Selecteer een pagina

De beste babyfoons bieden superieure functies, beeldhelderheid (dag- en nachtzicht), gemak, betrouwbaarheid, veiligheid, signaalbereik en veelzijdigheid zodat u uw baby thuis of buitenshuis kunt bekijken. In de afgelopen 5 jaar hebben we meer dan 80 verschillende babyfoons getest om u te helpen de best mogelijke opties te vinden zonder de bank te breken. Een goede babyfoon geeft zicht op de kinderkamer, maar een babyfoon van topkwaliteit geeft u gemoedsrust.

In dit gedeelte worden alleen traditionele zelfstandige babyfoons behandeld met de camera-eenheid (voor plaatsing in uw kinderkamer) en de ouderbasiseenheid (met het videodisplay). Hier is een vergelijkingstabel voor de top 5 babyfoons zonder wifi gevolgd door volledige beoordelingen van verschillende extra opties.

 

Beste babyfoons: traditioneel

Infant Optics DXR-8 Video Babyfoon (niet-WiFi)

Dit is de nummer 1 beste babyfoon op onze lijst en op veel van de belangrijkste websites voor babyproducten. Het is de Cadillac (of Lexus?) van babyfoons en heeft tal van fantastische functies die hun eerdere modellen de DXR-5 en DXR-6  aanzienlijk uitbreiden. Tijdens onze tests hebben we vastgesteld dat het videoscherm zowel overdag als ’s nachts van zeer hoge kwaliteit is. De audio was ook van zeer hoge kwaliteit en met de tweewegs intercom kun je met je baby praten of ze een beetje welterusten slaapliedje zingen zonder uit bed te komen. We vonden ook dat het een groot bereik en een goede batterijduur had als het niet was aangesloten. We namen het mee naar de achter- en voortuinen zonder problemen met de ontvangst. Bellen en fluiten zijn er in overvloed: dit toestel heeft de op afstand instelbare pan / tilt / zoomcamera, geïntegreerd tweeweg audio-intercomsysteem, babykamer temperatuurmonitor, de mogelijkheid om alleen digitale audio te doen en gecodeerde draadloze communicatie. Met die verstelbare pan kunt u de camera op afstand tot 270 graden naar links en rechts draaien en met de verstelbare kanteling kunt u de camera maximaal 120 graden op en neer draaien. Superhandig wanneer de camera van dichtbij wordt geplaatst en uw baby naar de andere kant van de wieg beweegt of de camera per ongeluk wordt gestoten of verplaatst gedurende de dag.

De Infant Optics DXR-8-babyfoon met video is ook uitbreidbaar tot 4 camera’s om op verschillende locaties in uw huis te plaatsen en u drukt op een knop op de ontvanger om tussen de verschillende cameralocaties te schakelen. Je kunt ze niet allemaal tegelijk op het scherm van de handheld-monitor zien, maar het was eenvoudig genoeg om door de verschillende camerafeeds te schakelen. We hebben ook geconstateerd dat het menu zeer gebruiksvriendelijk is en dat het gemakkelijk is om te profiteren van alle geavanceerde functies. Maar u zult betalen voor al deze grootheid en komt rond de $ 65-175. Er is ook een relatief goedkope add-on groothoeklens  die je een veel bredere kijkhoek geeft voor scènes van dichtbij. Over het algemeen is dit een werkelijk uitstekende zeer betrouwbare babyfoon met een aantal geweldige functies, een geweldige reputatie en het is de perfecte afweging voor schermgrootte versus draagbaarheid en batterijduur. De ouders die deze babyfoon voor ons hebben getest werden er verliefd op en ze hadden allemaal geweldige dingen te zeggen in hun beoordelingen, waaronder de betrouwbaarheid, kwaliteit, gebruiksgemak en de nauwkeurigheid van de temperatuurweergave. Dat kunnen we absoluut niet zeggen voor alle babyfoons op deze lijst. Er zijn slechts twee kleine nadelen die we bij deze monitor hebben gevonden: ten eerste is het scherm relatief klein voor de relatief hoge prijs, komt het uit op 3,5-inch diagonaal. Ten tweede hebben we een aantal intermitterende verbindingsproblemen gehad vooral als de camera of het basisstation bevinden zich naast andere apparaten die het signaal verstoren zoals een mobiele telefoon die een oproep ontvangt of gegevens downloadt of in de buurt van uw draadloze router. Naar onze mening heeft deze babyfoon onze tests met vlag en wimpel doorstaan ​​en we denken dat het elke cent waard is.

 

VAVA HD-video babyfoon (niet-wifi)

We hebben deze babyfoon in handen gekregen om te testen in september 2020 en we werden echt overweldigd door de kwaliteit, levensduur van de batterij, bereik, schermgrootte en veelzijdigheid van deze #2 top babyfoon. Het is niet goedkoop komt rond de $160,  maar gezien zijn functies en kwaliteit zijn we super enthousiast om deze babyfoon boven aan onze lijst te presenteren. Uit de doos voelt alles van zeer hoge kwaliteit en gemakkelijk te monteren en te gebruiken. De oplaadsnoeren zijn mooi en lang, de standaard van het voetstuk van de basisstand is stevig en de antenne kan gemakkelijk worden uitgeklapt en aangepast.  Bij het opstarten vindt het basisstation snel de camera en begint het high-definition  video te streamen op een enorm 5 “IPS-scherm. IPS staat voor in-plane switching en biedt superieure kleurkwaliteit ten opzichte van andere schermen in deze lijst. We zijn door de setup gegaan wat ongeveer 5 minuten duurde. We werden overweldigd door de kwaliteit en functies. Voor functies heeft het het grote 5-inch high-definition display, een externe camerapan, kantelen en zoomfunctie, alleen-audio modus, een visuele geluidsniveau-indicator voor wanneer u het apparaat dempt, tweewegs intercomgesprekssysteem dat luid en van hoge kwaliteit is, bewaking van de kinderkamertemperatuur met waarschuwingen, een verbazingwekkende  levensduur van de batterij en multi-camera. Combineer die verbluffende functieset met echt hoge kwaliteit dag- en nachtzichtvideokwaliteit en je hebt een werkelijk geweldige babyfoon die het kan opnemen tegen elke andere monitor op de markt.

De instellingen waren ook echt indrukwekkend met een sluimertimer die je na een ingestelde tijd wakker maakt, een automatische uitschakeltimer die het scherm na een ingestelde periode uitschakelt en een instelling waarmee je kunt schakelen tussen meerdere camera’s met intervallen van 15 seconden. Laten we het hebben over de levensduur van de batterij  omdat het super indrukwekkend is. In onze tests hebben we vastgesteld dat als het scherm de hele tijd aan staat  het apparaat ongeveer 12 uur op batterijen werkt, maar als u het alleen voor audio gebruikt en het scherm slechts af en toe inschakelt gaat de batterij omhoog van 24+ uur. We waren enorm onder de indruk en VAVA is ook trots op het feit dat het een supercapaciteits 4500 mAh-batterij bevat. Daar moeten ze trots op zijn, het is echt een indrukwekkende batterijduur voor een babyfoon met zo’n groot schermformaat. Het ontvangstbereik was ook erg goed en zolang de antenne rechtop op het basisstation was gericht hadden we nooit problemen, zelfs niet op verschillende verdiepingen van het huis of buiten in de tuin. Nadelen? Niet veel om over te spreken. Uiteraard geen streaming via wifi, ook geen mogelijkheid om waarschuwingen in te stellen voor lawaai of beweging wat de enige substantiële ondergang was. Natuurlijk als het volume is ingeschakeld hoor je ruis en zelfs als het volume is uitgeschakeld zie je de LED’s oplichten aan de voorkant van het basisstation om de aanwezigheid en de mate van ruis aan te geven. Hier geplaatst precies onder de Infant Optics, maar om eerlijk te zijn na een aantal langdurige betrouwbaarheidstests zou deze babyfoon opperbest kunnen zijn.

 

Zomer Baby Baby Pixel Zoom HD Video Babyfoon (niet-WiFi)

Dit is een recente release van Summer Infant en is hun meest premium babyfoonaanbod dat dit jaar beschikbaar is. De Baby Pixel Zoom bevat een serie functies: op afstand pannen, kantelen en zoomen van de camera, een high-definition 720p-resolutie 5-inch kleurendisplay, spraakgestuurde video, slaapliedjes en witte ruis, tweewegs intercomgesprek, bewaking van de kinderkamertemperatuur en uitbreidbaarheid tot 4 camera’s.  Naast deze onmisbare functies heeft Summer Infant een aantal extra’s toegevoegd die het vermelden waard zijn. Ten eerste was de zoomfunctie indrukwekkend  en ook de visuele helderheid. Zelfs bij hogere zoomniveaus; dit was handig toen we de camera verder van de wieg plaatsten en een beetje moesten inzoomen om details te zien. Ten tweede is er een virtueel grensbewakingssysteem dat u waarschuwt als uw baby rolt of scoot uit het kader van een doos die je zelf kunt definiëren.  Dit is een leuke touch voor baby’s die wakker worden zonder een piepgeluid maar dan de neiging hebben om te wiebelen of rond te kruipen. Ten derde is er een geweldige maanlicht nachtzichtbooster; deze functie maakt een subtiele witte gloed licht om tijdelijk licht in de kamer toe te voegen om u te helpen kleuren en details te zien tijdens de nacht. Het was helemaal niet erg helder, maar het maakte wel een groot verschil in visuele helderheid bij het gebruik van de nachtzichtmodus. Er waren andere dingen die ons opvielen aan dit systeem die we erg leuk vonden. Het bereik was behoorlijk goed binnenshuis en buitenshuis en er was een mooie waarschuwing die je zou vertellen wanneer je buiten bereik kwam. De levensduur van de batterij was behoorlijk goed. Waarschijnlijk vanwege de automatische dimfunctie voor energiebesparing die het scherm na ongeveer 30 seconden zou dimmen als je geen interactie hebt met de interface.

Merk op dat als de monitor is aangesloten het scherm ingeschakeld blijft tenzij u het zelf uitschakelt. Nadelen? Nou het is een traditionele babyfoon wat betekent dat hij niet via wifi streamt, dus je hebt geen toegang tot de camerafeed buiten het bereik van het systeem; dit is geen specifiek probleem met deze monitor, maar het is de moeite waard eraan te worden herinnerd dat het geen wifi-babyfoon is. We dachten dat het leuk zou zijn geweest om de energiebesparende modus uit te schakelen wanneer je de batterij gebruikt, zodat je het scherm altijd aan kunt houden. Buiten dat waren we echt onder de indruk van deze nieuwe toevoeging aan de markt voor babyfoons. Het is een beetje duur in vergelijking met anderen (ongeveer $ 230), maar biedt een grotere en hogere resolutie dan de Infant Optics dus het kan de extra kosten waard zijn voor uw situatie.

 

Motorola Halo + Over the Crib Babyfoon (wifi en niet-wifi)

Voor de ouders die niet kunnen beslissen om een ​​wifi of traditionele babyfoon te kopen, heeft deze Motorola Halo + het beste van twee werelden: een video-ouderunit die op je nachtkastje kan zitten en de mogelijkheid om video ook via wifi te streamen. Het is de enige babyfoon met een ouderunit en wifi-mogelijkheden. Dus nu kunt u de traditionele ouderunit ’s avonds en’ s nachts gebruiken, maar gebruik uw smartphone op een ander tijdstip. Toen we voor het eerst over deze nieuwe babyfoon hoorden waren we enthousiast om het in handen te krijgen voor het testen en we werden niet teleurgesteld. Dit systeem bevat out-of-the-box een cool uitziend camerasysteem met een wiegbevestigingsarm en een geïntegreerd gloeiend nachtlicht en luidspreker en een opvallend formaat  kleurenschermouder eenheid die je op je nachtkastje kunt houden of overal in huis kunt verplaatsen. Het leuke van dit systeem is dat het werkt, zelfs als je wifi uitvalt omdat de ouderunit traditionele radiofrequentietransmissie gebruikt. Dat montagesysteem is goed voor ongeveer 6-8 maanden of totdat je baby nieuwsgierig wordt en begint te klimmen – dan wil je alles verwijderen waar ze hun voet op kunnen zetten om uit de wieg te klimmen. Op dat moment kun je de camera van de arm verwijderen en eenvoudig op een nabijgelegen dressoir of commode plaatsen. Paar punten over de wieg mount – we vonden dat  hij strekte tot op de vloer van waar het op de wieg werd gemonteerd wat betekent dat alle draden op de vloer liggen in plaats van ergens in de buurt van de baby. Het display van de ouderunit is vrij eenvoudig, kleiner dan verschillende andere, maar het had een behoorlijke beeldkwaliteit en was behoorlijk betrouwbaar. Op de Hubble-app ziet de videokwaliteit er verrassend goed uit, vooral als je telefoon is verbonden met je wifi-verbinding thuis. Na het een paar weken te hebben gebruikt vertrouwden we meestal op de app op onze smartphone omdat deze er gewoon beter uitzag dan de ouderunit en veel handiger was.

Laten we het hebben over enkele andere functies die we erg leuk vonden. Ten eerste heeft het de bi-directionele spreekfunctie, zodat je niet alleen naar je baby kunt luisteren, maar ook terug kunt praten. Ten tweede heeft het een keuze uit verschillende slaapliedjes die je ook kunt spelen en als er geen is die je leuk vindt kun je er meer downloaden of je eigen maken met behulp van de Hubble-app. Ten derde heeft het een geïntegreerd nachtlampje of een plafondlampprojector hoewel de laatste niet zo geweldig was, tenzij op een perfecte hoogte ten opzichte van het plafond en niet te dicht bij de muur. Nog een paar extra’s zijn de temperatuurmeter voor de kinderkamer, de mogelijkheid om live naar de app te streamen en tegelijkertijd video op de ouderunit te bekijken en de krachtige Hubble-app die je toegang geeft tot dingen als slaap volgen,  door beweging geactiveerde video’s, leeftijdsgebonden babyfeiten en hints en  een schema-tracker. Dus er zijn hier echt heel veel krachtige functies en flexibiliteit en dat wordt weerspiegeld in de relatief hoge prijs (ongeveer $ 300!). Wat heeft het niet? Nou, blijkbaar kun je maximaal 4 camera’s aan het systeem toevoegen  maar vanaf medio 2020 verkoopt Motorola op dit moment geen extra camera’s, dus dat is eigenlijk een onbruikbare functie. Wanneer ze de extra camera vrijgeven is dit model MBP99CONNECT dus zorg ervoor dat u die online doorzoekt. We waren ook behoorlijk teleurgesteld dat er geen externe pan-, tilt- of zoomfuncties zijn – elke beweging van de camera zal een fysieke aanpassing zijn. Dus als je camera overdag wordt gestoten of je baby uit het zicht raakt heb je eigenlijk pech. We denken dat de hoge prijs in combinatie met het onvermogen om de camera op afstand te pannen / kantelen / zoomen voor behoorlijk grote beperkingen zorgt. Maar als u echt een systeem wilt dat zowel de wifi- als de niet-wifi-functies kan vervullen is dit misschien een geweldige optie voor u.

 

Panasonic Video Babyfoon (niet-WiFi)

We hebben deze KX-HN3001W Panasonic babyfoon eind vorig jaar voor testen in handen gekregen en we waren aangenaam verrast met zijn functies, betrouwbaarheid, beeldkwaliteit en concurrerende kosten. Panasonic is al vele jaren actief op de markt van videobabyfoons en heeft de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten voortdurend verbeterd. Weet je nog hoe betrouwbaar die oude Panasonic DECT draadloze telefoons waren toen je een kind was? Je kunt ze laten vallen, ontladen, op de kussens van de bank kwijt raken, ze naar de andere kant van het huis laten lopen en ze dichtslaan voor een dramatisch einde van een telefoongesprek. Deze apparaten deden ons daaraan denken meestal uit nostalgie, maar ook omdat de draagbare ontvanger erg goed gemaakt en betrouwbaar leek. Het wordt standaard geleverd met de kleurenmonitorontvanger, een batterij en een stekker, de camera en een stekker en een muurbevestiging voor de camera. We wisten niet dat het wordt geleverd met een muurbevestiging en waren enthousiast om dat een kans te geven. Tijdens de installatie hebben we de camera aan de muur van onze testkwekerij gemonteerd en op de wieg gericht. Als het eenmaal aan de muur is bevestigd kunt u het nog steeds kantelen en draaien om een ​​goede richting te krijgen. Bij het inschakelen maakte het snel verbinding met de camera; merk op dat u ook twee extra camera-eenheden kunt toevoegen en deze kunt bekijken / bedienen vanaf dezelfde ontvanger. We hebben het voor het eerst overdag getest en vonden het kleurenscherm helder en levendig, de verbinding betrouwbaar en relatief lang bereik en de batterijduur was ongeveer 3 uur met het scherm aan.

Het gaat veel langer in stand-bymodus met het scherm uitgeschakeld. Tijdens de nacht werkte het monochrome nachtzicht redelijk goed. We vonden dat het beter werkte als de camera relatief dicht bij de wieg werd geplaatst, zodat je niet hoeft in te zoomen en de beeldkwaliteit verliest. Het nachtzicht was niet op gelijke voet met de hoger beoordeelde babyfoons op deze lijst, maar het was behoorlijk behoorlijk. Nadat we de basis hadden begrepen probeerden we enkele van de coole functies uit. Het heeft een tweeweg-spreekfunctie die eigenlijk best goed klonk, kleine melodieën en slaapliedjes die je voor je baby kon spelen en de levensveranderende afstandsbediening voor pannn / zoomen / kantelen. Die laatste functie is echt een noodzaak voor moderne babycamera’s, zodat je niet in je babykamer hoeft te tippen en de camerahoek probeert te veranderen omdat deze overdag werd gestoten of je baby besloot te slapen aan de andere kant van de wieg. Het andere geweldige ding over deze babyfoon is dat het waarschuwingen op kamertemperatuur heeft waarmee je een veilig bereik kunt instellen en dan zal het je waarschuwen als de temperatuur in de kinderkamer ooit buiten dat bereik komt. Er is ook een beetje huidige temperatuurweergave op het scherm wat een leuke touch is. Het heeft ook een geweldige stand-bymodus die de monitor uithoudt totdat hij beweging detecteert of uw baby hoort op welk punt het apparaat u waarschuwt en inschakelt.

Dit is geweldig om een ​​paar redenen, maar vooral omdat het helpt om de levensduur van de batterij tot ongeveer 10 uur te behouden wanneer deze in stand-bymodus wordt gehouden. Een kleine extra functie is dat u het apparaat kunt instellen om automatisch een melodie of witte ruis in te schakelen wanneer uw baby beweegt of ruis maakt . We hebben nog een paar dingen opgemerkt. Ten eerste gebruikt het draagbare apparaat micro-USB voor het opladen wat betekent dat u de meeste telefoon- of apparaatoplader kunt gebruiken met hetzelfde type connector. Dat was handig als je in een andere kamer bent en het gewoon snel wilt aansluiten net zoals je met je telefoon zou doen. Ten tweede bevindt zich aan de onderkant van de camera het standaard statiefschroefgat, zodat u het op elk type statief kunt plaatsen. Er is hier dus echt iets geweldigs aan de hand en we zijn erg blij dat we het hebben getest voor opname op deze lijst.  Maar er zijn ook enkele nadelen. Ten eerste is het gebouwd om meer dan één camera te bedienen, maar vanaf begin 2020 hebben we de extra camera’s niet op de markt gezien. Ten tweede is het nachtzicht niet vergelijkbaar met de babyoptiek of andere babycamera’s van topkwaliteit; in feite was dat de grootste uitdaging met deze babyfoon en we wachten geduldig op Panasonic om een ​​nieuwe versie met betere nachtzichtkwaliteit uit te brengen. Ten derde is het scherm duidelijk niet high definition, maar om eerlijk te zijn is het scherm niet echt groot genoeg om enige pixelatie op te merken. Anders dan dat krijg je een fantastische babyfoon voor slechts ongeveer $120.

 

Babysense Video Babyfoon (niet-WiFi)

Hier is een geweldige bang-for-the-buck beste babyfoon met een aantal geweldige functies. Het wordt verkocht onder twee verschillende merknamen, een is Babysense en de andere is Smilism. We kochten beide en ze waren eigenlijk precies hetzelfde behalve de verschillende logo’s. We gaan ervan uit dat ze hetzelfde bedrijf zijn dat onder twee verschillende merknamen verkoopt, maar we kunnen het niet zeker weten. Laten we beginnen met het “knal” -deel van bang-voor-de-buck. Deze babyfoon heeft veel goede functies, waaronder een tweewegs intercom, bewaking van de kamertemperatuur, de “eco” -modus die het scherm uithoudt totdat hij je baby hoort geluid maken, zoomen op afstand en een paar muziek (slaapliedje) opties. Het is ook uitbreidbaar tot 4 camera’s met dezelfde basiseenheid. Vanaf het basisstation kunt u op elk gewenst moment door de camera bladeren die u wilt bekijken; u kunt ze niet allemaal tegelijkertijd op hetzelfde basisstation bekijken. We hielden echt van de eco-modus en ook van het feit dat er bovenop het apparaat een beetje knipperend licht is om je ervan te verzekeren dat het aan is tijdens de eco-modus ook al is het scherm uitgeschakeld. Dus er zijn hier veel geweldige functies vooral voor de lage prijs van slechts ongeveer $75! Dat klopt, slechts ongeveer $ 75 en elke add-on camera is ongeveer $ 40. Er is dus veel voor een mooi uitgelichte camera als je de zeer vergelijkbare Levana Jena-babyfoon overweegt, maar deze nergens lijkt te kunnen vinden is dit absoluut een goed alternatief.

Wat zijn de ontbrekende functies? Welnu, de functie voor kantelen en pannen op afstand was niet inbegrepen dus je moet de camera op de juiste manier in de babykamer plaatsen anders heb je midden in de nacht pech. Ten tweede kostte het bij onze tests iets te veel tijd om tussen elk van de babycamera’s te schakelen: het scherm zou wit worden en je moet enkele seconden wachten tot de andere camera op het scherm verschijnt. Hetzelfde witte scherm treedt op tijdens het opstarten van de unit. We waren ook niet helemaal onder de indruk van het bereik van het basisstation op deze Babysense video babyfoon. Het werkt geweldig als je 1-2 kamers verwijderd bent, maar als je naar boven gaat of meerdere kamers verderop valt het signaal met tussenpozen weg. Zelfs met die kleine nadelen is dit een geweldige budgetkeuze voor een goed uitgeruste babyvideomonitor met een goede betrouwbaarheid, genoeg om het op deze plek op onze best-of-list te zetten. Merk op dat Babysense ook een geweldige nieuwe bewegingsmonitor onder de matras maakt.

 

Hallo baby video babyfoon (niet-wifi)

Als eerste indrukken iets betekenen is dit absoluut een van de grootste waar voor je geld babyfoons op de markt. Het heeft een aantal fantastische functies en wordt aangeboden voor een geweldige prijs van rond de $70. Hier zijn enkele van de beste functies: ten eerste, het heeft zeer heldere video overdag en kristalhelder geluid. Met behulp van 2,4 GHz-communicatie zoals de meeste anderen op deze lijst werkt het uitstekend bij het verbinden, verbonden blijven en uitstekende geluidskwaliteit bieden. Het is ook uitbreidbaar met extra camera’s – tot 4 extra camera’s om precies te zijn, wat betekent dat je er echt een overal kunt krijgen. Heb je er een nodig in de speelkamer, kinderkamer, bij de wieg? Het is geweldig om maximaal 4 camera’s te hebben aangesloten en het basisstation biedt de mogelijkheid om eenvoudig te schakelen naar welke camera je kijkt. Natuurlijk wordt er maar één uit de doos geleverd maar je kunt extra camera’s kopen voor ongeveer $40 per stuk. We vonden het ook leuk dat er geen ingewikkelde configuratie is zoals bij sommige IP-camera’s in deze lijst wat betekent dat er geen verbinding is met je internetrouter of dat je probeert een telefoon-app te krijgen om verbinding te maken. Dat betekent natuurlijk ook dat u alleen vanaf het basisstation kunt kijken, niet op uw telefoon. Over dat basisstation. Je kunt bepalen of je digitale video en geluid wilt, of alleen geluid en je kunt ook op afstand inzoomen op je baby als dat nodig is. Maar je kunt de camera niet op afstand pannen of kantelen. Er is een tweewegs intercom zodat je met de baby kunt praten of een van de meegeleverde slaapliedjes kunt spelen. Met het scherm aan konden we de batterij van het basisstation ongeveer 7 uur laten meegaan en met alleen geluid ging de batterij ongeveer 11 uur mee.

Het is zeker lang genoeg voor dutjes overdag. Net als veel van de andere op deze lijst kunt u het in de stand-bymodus zetten en de stem automatisch laten activeren wanneer de microfoon van de camera iets in de kamer hoort. We dachten dat deze functie heel goed werkte en niet de hele nacht overdreven gevoelig en vals was wat erg vervelend kon zijn. Er zijn dus veel dingen om van te houden met deze babyvideomonitor.  Met zo’n lage prijs is de lijst met functies duidelijk beperkt. We dachten ook dat de nachtelijke videokwaliteit echt te wensen overliet. We bleven proberen de helderheid te verhogen om te helpen, maar het was nog steeds behoorlijk slecht in vergelijking met andere eenheden op deze lijst. Ten slotte hebben we er bij de eerste beoordeling van dit systeem 3 gekocht. Na 1,5 jaar werkt slechts 1 van hen nog steeds perfect, 1 van hen is van tijd tot tijd een beetje glitchy en de andere had een schermfout. We zien dus enkele betrouwbaarheids- en consistentieproblemen met deze babyvideomonitors en dat is de belangrijkste reden dat het niet hoger op onze lijst staat. In ieder geval raden we deze camera aan vooral gezien de algemene waar voor je geld. Maar gezien hoe goedkoop het is verwacht geen wonderen of om iets te kopen dat je lang volhoudt totdat je kleinkinderen hebt.

 

Philips Avent digitale video-babyfoon (niet-wifi)

Deze Philips Avent-babyfoon is relatief nieuw op de markt en heeft een aantal echt geweldige functies. Philips Avent heeft een lange geschiedenis in het maken van hoogwaardige babyspullen en producten voor thuis inclusief hun geweldige (niet-video) DECT-monitor en deze is geen uitzondering. Toen we deze babyfoon uitpakten kostte het ons ongeveer 20 seconden om in te stellen. We zetten de schermunit in de eetkamer en de camera in de kinderkamer.  Sluit ze allebei aan en je gaat op weg naar de races. Het digitale kleurenscherm ziet er erg goed uit met een hoge resolutie van 720p en een vrij goed nachtzicht. Als u niet dicht genoeg kunt zien kunt u op afstand ongeveer 2x inzoomen; maar houd er rekening mee dat dit niet zo handig is als het niet perfect is opgesteld, omdat je de camera niet op afstand kunt kantelen of kantelen om je baby in beeld te krijgen. Enkele extra functies zijn onder meer een privé beveiligde verbinding en een zeer helder geluid, zodat u elke kleine piep van uw baby kunt horen. Een van onze favoriete functies was de ECO-modus die energie in de schermeenheid bespaart door het scherm en het geluid uit te schakelen. Alleen wanneer het een geluid van uw baby detecteert wordt het ingeschakeld om u op de hoogte te stellen. Dit is een geweldige functie wanneer u de draagbare schermeenheid gebruikt met alleen batterij, losgekoppeld van de lader. Hoewel we het waarschijnlijk nooit nodig hebben kunt u ook op afstand enkele rustgevende slaapliedjes inschakelen. Beperkingen? Nou, met de Philips Avent SCD630 kun je niet meerdere camera’s toevoegen en de videokwaliteit is niet helemaal vergelijkbaar met sommige van onze beter gerangschikte units. Het is digitale kleurenvideo met hoge resolutie, maar als het signaal en de schermkwaliteit niet zo geweldig zijn dan ziet het er niet erg mooi uit. Over het algemeen echter een zeer aanbevolen videomonitor die zijn plaats op deze beste babyfoonlijst verdient, van een bedrijf met een goede staat van dienst in het maken van veilige en betrouwbare babyproducten.

 

Project Nursery Video Babyfoonsysteem (niet-WiFi)

Als we alleen op basis van functies een winnaar zouden kiezen zou dit veel hoger op de beste babyfoonlijst staan. De mensen van Project Nursery hebben echt alles uit de kast gehaald met deze videomonitor vol functies. Hier zijn enkele van de opvallende kenmerken: externe camera pan en tilt, tweeweg audio-intercom, infrarood nachtzicht, veilige draadloze verbinding, bewegingsmeldingen, slaapliedje, handige niet-storende slaapmodi, lage of hoge temperatuur waarschuwing, koppelen voor maximaal 4 camera’s, nauwkeurig waarschuwingssysteem voor lage batterijspanning en geweldige levensduur van de batterij. Maar zelfs met dat alles is er iets heel geweldig en uniek aan deze babyfoon. Naast het mooie 4,3-inch scherm wordt het ook geleverd met een 1,5-inch mini-videomonitor die je mee kunt nemen. Doe hem om je middel, op het aanrecht, op je pols  of op een tafel of bureau terwijl je werkt. We vonden dit mini-videomonitoraspect super veelzijdig met een hoge resolutie en kleurenvideo en waarschijnlijk de extra kosten waard. Over kosten gesproken met al deze geweldige functies en de handige extra monitor zijn de kosten redelijk redelijk, tenzij je een upgrade uitvoert naar het 5-inch scherm.

Is het de moeite waard? Welnu, tijdens onze tests had de mini-monitor een batterijlevensduur van ongeveer 7 uur wanneer hij volledig was opgeladen, waar we echt onder de indruk van waren. De grotere “ouder” -monitor is meestal aangesloten , maar in de batterijmodus hebben we hem ’s nachts laten werken zonder ongeveer 12 uur op te laden. Dat is een geweldige levensduur van de batterij voor zo’n video babyfoon met groot scherm. Dus sommige hoogwaardige lithium-ionbatterijen gingen deze monitoren maken en dat is te zien. Het kleurenscherm en de audiokwaliteit waren ook erg hoog op beide eenheden en het is geweldig om meerdere ouder eenheden te hebben voor verschillende situaties. Uit de doos was de installatie vrij eenvoudig en alle onderdelen lijken van hoge kwaliteit en goed gemaakt. Dus met al die positieve punten waarom staat deze nummer 1 niet op onze lijst? Ten eerste heeft het de externe camera pan / tilt, maar we ontdekten dat wanneer de camera te veel naar beneden wordt gekanteld de infrarood nachtzichtfunctie niet zo goed werkte. We moesten het in onze kinderkamer opnieuw positioneren zodat het niet in zo’n extreme hoek naar beneden wees; we vermoeden dat dit in de meeste gevallen geen probleem zal zijn. Ten tweede hebben we geprobeerd om zowel de grote “ouder” -monitor tegelijk met de minimonitor te laten werken, maar konden we ze niet allebei tegelijkertijd video laten weergeven. We begrijpen dat dit misschien geen gebruikelijk geval is maar dat het leuk kan zijn voor ouders om op verschillende locaties te zijn met beide in staat om de activiteit van de baby te volgen. Nogmaals, geen groot probleem. Over het algemeen is dit een uitstekend babyfoonsysteem met slechts enkele kleine nadelen. De kosten waard? Dat laten we aan u over: als u deze geweldige functies wilt is het waarschijnlijk elke cent waard! Update: het is nu ongeveer 6 maanden geleden en we hebben twee dingen opgemerkt die het vermelden waard zijn. Een daarvan is dat de camera’s met tussenpozen loskoppelen en echt moeilijk opnieuw verbinding kunnen maken; dit gebeurde een paar keer midden in de nacht wat verontrustend was. Ten tweede is de levensduur van de batterij behoorlijk afgenomen sinds de tijd dat deze nieuw was, nu slechts een paar uur zonder oplader.

 

Samsung SEW-3043W Video Babyfoon (niet-WiFi)

Dit is de op een na duurste babyfoon op onze lijst (komt net onder de $ 250) en er is veel om van te houden. Ten eerste heeft het de betrouwbaarheid en kwaliteitscontrole van Samsung, waardoor het een duurzame babyfoon is die waarschijnlijk geen signalen laat vallen in het midden van de nacht. Ten tweede heeft het een groot 5 “-scherm met een resolutie van 720p in hoge resolutie. Ten derde heeft het de tweewegs intercom waarmee u niet alleen uw baby kunt horen maar ook kunt spreken. Ten vierde heeft het automatische stemactivering, dus als uw baby iets zegt wordt het scherm  ingeschakeld en waarschuwt je dat er iets aan de hand is. Het heeft ook een pan-tilt-zoomcamera, selecteerbare muziek / slaapliedjes en een nachtlampje op de camera  en is uitbreidbaar tot 4 camera’s met slechts één scherm.

Met al deze geweldige functies waarom staat het op onze lijst? In onze zij-aan-zij vergelijking van de babyoptiek en deze Samsung vonden we de babyoptiek die uitkwam in verschillende opzichten vooruit. Laten we het eerst hebben over een paar voordelen van de Samsung: het heeft een groter scherm dan de Infant Optics, selecteerbare muziek, het nachtlampje en is uitbreidbaar tot 4 camera’s die u tegelijkertijd op één scherm kunt bekijken. Dat zijn veel geweldige functies. Wanneer we het echter vergelijken met iets als de babyoptiek die dezelfde prijs heeft zijn er verschillende nadelen ten opzichte van de babyoptiek en andere babyfoons op deze lijst. Ten eerste, hoewel de Samsung SEW3043W Brightview HD-monitor een robuust bereik van 900 ft aanpakt merkten we dat toen we naar buiten gingen het signaal herhaaldelijk in onze achter- of voortuinen viel. Het  was echter heel goed wanneer je naar de derde verdieping of kelder ging terwijl je nog in het huis was. Er zijn dus enkele duidelijke beperkingen op het bereik en de signaalconnectiviteit. Ten tweede heeft de Infant Optics de babykamer-temperatuurmonitor die we handig vonden tijdens een paar zomeravonden toen we ons niet realiseerden hoe warm het werd in de babykamer. Ten derde, hoewel het scherm van de Infant Optics kleiner is vonden we het een beetje sneller en responsiever als een aanraakscherm en een beetje helderder als een monitor. De twee nachtzichtmogelijkheden waren ongeveer hetzelfde. Met al deze beperkingen zijn we verrast dat de Samsung behoorlijk wat duurder is dan de optiek voor baby’s.

 

Zomer baby panorama babyfoon (niet-wifi)

Summer Infant maakt al jaren hoogwaardige, betrouwbare babyfoons. Een probleem met de Summer Infant-monitoren is dat het moeilijk is om erachter te komen welke de functies en kwaliteit heeft die je wilt, gezien de zeer uitgebreide reeks opties. Sommige zijn veel beter dan anderen en dit is absoluut een van de betere die we hebben getest. Deze kleuren babyfoon heeft een kwalitatief hoogwaardig 5 “LCD-scherm met hoge resolutie wat qua kleur, contrast en helderheid vergelijkbaar is met de Project Nursery-monitor. Toen we dit voor het eerst in handen kregen waren we enthousiast over de mooie groothoek panoramacamera. Maar wat ‘panorama’ betekent is dat je op afstand kunt kantelen, pannen en zoomen. De panning gaat lekker breed en je kunt de camera heen en weer bewegen 180 graden. Maar de camerahoek zelf is niet anders dan de andere monitoren op deze lijst. Dat gezegd hebbende dit is een geweldige babyfoon met een aantal geweldige functies.

Naast de mogelijkheid om de camera op afstand te pannen, kantelen en zoomen , enkele van de beste functies waren: 1) een subtiel nachtlampje dat je op afstand kunt in- en uitschakelen en ervoor kunt kiezen om te gloeien met een zachte blauwe of rode kleur, 2) een sensor die je de temperatuur van de babykamer vertelt  3) een geluid-geactiveerde lichtbalk bovenaan de ontvanger die u vertelt w wanneer er geluid in de kamer is. We dachten dat de grote draagbare unit geweldig was met een handige standaard om hem overal in huis te plaatsen, een geweldige batterijduur en een goed bereik. We konden met deze unit in de achtertuin rondlopen en toch een goed, stabiel beeld krijgen. Merk op dat je hier een extra camera aan kunt toevoegen, en deze zal automatisch door de twee camera’s bladeren. Ondergang? Welnu, het nachtzicht is niet zo goed als met hoger gerangschikte monitoren op deze lijst en zelfs het laagste volumeniveau leek echt luid voor slapende ouders. Ook al is het scherm mooi en groot, de digitale videokwaliteit is ondermaats ten opzichte van verschillende andere opties op deze lijst. Over het algemeen is dit een geweldige aanvulling op onze beste babyfoonlijst, omdat het geweldige functies heeft en in het midden van de prijsklasse valt. Voor ongeveer dezelfde prijs zouden we kiezen voor de optie Babyoptiek of Samsung, tenzij u de grotere schermgrootte waardeert. Merk op dat we ook de Summer Infant Baby Touch-babyfoon  hebben beoordeeld, maar de beeldkwaliteit was niet zo geweldig. Het schakelen tussen camera’s duurde te lang en het was behoorlijk luid tijdens aanpassingen.

 

Hier zijn de beste wifi-babyfoons van 2020!

Veel moderne babyfoons gebruiken het wifi-netwerk van uw huis of uw 4G mobiele verbinding samen met een app op uw smartphone om superieure veelzijdigheid te bieden. U kunt vanuit huis of waar dan ook ter wereld kijken, u kunt ook meerdere gebruikers toestaan ​​in te loggen bij de app. Hier zijn de top 5 wifi-babyfoons, gevolgd door volledige beoordelingen van verschillende opties.

 

Nanit Plus slimme babyfoon (wifi)

De markt voor babyfoons explodeert echt met nieuwe hoogwaardige opties die een wifi-camera gebruiken en die is verbonden met een app op je smartphone. De Nanit Plus slimme babyfoon is de over het algemeen beste wifi-babyfoon van het jaar en we zijn er erg enthousiast over. We hebben deze babyfoon in handen gekregen voor het testen eind vorig jaar. Het systeem is out of the box echt goed ontworpen en gemaakt met hoogwaardige componenten. De camera zelf ziet er strak en modern uit, vergelijkbaar met de Lollipop-babyfoon. Net als de andere wifi-babyfoons op deze lijst streamt de Nanit high definition  digitale video en digitale audio rechtstreeks naar een app op je telefoon en de app is beschikbaar voor Android- en Apple-apparaten inclusief telefoons en tablets. Het doet dit door verbinding te maken met de wifi van uw huis en streaming video rechtstreeks via uw bestaande router. Dit betekent dat je overal naartoe kunt gaan en toch video van de kinderkamer kunt streamen. Als je op zoek bent naar een echt lange-afstands babyfoon kun je een wifi-monitor overwegen. In onze tests hebben we vastgesteld dat als u thuis bent de videostreaming erg snel en hoge helderheid is. En als uw internet uitvalt zal het nog steeds werken zolang u nog steeds verbonden bent met uw wifi thuis. Op een 4G LTE-verbinding is de video van tijd tot tijd een beetje schokkerig, maar we vonden dat een gemeenschappelijk thema bij elk op wifi gebaseerd camerasysteem.

Laten we het eerst hebben over enkele functies. Ten eerste is er een geweldige digitale zoomfunctie rechtstreeks vanuit je app. Je knijpt het scherm net als met iets anders en krijgt een duidelijker beeld van je baby. Ten tweede heeft het temperatuur- en vochtigheidssensoren, zodat u de omstandigheden in de kwekerij kunt volgen. We hebben de temperatuurweergave en vochtigheidsmetingen vergeleken met onze hygrometer en deze was zeer nauwkeurig. Ten derde, we hielden van de muurbevestiging omdat het je een heel mooi uitkijkpunt op je baby geeft in tegenstelling tot sommige staande camera’s die op een nabijgelegen oppervlak zitten – dit heeft een veel beter zicht. Merk op dat als u het op een nabijgelegen oppervlak zoals een dressoir of commode wilt monteren u een afzonderlijke Nanit-tafelsteun kunt kopen. Ten vierde bevat het de wandmontagehardware en de snoerverbergstrips om de draden uit het zicht en bereik van de baby te houden. Ten vijfde was de camerakwaliteit uitstekend in zowel dag- als nachtzichtomstandigheden. Tot slot zijn er nog enkele andere handige functies, zoals de mogelijkheid om waarschuwingen voor geluid of beweging te ontvangen, om audio op de achtergrond van je telefoon te laten draaien, een nachtlampje dat je rechtstreeks vanuit de app kunt bedienen en gecodeerde communicatie.

Dus dat is allemaal uitstekend en wanneer je het combineert met het maandelijkse abonnement voor Nanit Insights is het een geweldig pakket dat niet alleen de slaapgewoonten van je baby  kan volgen. Met de Nanit Plus is een proefperiode van 1 jaar inbegrepen voor deze service, zodat u het kunt bekijken en kijken of u het wilt overwegen. We vermoeden dat de meeste ouders het jaar voldoende zullen vinden om het eerste levensjaar te dekken bij het volgen van de slaap. Buiten het jaar denken we ook dat de meeste ouders tevreden zullen zijn met alleen de realtime monitoring zonder gewoonte te volgen. In onze tests werkte alles heel goed en waren we constant onder de indruk van de streaming video en sensoren. Het verschil tussen de Nanit en Nanit Plus is dat de Plus tweewegs intercom, natuurgeluiden en witte ruis en toegangsrechten voor alle functies toevoegt. Het grootste nadeel voor deze monitor is de prijs, het is ongeveer $ 299 die bovenaan de prijsklasse voor deze hele lijst staat. We laten u uitzoeken of het de kosten waard is voor uw specifieke behoeften, maar voor iets vergelijkbaars en een stuk goedkoper kunt u de Lollipop bekijken.

 

Lollipop Smart Video Babyfoon (wifi)

Dit is een uitstekende babyfoon die binnenkomt als de #2 beste wifi-babyfoon op onze lijst. Het gebruikt veel van dezelfde principes als de Nanit, Nest Cam en Cocoon Cam. Het maakt gebruik van een schattige en innovatieve videocamera op een flexibele stick die rond de bovenkant van de wieg kan haken in een rechtopstaande standaard kan buigen of aan de muur kan worden bevestigd met een meegeleverde houder. Deze veelzijdigheid is geweldig voor de verschillende ontwikkelingsstadia en kan flexibel worden gebruikt als beveiligingscamera of babyfoon. Voor nieuwe baby’s die niet oud genoeg zijn om op te staan ​​en de camera vast te pakken kan deze recht op de bovenste rail van de wieg worden gemonteerd, waardoor u een perfect zicht hebt op uw slapende baby. Als uw baby ouder wordt en mobieler wordt kan deze vervolgens voor de veiligheid van kinderen naar de muur of bovenop een dressoir worden verplaatst om uit nieuwsgierige handen van de baby te blijven en u een goed uitkijkpunt in de wieg te geven. De camera wordt aangesloten op uw bestaande wifi in huis en u gebruikt uw smartphone om verbinding te maken.  Als de camera en je telefoon beide zijn verbonden met je wifi thuis krijg je realtime streaming binnen je huis via het lokale netwerk en kun je de privacymodus inschakelen om te voorkomen dat het signaal naar de cloud reist voor verwerking. Dit maakt de stream veel sneller, maar zorgt er ook voor dat het nog steeds werkt tijdens een internetstoring .

Wanneer u uw huis verlaat en verbinding maakt met uw mobiele provider of met een andere wifi zal het camerasignaal door de cloud computing-service van Amazon gaan en vervolgens worden teruggestuurd naar de app van uw telefoon. Cloud computing doet twee dingen. De ene is dat het je in staat stelt om op afstand verbinding te maken om je live camera te zien waar je ook bent zolang je je telefoon maar hebt. Ten tweede zal het het geluid analyseren om te controleren of de baby huilt en u een waarschuwing sturen wanneer er gedoe wordt gedetecteerd. En het lijkt vrij specifiek te zijn om te huilen in plaats van waarschuwingen te verzenden wanneer er een beetje ander geluid is. Het bespaart ook kleine videoclips van 30 seconden vanaf het moment dat het huilen werd gedetecteerd, zodat u terug kunt gaan en kunt zien wat er aan de hand was. Er zijn een paar extra functies die het vermelden waard zijn: er zijn waarschuwingen voor zowel huildetectie als ruisdetectie en er is een naderingssensor die u kunt aanpassen  om u te waarschuwen als uw baby ooit het gebied verlaat van de wieg. Geen enkele andere babyfoon op deze lijst biedt die laatste functie, waardoor deze echt opvalt tegen de rest. De digitale video wordt gestreamd in high definition  en we hebben geconstateerd dat deze over het algemeen een goede geluidskwaliteit voor video en digitale audio heeft. Zelfs het nachtzicht is echt vrij goed. Een van de functies die we erg leuk vonden, en die we op geen enkele andere wifi-babyfoon vonden was de mogelijkheid om alleen de audio ’s nachts te streamen . Het scherm van uw smartphone kan dus zijn uitgeschakeld en u kunt het gewoon gebruiken als een eenvoudige monitor met alleen audio; dat is een leuke functie om de batterijduur van uw telefoon te sparen en te voorkomen dat het heldere scherm midden in de nacht wordt ingeschakeld.

In onze tests werkte dit heel goed, maar het is vermeldenswaard dat het alleen in deze modus werkt wanneer u op dezelfde wifi-verbinding als de babycamera werkt. We vonden de videokwaliteit erg hoog, hoewel de ‘realtime streaming’ soms een paar seconden vertraging opliep vooral bij het streamen via de cloud naar onze iPhone via een 4G-verbinding. Een paar coole dingen die het vermelden waard zijn. Monteren was eenvoudig, niet meer boren in de wieg of lijmen gebruiken. Je kunt ook de Lollipop-monitor kopen met een afzonderlijke sensor voor ongeveer $ 50 meer die je wat extra informatie over de babykamer zal vertellen, zoals kamertemperatuursensoren en luchtkwaliteits- en vochtigheidssensoren; het maakt via Bluetooth verbinding met de camera. Je kunt ook geluiden voor je baby spelen via de app, zoals witte ruis, druppelend water of zelfs het geluid van het vacuüm. U kunt ook meerdere camera’s instellen om in dezelfde app te bekijken. Er zijn hier dus heel veel geweldige functies en over het algemeen dachten we dat het heel goed werkte in onze tests. Nadelen? Nou, de prijs is niet verschrikkelijk en komt rond de $ 150, maar het wordt veel duurder als je de sensor voor luchtmonitoring in de kinderkamer wilt toevoegen, hoewel zelfs met die toevoeging nog steeds goedkoper is dan de Nanit Plus. Het kan ook behoorlijk vertraagd worden bij het streamen via mobiele netwerken, maar dat is niet echt de fout van Lollipop, het geldt voor alle wifi-babyfoons.

 

Veiligheid 1e HD video babyfoon (wifi)

We hebben deze monitor halverwege vorig jaar in handen gekregen om te testen. Het is een wifi-babyfoon net als veel andere opties op deze lijst wat betekent dat deze verbinding maakt met uw draadloze router om een ​​digitaal video- en audiosignaal naar uw smartphone te streamen waar u ook bent. Het unieke aan deze Safety 1st wifi-babyfoon is dat deze ook een draadloze luidsprekerpod bevat die u overal in uw huis kunt plaatsen, zodat u uw baby kunt beluisteren als u uw smartphone niet wilt inschakelen. Dit is leuk ’s nachts wanneer je je heldere scherm niet wilt inschakelen of wanneer de batterij van je telefoon bijna leeg is en je moet opladen. En de luidsprekerpod heeft een batterij die ongeveer 10-12 uur meegaat, zodat u deze gemakkelijk in verschillende kamers kunt meenemen. Dus dat is een leuke toegevoegde functie. En er zijn enkele extra functies die het vermelden waard zijn.

Ten eerste streamt het video in high-definition 720p, hoewel we erop wijzen dat het in principe onmogelijk is om 720p in realtime naar je telefoon te streamen tenzij je op hetzelfde lokale netwerk zit. Maar die beperking is niet uniek voor de Safety 1st HD Wifi Babyfoon en elke wifi-monitor die lijkt te streamen in realtime HD buffert de video waarschijnlijk enkele seconden voordat hij bij je aankomt. Ten tweede waren we onder de indruk van de mooie groothoekcamera wat betekent dat deze meer meegaand is als je de camera dichter bij de wieg wilt plaatsen. Ten derde kunt u beweging- en geluidswaarschuwingen instellen en de gevoeligheid van de waarschuwingen in uw app aanpassen om ervoor te zorgen dat u een waarschuwing krijgt wanneer het belangrijk is, maar ook om te voorkomen dat u te veel valse alarmen krijgt. We vonden het leuk dat je de gevoeligheid van de meldingen kunt wijzigen en dachten dat die functie behoorlijk goed werkte in onze tests. De automatisch opgenomen clips van 30 seconden waren ook een leuke touch, zodat je kunt zien wat er aan de hand was toen de waarschuwing werd geactiveerd. Enkele andere dingen die we leuk vonden waren dat het nachtzicht van vrij goede kwaliteit was, je kunt in- en uitzoomen met behulp van de app, er is een tweerichtingsintercom zodat je met je baby kunt praten en u kunt het systeem uitbreiden naar meerdere camera’s die u kunt schakelen tussen het gebruik van de app.

Dus hoe verhoudt deze wifi-babyfoon zich tot de andere best beoordeelde wifi-monitoren in deze lijst? Nou, er is wat goed en slecht. De installatie was vrij eenvoudig, dus dat is zeker goed hoewel de gebruikershandleiding soms een beetje moeilijk te begrijpen was. En toen het eenmaal aan de gang was leek het behoorlijk betrouwbaar te blijven werken dus dat is ook een pluspunt. Er is ook geen abonnement vereist om de 30-secondenclips die u opneemt gedurende 30 dagen in de cloud op te slaan. Dus hier zijn enkele dingen die we niet leuk vonden aan deze monitor: ten eerste, vaak wanneer we de app op onze telefoon openen maakt de livestream niet meteen verbinding. Soms  zouden we de app opnieuw opstarten en andere keren ik hoef alleen maar enkele seconden te wachten. Dat is frustrerend als je zojuist een melding hebt ontvangen en gaat kijken wat er aan de hand is, maar dat niet kan. Ten tweede, als je internet uitvalt ben je eigenlijk genaaid. In tegenstelling tot de Nanit en Lollipop zal het niet terugkeren naar streaming via uw LAN in het geval van een internetstoring. Dus zelfs als u thuis bent kunt u de app niet gebruiken of de video anders bekijken. Ten derde heeft de camera een fel klein lichtje dat we met elektrische tape hebben afgedekt. Ten slotte vonden we de luidsprekerpod ongewoon moeilijk te gebruiken en waren we teleurgesteld dat er zelfs geen oplader bij was inbegrepen. Hoe dan ook, er zijn een aantal echt leuke functies en een groot potentieel voor dit om een ​​geweldige babyfoon te zijn, maar uiteindelijk hebben we verschillende beperkingen gevonden die het moeilijk voor ons maakten om er meer dan $ 200 aan te besteden. Maar we laten je die beslissing nemen.

 

iBaby Care M7 video-babyfoon (wifi)

Dit is de babyfoon waar iedereen dol op wil zijn met zijn unieke en schattige stijl, zijn wifi-mogelijkheden en zijn enorme lijst met geweldige functies. De iBaby M7 is de nieuwste toevoeging aan de iBaby Care-lijn van wifi-babyfoons die vorig jaar werd uitgebracht en langzaam aan grip en populariteit wint bij veeleisende ouders. Het bouwt voort op de populaire M6S-babyfoon door een paar functies toe te voegen, waaronder ondersteuning voor zowel 2,4 GHz en 5,0 GHz wifi-signalen, een maanlicht fopspeen projectiesysteem, luchtkwaliteitssensor en luiers en voedertijdwaarschuwingen. Toen we de camera instelden en de app op ons Andoid-apparaat installeerden hadden we eerst wat problemen om de camera te verbinden. Het blijkt dat onze camera te ver verwijderd was van onze draadloze router  De fabrikant beveelt aan dat de camera zich binnen een afstand van ongeveer 15-25 voet van de router bevindt anders heeft de camera een slechte verbinding.  Als een kleine hint is er een zwarte resetknop aan de achterkant van de camera en als je deze ongeveer 45 seconden ingedrukt houdt hoor je een klein jingle en dat zal het resetten. We moesten die truc gebruiken om het te laten werken. Toen we het eenmaal hadden laten werken was het eenvoudig om de iBaby-camera aan de app toe te voegen en waren we op weg naar de races.

En we waren onder de indruk van alle functies. Je kunt slaapliedjes, muziek, witte ruis en zelfs verhaaltjes voor het slapengaan spelen zoals Mother Goose, je kunt zelfs je eigen muziek toevoegen aan de opties wat een heel gave mogelijkheid is. Boven op de camera bevindt zich een kleine projector die de projectie “maanlichtspeen” op het plafond zal stralen. Het kan stil zijn, roteren of helemaal uit. Een andere hint is dat de “help” -knop op de camera-eenheid de projector daadwerkelijk in- of uitschakelt wanneer u uw mobiele apparaat niet hebt. Extra functies zijn onder meer bewegingswaarschuwingen, temperatuur- en luchtkwaliteitswaarschuwingen, pannen en kantelen van de camera op afstand, en luier- en voedingswaarschuwingen. Over de app gesproken, we vonden hem eigenlijk best wel leuk,  hij was intuïtief, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken. Meerdere gebruikers hebben er tegelijkertijd vanaf verschillende apparaten toegang toe en dezelfde app kan worden gebruikt om te fietsen tussen verschillende iBaby-camera’s die u in huis hebt ingesteld. We dachten dat de videokwaliteit erg goed was, het gebruik van high definition en het nachtzicht was duidelijker dan veel van de andere opties op deze lijst. U kunt het scherm van uw apparaat uitschakelen en de app geeft een waarschuwing wanneer er ruis of beweging is, zodat u het scherm van uw telefoon niet de hele nacht aan hoeft te houden.

Als je een echte babybewegingsmonitor wilt raden we je aan de Owlet Smart Sock te bekijken voor nauwkeurigere metingen. Met de app kunt u ook foto’s en video’s op uw apparaat opslaan en u kunt erop vertrouwen dat de beveiliging gecodeerd naar de geavanceerde Amazon AWS-servers wordt gestreamd. Dus we zeiden dat het de babyfoon is waar iedereen van wil houden en het moet duidelijk zijn waarom. De functies zijn echt opmerkelijk vooral voor een wifi-babyfoon die slechts ongeveer $170 kost. Het enige grote nadeel van dit wifi-camerasysteem is de connectiviteit: je moet het heel dicht bij de router van je huis hebben om een ​​goede verbinding te krijgen en het kan soms lastig zijn met connectiviteit. Toen het eenmaal was verbonden waren we er echt blij mee, maar het verbrak soms met tussenpozen, wat zeker frustrerend was. Dus over het algemeen is dit een functierijke wifi-babyfoon met een aantal geweldige dingen die deze plek op onze lijst waard is. Zodra ze de connectiviteitsproblemen volledig hebben opgelost zal dit zeker hoger op onze lijst komen.

 

Cocoon Cam Ademhaling en Video Babyfoon (WiFi)

Dit is een leuke nieuwe toevoeging aan onze lijst met beste babyfoons met een aantal leuke geavanceerde functies die het heel wat meer maken dan alleen een babyvideomonitor. In tegenstelling tot de babyoptiek gebruikt deze wifi-babyfoon uw eigen smartphone in plaats van een extern scherm. Dit is net als de populaire draadloze beveiligingscamera’s die u thuis kunt instellen en op uw smartphone kunt bekijken. Dus in plaats van door het huis te lopen met een babyfoonscherm, zoals vanuit uw slaapkamer naar woonkamer en keuken kunt u eenvoudig de app starten en zien wat er direct aan de hand is waar u ook bent. In de badkamer? Geen probleem. Op een date night en wil je inchecken wat de babysitter aan het doen is? Geen probleem. Open de app op uw telefoon  en deze maakt binnen enkele seconden verbinding met de camera en toont u een livestreaming video-feed van uw slapende baby. Tijdens onze tests dachten we dat de videokwaliteit erg goed was zowel bij daglicht als bij nachtzicht. Het was de 720p hoge definitie die hielp met de duidelijkheid, hoewel de wifi-videofeed op sommige punten een beetje schokkerig werd bij het testen op een ander netwerk dan onze wifi thuis. Dat is niet verwonderlijk en is net als elke andere live streaming video.

Een cool ding van de app is dat we het kunnen minimaliseren en toch de audio kunnen laten spelen, zodat je alles vanuit de babykamer kunt horen terwijl je iets heel anders doet. In dat opzicht werkt het een beetje als een muziekspeler. Installatie van het systeem was vrij eenvoudig, hoewel iets ingewikkelder dan anderen vanwege de unieke functies. Eerst installeer je de app op je telefoon en registreer je bij Cocoon Cam. Sluit uw camera aan en gebruik de app om de QR-code aan de achterkant van de camera te scannen. Dat zorgt ervoor dat de camera en uw app samenwerken. Vervolgens moet u de camera op de muur van het kinderdagverblijf monteren, ongeveer 5 voet boven de baby. Probeer het niet op een dressoir of rand van de wieg te plaatsen. Bevestig het aan de muur zodat het naar je slapende baby wijst en alle 4 hoeken van de wieg kan zien; we vonden dat het correct installeren het belangrijkste aspect was om het betrouwbaar te laten werken. Als u geen wifi hebt, kan de camera ook op uw router worden aangesloten met een ethernetkabel.

Nu het actief is en ervan uitgaande dat je het volgens de instructies hebt geïnstalleerd kun je profiteren van de geweldige functies. Ten eerste heeft het systeem een ​​geweldige ademhalings- / activiteitsmonitor waarmee u de ademhalingspatronen van uw baby kunt bekijken. Het maakt gebruik van infraroodlicht om de opkomst en ondergang van de borst van uw baby te volgen om de ademhaling en activiteit te volgen. Ten tweede, voor gemoedsrust kan het je kleine waarschuwingen sturen wanneer dingen veranderen, zoals ademen is vertraagd of versneld. De juiste plaatsing van de babycamera is van cruciaal belang voor deze functies dus volg de instructies. De manier waarop het werkt is dat uw videofeed live wordt gestreamd naar de Cocoon Cam-cloud waar machine learning-algoritmen de video veilig verwerken en de ademhaling beoordelen en vervolgens wordt die informatie continu naar de app op uw telefoon gestreamd. Het werkte verrassend goed gezien de complexiteit van de datastreaming en analyses. We hebben tijdens onze tests een aantal afwijkende metingen ontvangen, maar meestal wanneer de babycamera niet correct boven de wieg was geïnstalleerd, dus het was niet in het zicht van de baby. Het werkte ook niet goed toen onze baby aan haar zijde lag te slapen of wanneer haar liefjes op willekeurige manieren over haar rug werden uitgestrooid. Het werkte indrukwekkend goed als een ademhalingsmonitor zelfs met een ingebakerde baby.

Ten derde kunt u met het systeem video’s en activiteitsgegevens downloaden en bekijken wat een leuke bijkomstigheid is. Eindelijk, de nieuwste versie van deze babyfoon bevat cry-detectie wat redelijk werkt, maar we hadden een aantal valse alarmen met andere geluiden. Dus deze video-babyfoon biedt een aantal geavanceerde functionaliteit voor ouders die geïnteresseerd zijn in het controleren van de ademhalingsactiviteit van hun baby en de flexibiliteit hebben om hun telefoon als scherm te gebruiken. Als je alleen op zoek bent naar een videomonitor die een telefoon-app gebruikt, maar zonder de mogelijkheid tot ademhalingsmonitor bekijk dan enkele andere draadloze wifi-opties zoals de Nest Cam of Lollipop. We zijn niet helemaal zeker dat het de nauwkeurigheid heeft van een op mat gebaseerde ademhalingsmonitor en de betrouwbaarheid van de ademhalingsstatusindicatoren was niet perfect, vooral als de camera niet perfect is geïnstalleerd. En geen controle op afstand van de camerahoek. Dus over het algemeen is dit een geweldige babyfoon en we zijn echt onder de indruk van hoe het nieuwste model van Cocoon Cam presteert en de lijst met functies is echt uitgebreid.

 

Nest Cam Video Babyfoon (wifi)

Dit is een krachtige oplossing voor de relatief computerbewuste ouders die flexibiliteit, toegankelijkheid en gemak willen. Dit is niet alleen een geweldige babyfoon dit is een draadloze videocamera die overal kan worden geplaatst en zal communiceren met computers en smartphones. Veel mensen gebruiken het zelfs als een bewakingscamera voor thuis vanwege het gebruiksgemak en de plaatsing, video van hoge kwaliteit en als een monitor met nachtzicht is het behoorlijk onovertroffen. Installeer de Dropcam-app en bekijk uw baby via uw mobiele telefoon waar u ook bent of gebruik deze als een krachtige beveiligingscamera voor onderweg of buitenshuis. Wil je inchecken op de oppas terwijl je op date night bent om ervoor te zorgen dat je baby op tijd slaapt? Wilt u de camera verplaatsen om de hond of uw huis te volgen terwijl u weg bent? Eenvoudig en met de 130-graden groothoeklens kunt u hem in zelfs kleine ruimtes plaatsen en een goed gezichtsveld behouden. Als u niet thuis bent, kunt u het ook instellen om u te waarschuwen voor elke beweging: het stuurt een waarschuwing naar uw telefoon (of een e-mail) samen met een foto van wat er gaande is.

Zoals veel baby-georiënteerde videomonitors ondersteunt het ook tweerichtingscommunicatie met een ingebouwde microfoon en luidspreker, heeft 8x digitale zoom en heeft een geweldig nachtzicht. Het heeft ook video van 1080p-kwaliteit dag en nacht. Maar het is ook een beetje duur voor een systeem met alleen camera’s dat ongeveer $165 kost. Dit is een krachtig en flexibel systeem met een zeer hoogwaardige digitale videokleur- en nachtzichtcamera, een breed gezichtsveld, toegang tot cloud computing en talloze handige toeters en bellen. Dit is niet de babyfoon van je moeder. Er zijn hier echter enkele vereisten: u hebt thuis draadloos internet nodig en het moet nogal snel zijn om streaming video- en audiofeeds van hoge kwaliteit te ondersteunen. U moet ook een app op uw telefoon of een softwarepakket op uw computers laden om toegang tot het apparaat te krijgen. Als u het ons vraagt is dit een van de beste en meest flexibele oplossingen voor baby-monitoring. Het is een beetje lager op onze lijst omdat het technisch gezien geen babyfoon is, dus het bevat geen dingen zoals de slaapmodus en er is natuurlijk geen speciale bedmonitor voor. Het is een multifunctionele camera die je overal kunt plaatsen en gebruiken als babyfoon wanneer dat nodig is.

 

Netgear Arlo video babyfoon (wifi)

Er is zoveel potentieel met de Netgear Arlo en biedt een aantal uitstekende functies in een schattig pakket met geweldige veelzijdigheid en compatibiliteit met Alexa-systemen. We waren enthousiast om het uit te testen met onze verwachting een beetje getemperd door enkele negatieve recensies online. Laten we beginnen met alle geweldige functies van deze wifi-babyfoon. Ten eerste heeft het luchtkwaliteitssensoren, waaronder temperatuur in de kwekerij, luchtkwaliteit en vochtigheid. Ten tweede streamt het in high definition digitale video en hebt u overal ter wereld toegang tot de video via een internetverbinding. Ten derde werkt het met Amazon Alexa en Apple HomeKit en biedt het een grote veelzijdigheid voor slimme huizen. Ten derde neemt het automatisch de afgelopen 7 dagen videobeelden op en slaat deze op wat geweldig is om terug te kunnen gaan en te zien wat er een paar dagen eerder is gebeurd en er zijn geen abonnementskosten voor dat inbegrepen abonnement. Het is ook uitgerust met een nachtlampje en luidspreker, zodat u slaapliedjes kunt spelen voor uw baby tijdens dutje tijd of de nacht. Hebben we al gezegd hoe schattig het is met zijn schattige konijnenoren? Sorry, we kunnen het niet laten. Het heeft ook een paar andere geweldige functies die het vermelden waard zijn: er zit een oplaadbare batterij in voor het geval dat het snoer uitgetrokken wordt of als je verplaats het tijdelijk ergens anders in uw huis, bidirectioneel praten, automatische waarschuwingen verzonden naar uw smartphone voor geluid of beweging, lokale streaming voor het geval uw internet uitvalt, optie voor witte ruisgeluidsmachine, super helder nachtzicht, een fatsoenlijke groothoek camera en een verstelbare camerakop en externe zoom. Dus dat is eigenlijk alles wat je je ooit zou kunnen wensen in een slimme babyfoon en misschien meer dan je ooit had gedacht.

Er is dus zoveel om van deze monitor te houden, maar helaas heeft het systeem niet aan onze verwachtingen voldaan tijdens onze praktische evaluatie. Net als sommige van de andere wifi-babyfoons kan het erg vertraagd zijn bij het maken van een verbinding en kan het soms erg vertraagd worden. Maar naast die ergernissen ontdekten we dat het vaak zou loskoppelen zonder opnieuw verbinding te maken midden op de dag en nacht en er was geen duidelijke oplossing aangeboden door Netgear. Het werd erg snel erg frustrerend vooral omdat het echt fantastisch was wanneer er geen verbindingsproblemen waren. Behoorlijk teleurstellend, maar onze vingers zijn gekruist dat Netgear hun software binnenkort zal repareren en deze beperkingen zal oplossen. Over het algemeen heeft het een werkelijk ongeëvenaarde lijst met functies en wanneer het werkt zult u er absoluut dol op zijn vanwege al zijn functies; maar als het niet werkt raak je er echt gefrustreerd van.

 

iBaby M6S Smart Video Babyfoon (wifi)

iBaby maakt een heel verwarrend assortiment babyfoons. Van goedkoopste tot duurste omvat dit de iBaby Monitors M2, M2S en M2 Plus, iBaby M6, M6T en M6S en de nieuwe iBaby M7. De M2-serie is meestal minder dan $100 en is over het algemeen behoorlijk slecht beoordeeld. De M6-serie kost meestal ongeveer $125 en wordt behoorlijk beoordeeld. Eindelijk de nieuwe M7 is gloednieuw en verschilt alleen van de M6S in zoverre dat hij een geurdetector en een nachtelijke hemelprojector heeft die de maan en de sterren op het plafond kan laten schijnen. Er is echt veel om van te houden over de iBaby M6S. Het ziet er geweldig uit, is vrij eenvoudig in te stellen en heeft een heleboel aantrekkelijke functies. Enkele hoogtepunten zijn dat het 1080p high-definition video gebruikt, het kamertemperatuur en vochtigheidsniveaus detecteert, een luchtkwaliteitssensor heeft en een tweewegs intercom. Het kan ook HD-video’s opnemen, op afstand pannen  en omhoog / omlaag kantelen en u kunt waarschuwingen instellen voor beweging, geluid en VOS. Dus het heeft eigenlijk alles wat op je lijst met essentiële functies van babyfoons staat en we waren erg enthousiast om het in te stellen. Uit de doos vonden we het gemakkelijk om de app te downloaden naar onze smartphone, verbinding te maken met de monitor en verbinding te maken met wifi en dingen aan de gang te krijgen. Een paar opmerkingen hier:  ten eerste moet uw wifi-wachtwoord korter zijn dan 32 tekens of de app accepteert het niet en ten tweede is er geen manier om handmatig een IP-adres voor de camera in te stellen.

Toen we het op ons wifi-thuisnetwerk gebruikten ontdekten we dat de beelden helder en redelijk snel waren en dat het nachtzicht van hoge kwaliteit was en niet te korrelig. We hielden vooral van de pan- en kantelfuncties van de app waarmee je de kijkhoek van de camera kunt verplaatsen zonder naar de kinderkamer te gaan. Toen we eenmaal de wifi-verbinding van ons huis verlieten en probeerden verbinding te maken met de camera via een 4G LTE of een ander wifi-netwerk, toen begonnen we problemen tegen te komen. Het was schokkerig en laggy wat we eerlijk gezegd verwachtten als we 1080p HD-video buiten uw thuisnetwerk probeerden te streamen. Daarom hebben we de resolutie-instellingen van de app gewijzigd om deze naar een stream van lagere kwaliteit te downgraden; dat leek een beetje te helpen. We hadden soms ook moeite om verbinding te maken met de camera of we nu thuis waren of elders wat een van de meer frustrerende dingen was over de iBaby Monitor M6S. De temperatuur- en vochtigheidssensoren leken behoorlijk goed te werken en we bevestigden hun nauwkeurigheid met een afzonderlijke thermometer en hygrometer.

Voor de tweewegs intercom leek de luidspreker in de camera van vrij slechte kwaliteit, dus het was moeilijk om mijn stem te horen wanneer ik probeerde met onze baby te praten. Tot slot hadden we enkele problemen met meldingen die naar de app kwamen zoals bedoeld. We hebben de temperatuur-, vochtigheids- en VOC-waarschuwingen ingesteld en hadden echt intermitterende waarschuwingen toen we ze uittesten. De temperatuur- en luchtvochtigheidssensoren leken prima te lezen, ze gaven gewoon geen betrouwbaar alarm wanneer ze van een bereik afweken. We hebben bijvoorbeeld een temperatuuralarm ingesteld voor 80 graden en hebben vervolgens een föhn naar de camera geblazen; het werd warm, maar de waarschuwing werd niet geactiveerd dus dat was frustrerend. We hebben de VOC-sensor niet getest, maar je kunt je voorstellen dat je een blik verf naast de camera kunt openen en kijken of deze een waarschuwing verzendt. Dus over het algemeen hebben we een fatsoenlijke wifi-babyfoon die een aantal uitstekende functies heeft, maar ook veel te wensen overlaat op de betrouwbaarheidsafdeling.