net zeiden, het is geen 4-in-1, dus dat is voor sommige ouders een beetje beperkend. Meestal wordt online verkocht voor ongeveer $ 250. Geïnteresseerd? Je kunt de DaVinci Jenny Lind hier bekijken.

 

Union 2-in-1 Convertible Crib

Dit is een relatief eenvoudige wieg zonder franjes die nog steeds een geweldige bouwkwaliteit en een solide reputatie voor veiligheid en betrouwbaarheid heeft. Deze wieg is relatief licht van gewicht, gemakkelijk te monteren en vormt een aanvulling op een minimalistische kinderkamerstijl. De wieg is gemaakt van duurzaam massief dennenhout uit Nieuw-Zeeland en gebruikt een niet-giftige afwerking die lood- en ftalaatvrij is. Zoals de beste op deze lijst, heeft het 4 verstelbare matrashoogtes, geschikt voor een breed scala aan babyhoogte en mobiliteit. Toen we het in elkaar zetten, duurde het slechts ongeveer 20 minuten met een schroevendraaier op batterijen. We vonden dat het in het begin een beetje wiebelig was, maar we hebben de bouten vastgedraaid en het werd veel steviger. Het heeft een lage profielhoogte om het gemakkelijk te maken om de baby in en uit te doen. Maar het is belangrijk op te merken dat het niet de rail bevat om naar een peuter bed te converteren, wat ons verbaasde toen we het ontvingen. Je kunt ofwel hun aanbevolen DaVinci-peuterrail kopen (waarvan we dachten dat het veel te klein was), of je kunt een betere universele peuterombouwset kopen voor slechts ongeveer $ 20. Deze wieg is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder traditioneel wit, babyblauw “Lagoon”, schattig geel “Sunshine”, “Espresso” en lichtgrijs. Nadelen? Nou, het komt niet met de peuter conversierail die jammer is, en sommige klanten melden dat het niet zo stevig is als ze zouden willen (maar zie onze opmerking hierboven over montage). Over het algemeen is dit een geweldige, eenvoudige optie die ook de goedkoopste op onze lijst is. We vonden het online voor ongeveer $ 110-130.

 

Dream on Me Classic Convertible Crib

Dit is een klassiek vormgegeven wieg met een aantal geweldige functies en een prijs die meestal onder de $ 100 ligt. Er is veel leuks te vinden aan deze 3in1 convertible wieg. Ten eerste is het hout massief grenenhout van hoge kwaliteit en vrij van BPA (ftalaten), lood en latex. Ten tweede heeft het 3 matrashoogte-posities voor veelzijdigheid en veiligheid wanneer uw baby begint te rollen, kruipen en optrekken om op te staan. Het is verkrijgbaar in de kleuren wit, kersen, naturel, zwart en espresso en we houden van de eenvoud van het klassieke ontwerp. Het is een wieg zonder franje en het past goed in een minimalistische kinderkamerstijl. Ten derde is het een 3-in-1, waarmee u van een wieg kunt veranderen in een peuterbed met een rail (niet inbegrepen, maar hier verkocht), en vervolgens verwijdert u de rail om er een “daybed” van te maken. Tijdens onze tests vonden we dat de montage ongeveer 30 minuten duurde (met twee volwassenen), en we dachten dat de algehele bouwkwaliteit vrij hoog was, vooral voor een wieg in deze prijsklasse. Het hout en de bijlagen voelden solide aan, en zelfs daarmee woog de hele wieg slechts ongeveer 35 pond. Nadelen? Nou, het bevat niet de peuterrail, die de prijs een beetje verhoogt als die tijd komt. En we raden u aan de rail nu te kopen in plaats van te wachten, omdat het moeilijk te voorspellen is of de compatibele rail in de toekomst beschikbaar zal zijn. Het heeft ook slechts 3 matrasposities, terwijl we over het algemeen de voorkeur geven aan 4 voor extra veelzijdigheid. We zien ook geen GreenGuard-certificeringen voor materialen of afwerkingen en ook geen informatie over de inkoop van materialen uit duurzame bronnen. Natuurlijk zijn die dingen in principe niet te vinden voor deze prijs. Over het algemeen is dit een uitstekende, no-nonsense wieg voor eenvoud en functionaliteit. Absoluut een aanrader voor de prijs bewuste kopers van wiegjes!

 

Babybedjes best geteste

Hier zijn de belangrijkste dingen die we hebben overwogen bij het maken van deze beste kribben van 2020-lijst:

Veiligheid

Bij Mommyhood101 nemen we veiligheid zeer serieus. Waar brengt een baby het grootste deel van zijn of haar tijd door? In de wieg, autostoel, drager en kinderwagen. Al deze moeten voldoen aan de meest recente voorschriften en veiligheidsnormen, net zoals we zien met de beste converteerbare autostoelen en beste kinderwagens, die allemaal zijn ontworpen met het oog op veiligheid. En voederbakken hebben een lange weg afgelegd met betrekking tot veiligheid. Veel wiegjes hadden een uitklapbare kant om ouders te helpen hun baby te bereiken: deze werden om een ​​goede reden in 2011 verboden. We zullen niet ingaan op de redenen waarom ze hier verboden zijn, maar het volstaat te zeggen dat je nooit een drop-side moet kopen wieg online of bij een tuinverkoop! Oudere kribben kunnen ook een onveilige spleetbreedte tussen latten hebben. Huidige standaarden vereisen een maximale afstand van 2-3/ 8 “(2.375”) tussen lamellen, maar oudere wiegjes hebben bredere openingen waardoor kleine kopjes tussen lamellen vast komen te zitten. Sommige kribben hebben ook decoratieve uitsparingen, misschien van een schattig dier of karakter, maar deze moeten ook worden vermeden, omdat er een risico bestaat dat een beetje arm of been bekneld raakt. Krijg ten slotte nooit een wieg met decoratieve railpalen die op de hoeken steken; dit is een addertje onder het gras en moet worden vermeden. Gelukkig hebben kribben een lange weg afgelegd, maar dat geldt ook voor de behoeften van ouders: snel vooruit en er zijn veel nieuwe veiligheidscriteria waarnaar we allemaal op zoek zijn.

Ten eerste, Greenguard of andere certificering voor lood, ftalaten (BPA) en andere chemische emissies. Ten tweede wil je dat de wieg sterk is met een hoge latlaststerkte, goede stabiliteit en lage frame-flex. Ten derde wilt u ervoor zorgen dat het bedrijf geen slechte terugroepgeschiedenis en klantbeoordelingen heeft voor zaken als loodverfgebruik (zoals deze) en ervoor zorgen dat het geen recente terugroepacties heeft. Ten slotte wilt u ervoor zorgen dat u een matras krijgt (meestal apart verkocht) van hoge kwaliteit met vierkante hoeken (zie onze beste beoordelingen voor wiegmatrassen hier). Zoals je kunt zien, zijn er veel veiligheidsoverwegingen bij het selecteren van die perfecte wieg voor je baby. Maak je geen zorgen, we hebben het werk voor je gedaan. Onze beste lijst met babybedjes bevat alleen babybedjes die aan deze strenge veiligheidscriteria voldoen. We willen je niet bang maken, maar hier zijn enkele van de meest voorkomende vragen die we krijgen over de basisprincipes van beddengoed voor een wieg, met één consistent antwoord: NEE! Zijn wiegbumpers veilig? Zijn kussens veilig? Hoe zit het met decoratieve kussens? Zijn dikke dekens veilig? Zijn slaapverstellers veilig? Nee, nee, nee, nee en nee! Ze zijn allemaal onveilig vanwege verstikkingsrisico’s: zie hier en hier voor meer informatie. Kinderbeddengoed is anders, maar voor baby’s moet je heel voorzichtig zijn en om veilig te zijn moet je andere babyspullen uit de wieg houden.

Veelzijdigheid

Converteerbare kribben zijn de norm geworden, als aanvulling op de kleinere en meer draagbare systemen zoals Mozes-manden en nachtkastjes. Net als een goed beoordeelde converteerbare autostoel, of een echt goede stoelverhoger, bieden converteerbare ledikantjes een veel bredere leeftijdscategorie door zich aan te passen aan ontwikkelingsstadia. Voor zuigelingen begint de converteerbare wieg als een basiswieg met vier zijden. Deze hebben altijd een instelbare matrashoogte, dus je begint met de hoogste stand met een pasgeborene en verplaatst de matrasondersteuning geleidelijk naarmate je baby ouder wordt. Dit maakt het gemakkelijk om naar binnen te reiken wanneer je een pasgeborene hebt, en dan beweeg je hem lager om ervoor te zorgen dat je nieuwe mobiele baby (kruipen, optrekken) niet kan klimmen of vallen wanneer hij staat. Ongeveer een jaar na het bereiken van die laagste instelling, misschien wanneer uw peuter ongeveer 2 jaar oud is, converteert u de wieg naar een peuterbed. Dit gebeurt door de voorkant te verwijderen en te vervangen door een (meestal inbegrepen) peuterrail; als dit niet is inbegrepen, kunt u afzonderlijke conversiekits kopen. Dit is ontworpen om je peuter wat onafhankelijkheid te geven, maar ook om te voorkomen dat hij midden in de nacht uit bed rolt. Als je denkt dat je opgroeiende kind (misschien ongeveer 4 jaar) klaar is voor een ligbed, kun je die gedeeltelijke rail verwijderen.

Ten slotte zullen veel converteerbare wiegjes ook worden omgezet in een full-size bed voor de “tween” en tienerjaren, met de achterkant en voorkant als een hoofdeinde en voetbord. Een converteerbare wieg redt u onderweg van het kopen van meerdere bedden, houdt de stijl jarenlang consistent en geeft uw groeiende baby gemakkelijker overgangen met de vertrouwde uitstraling van zijn eigen wieg. Alle kribben die we hieronder bespreken, converteren van baby naar peuter en verder. Pas op voor converteerbare wiegjes die adverteren als 6-in-1 of zelfs 7-in-1 converteerbare wiegjes: deze doen meestal precies hetzelfde als een 4-in-1 (wieg, peuterbed, ligbed, hoofdeinde / voetbord met twee bedden), maar hun marketingmensen kwamen erachter dat ze meer gebruik kunnen toevoegen als ze met of zonder het hoofdbord en het voetbord afzonderlijk tellen. Dwaasheid, we raden aan om naar een 3in1 wieg of 4in1 wieg te gaan (zoals de Babyletto Hudson 3in1 converteerbare wieg, of de Suite Bebe 4in1 converteerbare wieg) als je echt gelooft dat je hetzelfde hoofd / voetbord zult gebruiken als onderdeel van een tweeling of full- groot bed. Hier is een geweldig voorbeeld van een converteerbare wieg die van baby tot tiener gaat, de DaVinci Kalani converteerbare wieg.

Comfort en gemak

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten. Nu er geen neerklapbare zijkanten zijn, wilt u ervoor zorgen dat de matrashoogte instelbaar is tussen ten minste 3 niveaus. Zoals we hierboven al zeiden, wil je een pasgeboren baby op het hoogste niveau beginnen en deze vervolgens naar beneden verplaatsen naarmate je baby mobieler wordt en er een risico is op kruipen / staan ​​/ klimmen. Ten tweede wilt u de juiste matras kiezen voor comfort en veiligheid. We beoordelen en rangschikken hier de best beoordeelde wiegmatrassen, maar om samen te vatten, u wilt er een zonder schadelijke uitstoot, met gelijkmatige en stevige ondersteuning, met vierkante hoeken en met dubbele stevigheid. Als u een matras van goede kwaliteit krijgt, past deze goed in de wieg en biedt hij vele jaren comfortabele en veilige slaap. Je wilt ook dat de wieg een laag profiel heeft, zonder echt lange benen die het moeilijk maken om in en uit te reiken. Tot slot, voor het gemak, wilt u een wieg die geen 5 uur nodig heeft om te monteren! U wilt eigenlijk alleen dat het de 4 wanden en matrasondersteuning heeft. Je bevestigt de 4 zijden aan elkaar en zet de matrassteun op. Als het ingewikkelder is dan dat, is het de moeite waard om veel meer te betalen in een speciaalzaak en ze voor u te laten assembleren. De meeste ouders kopen tegenwoordig wiegjes online en melden dat het ongeveer een half uur tot een uur duurt voordat ze in elkaar zijn gezet. Moderne kribben bevatten niet alleen de instructies en onderdelen, maar ook alle benodigde gereedschappen. Al onze beste kribben zijn eenvoudig te monteren. Als u op zoek bent naar een reiswieg die super draagbaar is, bekijk dan onze beoordelingen van de beste reiswiegjes.

Kosten

We willen erop wijzen dat de meeste ouders minder dan $ 350 aan een wieg willen uitgeven, hoewel je zeker veel hoger kunt gaan dan dat voor premium kribben. Sommige topkribben gaan boven $ 1000, in sommige gevallen meer dan $ 3000. Dat zijn kribben van bedrijven zoals AFK Furniture, Corsican, Bratt Decor, Newport Cottages en Natart Juvenile. Over het algemeen zult u de neiging hebben om duurdere stylings, met de hand vervaardigde onderdelen te krijgen met behulp van traditioneel timmerwerk en houtverbindingenstechnieken, gemaakt in de VS of Canada, en misschien zelfs met witte handschoenen. Maar vergeet niet dat u de wieg maar een paar jaar gebruikt en dat alle wiegjes op onze lijst voldoen aan de ASTM- en CPSC-richtlijnen voor veiligheid, en veel van hen voldoen aan aanvullende emissie- en kwaliteitsnormen. En misschien heb je een aantal cadeaubonnen of coupons die je samen kunt trekken om de prijs draaglijker te maken! We hebben onze lijst met wiegjes samengesteld op basis van drie veronderstellingen die we hebben verzameld van onze websitelezers: ten eerste willen de meeste nieuwe ouders minder dan $ 350 uitgeven voor een wieg en realiseren ze zich dat meer betalen vaak niet het gevolg is in tastbare verschillen in veiligheid of functies. Ten tweede willen de meeste nieuwe ouders dat hun wieg functioneel en stijlvol is, en stijl is een subjectieve voorkeur die uniek is voor elke ouder. En ten derde zullen mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige kribben waarschijnlijk al bepaalde bedrijven en modellen kennen op basis van ervaringen van hun vrienden en familie.

Aan de onderkant van de prijsklasse, als u op zoek bent naar een wieg met moderne stijl tegen een redelijke prijs, raden we u aan een Ikea-wieg te overwegen. Er zijn verschillende geweldige Ikea-ledikantjes en Ikea-peuterbedden beschikbaar. Ze hebben de neiging om meer assemblage te vereisen dan anderen en zijn misschien niet zo stevig als de kribben op deze lijst, maar ze zijn absoluut geweldig waar voor je geld als je van de moderne wiegstijl houdt.