Selecteer een pagina

We hebben verschillende geweldige combinaties van autostoeltjes en kinderwagens gevonden waarvan we denken dat je ze geweldig zult vinden! Veel van deze modellen verschijnen in onze beste autostoelen en beste kinderwagenlijsten. Het bleek dat het niet goed genoeg was om gewoon een geweldige autostoel en een geweldige kinderwagen te zijn; in plaats daarvan moesten de twee perfect compatibel en veelzijdig zijn, wat veel gevraagd werd! Hieronder geven we een overzicht van onze top 5 reissystemen en gaan we in op onze gedetailleerde praktische beoordelingen van meer dan 10 verschillende modellen. Zoals altijd, stuur ons een bericht via onze Facebook-pagina als u vragen of opmerkingen heeft!

 

Hier zijn de beste reissystemen van 2020!

Britax B-vrij en B-veilig ultra-reis systeem

Wat krijg je als je het best beoordeelde Britax B-Safe 35 baby-autozitje combineert met de geweldige geheel nieuwe Britax B-Free kinderwagen? Je krijgt een winnend reissysteem dat echt geweldig is in elk opzicht. De autostoel zelf is echt geweldig, rijk aan functies en draagt ​​de Britax USA  reputatie voor veiligheid, betrouwbaarheid, veelzijdigheid en kwaliteit. De B-Safe wordt hier in de VS gemaakt en ondersteunt baby’s van slechts 4 pond en zo zwaar als 35 pond (of 32 “hoogte). Het Britax autostoeltje is een beetje zwaarder dan de meeste opties (net als met zijn cabriolet stoelen), maar dat komt omdat het een met staal versterkt frame, substantiële zijdelingse schokbescherming en EPS energiea bsorberend schuim heeft. Veiligheid staat bij Britax altijd voorop en de B-Safe is hun vlaggenschip autostoel en heeft een fantastische crashtest en veiligheidsreputatie Het enige nadeel is dat het geen anti-rebound-balk heeft (maar bekijk de nieuwe en compatibele Britax-base met anti-rebound-balk), en het is een beetje krap in de schouder voor grotere baby’s. Nu voor de kinderwagen: de B-Free is de nieuwste toevoeging aan de uitstekende lijn kinderwagens van Britax USA, waaronder de B-Agile (goede prijs), B-Ready (goede veelzijdigheid), B-Free (beste allround) en B-Lively (goede lichtgewicht optie). De B-Agile staat al enkele jaren bovenaan onze lijst met beste kinderwagens, en is elke cent waard; de B-Free is hun nieuwste toevoeging en bouwt voort op het succes van de B-Agile. Het is echt een fantastische kinderwagen. Het leunt vrijwel plat, dus het is geweldig voor gebruik met zuigelingen, en het ondersteunt tot 65 pond! Het heeft een waanzinnig aantal opbergvakken, een enorme kap, grote stevige houding en terreinwielen (met een vergrendeld voorwiel), verstelbare stuurhoogte, een enorme UV-beschermende kap, ophanging op alle drie de wielen, en een echt enorme opbergmand die je vanaf de voorkant of achterkant kunt bereiken.

We hielden echt van het vouwmechanisme van deze kinderwagen, die echt met één hand kan worden bediend (druk op een knop aan de zijkant en pak vervolgens de hendel aan de achterkant van de stoel en trek hem omhoog, super eenvoudig), en het 21-pond gewicht maakt het is beter beheersbaar dan andere kinderwagens met deze functielijst. Het is ook heel gemakkelijk om met één hand te duwen en te sturen, wat leuk is omdat er geen bekerhouder is om je koffie in te bewaren! Een aantal coole dingen die we hebben gevonden, waren de verborgen rits zak onder het voetsteungedeelte, die je opklapt om toegang te krijgen tot de opbergbak, de uitschuifbare luifeluitbreiding die de luifel echt enorm maakte, en het zip-open peek-a-boo-venster. Het autostoeltje aan de kinderwagen bevestigen is super eenvoudig – het reissysteem wordt geleverd met twee autostoeladapters, één voor elke kant van de kinderwagen. Nadat u de adapters hebt vastgeklikt, kunt u ze zo lang laten zitten als u nodig hebt en klikt het autostoeltje er eenvoudig in en uit. Het werkte als een charme en was super onder de indruk van deze combinatie! Zeker deze top plek op onze lijst waardig, hoewel het een beetje prijzig is en ongeveer $ 550 binnenkomt. Merk op dat als je bereid bent een beetje compromissen te sluiten, je de B-Safe 35 kunt koppelen met het lichtgewicht B-Lively Travel System voor ongeveer $ 400, of met het nog goedkopere Pathway Travel System voor ongeveer $ 350. Geïnteresseerd? Bekijk hier het Britax Travel System.

 

Chicco Bravo Trio reissysteem

De Chicco KeyFit 30 is een van de beste autostoeltjes op de markt, naast zijn nieuwe broer, de Chicco Fit2. Neem dat geweldige KeyFit-autostoeltje en combineer het met de veelzijdige Chicco Bravo-kinderwagen en je hebt een geweldige combinatie. Wat dit reissysteem anders maakt, is dat de kinderwagen op verschillende manieren kan worden gebruikt. Wanneer uw baby te klein is voor de grote kinderwagen, kunt u de kinderwagen volledig verwijderen en gebruiken als een lichtgewicht frame voor het bevestigen van de autostoel. Of je kunt de kinderwagen bevestigd laten en de enorme luifel gebruiken om het autostoeltje en je baby volledig te bedekken. De kinderwagen kan dus fungeren als eenvoudig kinderwagenframe voor het aansluiten van het autostoeltje, of als een complete kinderwagen waaraan ook het autostoeltje kan worden bevestigd. Dat is een geweldige functie en we hebben Chicco’s vindingrijkheid zeer op prijs gesteld. Een paar andere dingen zorgen ervoor dat deze wandelwagen opvalt, waaronder de bekerhouder en het ouderplateau, wielophanging, verstelbaar stuur, grote opbergbak, fatsoenlijke kap en opvouwbaar met één hand (de handgreep zit onder de stoel). De autostoel ondersteunt baby’s zo klein als 4 pond en zo zwaar als 30 pond, en de kinderwagen ondersteunt kinderen tot 50 pond.

De autostoel is geweldig, veilig en over het algemeen geweldige kwaliteit; het staat al meerdere keren bovenaan onze lijst met beste autostoeltjes en om goede redenen. Het is een haar dat kleiner en lichter is dan de B-Safe, en sommige van die gewichtsbesparing is doordat hetgeen met staal versterkt frame heeft, hoewel het wel energie-absorberend schuim, bescherming tegen aanrijdingen en een eenvoudig installatieproces gebruikt. De grote broer van de KeyFit 30, de Fit2, heeft over het algemeen betere functies en specificaties (zie onze recensie hier), dus als je die stoel verkiest, kun je deze apart kopen en direct aan het Chicco Bravo-frame bevestigen. Over hulpstukken gesproken, het reissysteem wordt geleverd met een bevestigingsstang voor een autostoel die een beetje lijkt op een bumperstang, waaraan het autostoeltje eenvoudig kan worden bevestigd en losgemaakt. Geen problemen daar, en we hielden van de veelzijdigheid van deze combinatie! Een beetje minder duur dan het Britax reissysteem, komt rond de $ 380, maar zeker niet goedkoop! Geïnteresseerd? Bekijk hier het Chicco Trio reissysteem.

 

UPPABaby Vista & Mesa reissysteem

Het UPPABaby-reissysteem is absoluut een van de scherpste uitziende reissystemen op de markt, met de strakke stedelijke lijnen en aluminium op de Vista-kinderwagen en de hoogwaardige details van het Mesa-autostoeltje, dit is een opvallende baby spullen. En u betaalt ervoor! Dit UPPABaby-reissysteem is het duurste op onze lijst en komt op ongeveer $ 1300 voor de kinderwagen, autostoel en wieg. We laten u beslissen of het het waard is, maar hoewel het een grote investering is, krijgt u enkele echt grote functies en luxe. Beginnend met het Mesa-autostoeltje, dat meestal rond de $ 300 zelf is, is dit een best beoordeeld autostoeltje dat meestal rond de # 5 staat op onze lijst met beste autostoelen. En om een ​​goede reden. Het is een van de gemakkelijkste te installeren en te gebruiken autostoelen die we ooit hebben getest, met zijn automatisch aanhaalbare LATCH-systeem, veiligheidsgordelvergrendelingen, verstelbare verstelbare rugleuning, eenvoudig te gebruiken niveau-indicatoren, en zijn niet-opnieuw geregen schouder harnas. Voor de veiligheid heeft het een dubbele laag zijdelingse impactbescherming, EPS energieabsorberend schuim, ondersteunt baby’s van 4 tot 35 pond naar achteren gericht, maar het heeft geen met staal versterkt frame. In onze testen vonden we het super comfortabel en gemakkelijk te gebruiken, met overal premium kwaliteit. We vonden het niet leuk dat al onze testbaby’s zwetende ruggen hadden nadat ze erin hadden gezeten tijdens de warmere maanden, en de kap biedt niet zo veel dekking als sommige van zijn concurrenten. Hoe zit het met de kinderwagen? Het is een van de beste kinderwagens die er bestaat, hoewel het vrij duur is. Het heeft klasse, stijl, duurzaamheid, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Het is echt een op een miljoen kinderwagen, en als we de Chicco Fit2 of Britax B-Safe konden nemen en combineren met deze kinderwagen, zouden we als kinderen in een snoepwinkel zijn!

De kinderwagen heeft een enorme luifel, een grote opbergbak, omkeerbare stoel (naar voren of naar de ouder gericht) en buitengewone veelzijdigheid. Hij kan alleen met de wagen worden gebruikt, met de peuterstoel of met de autostoel die zonder adapter vastklikt. Of het kan worden gebruikt met TWEE kinderen! Ik weet het, het verbaasde ons ook. U kunt twee autostoelen, twee peuterstoelen, een autostoel en peuterstoel, twee wagenbassinets en verschillende andere configuraties doen. Het heeft een verbazingwekkende veelzijdigheid en dat bevestiging voor een kinderwagen is ongeëvenaard. In onze tests werden we verliefd op de kinderwagen en we weten niet hoe we het hebben overleefd zonder het in ons leven te hebben! Dit is echt het reissysteem van dromen, op enkele kleine beperkingen van de autostoel en de extravagente prijs na. Maar als u het zich kunt veroorloven, zeggen we uitspatting! Maar totdat ze die prijs halveren, staat deze niet bovenaan onze lijst! Geïnteresseerd? Bekijk hier het UPPABaby reissysteem.

 

BOB Rambler reissysteem

De BOB Rambler is het enige high-end jogging wandelwagen reissysteem op onze lijst. Het combineert de beste Britax B-Safe met de beste BOB Rambler-joggingwandelwagen. En het is niet alleen een fantastisch uitziende jogging-wandelwagen, het is eigenlijk gebouwd voor hardlopen met veel uithoudingsvermogen en heeft een aantal serieuze karbonades! Dus of u er sportief wilt uitzien, ambities wilt hebben om meer te gaan rennen nadat uw baby is bevallen, of u bent een fervent hardloper, dit zou de perfecte optie voor u kunnen zijn. We hebben al genoeg gezegd over het Britax B-Safe 35 autostoeltje; het is geweldig, en je weet hoe we erover denken. Bekijk onze recensie van het Britax reissysteem hierboven als je wat herinneringen wilt. Laten we ons dus op de kinderwagen concentreren. Het is een beest. Het is super stevig, goed gemaakt en ziet er geweldig uit. Het is comfortabel voor peuters en ouder (tot 75 pond gewicht, of tot 44 “lang), voelt fantastisch tijdens gebruik, is gemakkelijk te bedienen, heeft grote diameter rubberen wielen met een vergrendeld voorwiel en ophanging, en heeft een fatsoenlijke -grote opbergbak. Het is niet zo intens als de BOB Revolution jogging-wandelwagen, maar het is ook een beetje goedkoper (ongeveer $ 359 zelf), lichter en opvouwbaar in een kleinere voetafdruk. Om het autostoeltje te bevestigen, omvat het reissysteem BOB-adapterstang die aan de kinderwagen wordt bevestigd. Zodra deze is bevestigd, is het heel eenvoudig om het autostoeltje op en van de kinderwagen te krijgen en we vonden het leuk hoe je beide luifels kunt gebruiken om je baby volledig te bedekken en te beschermen tegen wind of regen. Als je als de wind rent, wil je dat ze beschermd zijn tegen de sonische boom. Grappen terzijde, dit is een geweldige combinatie en het perfecte jogging-reissysteem voor mensen die op zoek zijn naar dit soort veelzijdigheid. Het is meestal ongeveer $ 600, oftewel een beetje prijzig.

 

Maxi-Cosi Zelia reissysteem

Maxi-Cosi maakt, zoals de naam al doet vermoeden, enkele van de gezelligste babyproducten op de markt, waaronder hun schattige en comfortabele autostoeltjes (de Maxi Cosi Mico Max) en het super veelzijdige en luxe converteerbare autostoeltje (de Maxi Cosi Magellan Max). Maar comfort is niet het enige dat ze goed doen. Hun producten zijn goed gemaakt, van hoge kwaliteit, veilig en veelzijdig. En dit Zelia-reissysteem is geen uitzondering. Hoewel het Maxi Cosi Mico-autostoeltje op onze beste lijst met autostoeltjes staat, staat het niet bovenaan onze lijst. Dat komt vooral omdat we dingen een beetje kieskeurig, omslachtig en te duur vonden voor onze smaak. Maar om eerlijk te zijn, het staat in de top 10 van het jaar, waardoor het echt een geweldige optie is. Het ondersteunt baby’s van 4 tot 30 pond (of tot 32 “lang), heeft grote opgeblazen zijdelingse impactbescherming, EPP energie absorberend schuim, en het is eigenlijk vrij lichtgewicht gezien zijn relatief omvangrijke voetafdruk (meestal in de breedte). Terwijl de kap van de autostoel is niet geweldig, de kap van de Maxi Cosi-kinderwagen is behoorlijk indrukwekkend. In feite zijn er een heleboel dingen die echt indrukwekkend zijn aan deze kinderwagen. Ten eerste kan de stoel worden neergeklapt in een lay-flat wieg voor je baby. Ten tweede is de stoel volledig omkeerbaar, zodat je baby naar voren of naar achteren kan kijken. Ten derde ondersteunt het baby’s tot 5 pond en kinderen tot 50 pond, wat een behoorlijk respectabel bereik is. Het heeft ook een bekerhouder, een enorme baldakijn (hebben we dat al gezegd), een kiekvenster, een ruime opbergbak, met één hand op te vouwen, een bumperstang en een behoorlijke achterover leunen. Er waren echter enkele beperkingen Ten eerste was het een beetje lastig om het autostoeltje te bevestigen en los te maken van de kinderwagen omdat het vereist echt goede hand-oog coördinatie om het te bevestigen, en dan twee handen om het van elke kant los te maken. Ten tweede was het leuk dat het een beetje lichter was dan sommige anderen op deze lijst, maar het voelde ook niet zo stevig of goed gebouwd als anderen. En dat is jammer, want het kost ongeveer $ 400 voor het reissysteem, en dat is veel om op te hoesten. Geïnteresseerd? Bekijk hier het Maxi Cosi Zelia reissysteem.

 

Baby Jogger City Mini reissysteem

Baby Jogger staat bekend om hun geweldige kinderwagens City Mini, City Select, City Tour en City Summit (joggen). Maar ze zijn niet zo groot op de markt voor autostoelen, hoewel hun converteerbare autostoel City View een behoorlijk goede beoordeling heeft (inclusief de onze!). Dit reissysteem wordt geleverd met de Baby Jogger City Mini GT, hun populairste en een van hun duurste kinderwagens. De City Mini GT is stijlvol, veelzijdig, van hoge kwaliteit, gemakkelijk te manoeuvreren en comfortabel voor de kleintjes. Het staat in de top 5 voor de beste luxe kinderwagens van het jaar, gezien de gemakkelijke vouw, stevige en duurzame bouwkwaliteit, verstelbaar stuur, grote voor altijd lucht rubberen banden voor alle terreinen, grote UV50-afdekking voor luifel (en peek-a-boo) venster), en de super hoge gewichtslimiet van 65 pond. Bij onze tests hielden we van de handrem (in plaats van de voetrem), hoe gemakkelijk het was om te sturen, de supercomfortabele stoel en de klap met één hand. De GT bevat een auto-adapter voor de City GO-autostoeltjes. We vonden het echter niet leuk dat alles een add-on is voor meer kosten – zoals het ouderplateau, bekerhouder, andere autostoeladapters, kinderplateau, regenhoes, etc. Het is duur zoals het is (ongeveer $ 330), en het begint echt op te lopen wanneer je accessoires toevoegt. We waren ook teleurgesteld door de kleine en moeilijk toegankelijke opbergmand. Ten opzichte van de gewone City Mini biedt de GT-versie het hogere gewicht, de handrem, het verstelbare stuur en de grote wielen; dus veel van wat we leuk vinden, is specifiek gebonden aan het GT-model.

Er is hier dus veel om leuk te vinden, maar ook enkele beperkingen die voorkomen dat het hoger in onze lijsten komt te staan. Standaard is de City Mini-kinderwagen compatibel met het babyzitje Jogger City GO voor baby’s. De City GO is een behoorlijk fatsoenlijke autostoel, en dit was de eerste keer dat we het in handen kregen om te testen. Het ondersteunt baby’s van 4 tot 35 pond (of tot 32 “lang), en heeft mooie pluche baby-inzetstukken. De stof zelf is geweldig en de vulling is aanzienlijk. We hielden van bepaalde dingen – het zitgedeelte zelf is mooi en breed, wanneer geplaatst op de vloer heeft een afgeronde basis zodat ouders het van voor naar achter kunnen schommelen, en de basis en het autostoeltje zijn niet extreem breed. Maar we hielden niet van een paar dingen. Eerst voelde het een beetje verouderd ten opzichte van de best beoordeelde Britax, Chicco, UPPABaby en Peg Perego autostoelen. Ten tweede, klikken in en uit de basis, of bevestigen/ losmaken van de kinderwagen was lang niet zo gemakkelijk als de hoger gewaardeerde reissystemen (hierboven). Ten derde was de kap groot, maar ook een beetje onhandig – hij klikt luid en heeft een knapperig stofgeluid wanneer je hem aanpast, was ook een pijn om aan te passen, omdat je het van achteren moet doen. En we konden niet achterhalen hoe we konden verwijderen wat we dachten als de bovenste voering van de zuigeling (rond de schouders en het hoofd), maar het komt er niet uit en maakt het echt krap zodra onze testbaby’s ouder waren dan ongeveer 4 maanden oud. Samen zijn dat enkele grote beperkingen voor een kinderautostoeltje dat rond de $ 230 kost. Dus wat zijn de andere opties? Als je de City Mini GT-kinderwagen echt leuk vindt, kun je een adapter kopen om hem met je favoriete autostoelen te laten werken. Er is bijvoorbeeld een adapter voor de Britax B-Safe, de Chicco KeyFit of Fit2, de Peg Perego Primo Viaggio en de Graco SnugRide Click Connect-modellen (bekijk al hun adapters hier). Dat was slim van Baby Jogger, om zoveel adapters te bieden dat het voor ouders mogelijk is om een ​​van de beste kinderwagens op de markt (de City Mini) te kopen en deze te koppelen aan hun favoriete autostoeltje (dat waarschijnlijk niet de City zou zijn) GAAN). En dat is ook een van de redenen waarom we dit reissysteem hier op onze lijst hebben opgenomen, omdat de City Mini-kinderwagen zoveel compatibiliteitsopties heeft die het een potentiële winnende situatie maken voor kieskeurige ouders die willen mixen en matchen! Geïnteresseerd? Bekijk hier het Baby Jogger reissysteem. Baby Jogger reissysteem hier.

 

Chicco Viaro reissysteem

Dit Chicco Viaro baby-reissysteem lijkt in enkele opzichten sterk op de Chicco Bravo (hierboven). Ten eerste bevat het het best beoordeelde Chicco KeyFit 30 autostoeltje, een werkelijk fantastisch autostoeltje met een uitstekende reputatie en staat van dienst op het gebied van veiligheid, comfort, veelzijdigheid, gebruiksgemak en stijl. Je kunt niet fout gaan met de KeyFit 30, waardoor dit automatisch een geweldige optie is voor veeleisende ouders. Ten tweede bevat het een kwaliteitswandelwagen die een lichtgewicht aluminium frame, een driewielig ontwerp en vele functies (een grote opbergmand, eenhandige vouw, gewichtslimiet van 50 pond, enz.) Gebruikt die zeer vertrouwd zal klinken met de Chicco Bravo. Wat zijn de verschillen tussen de Chicco Bravo en Chicco Viaro? De Viaro maakt gebruik van een ontwerp met drie wielen, terwijl de Bravo een ontwerp met vier wielen gebruikt, wat zorgt voor enkele verschillen in stabiliteit en wendbaarheid: de Bravo is een beetje stabieler, terwijl de Viaro een beetje beter manoeuvreerbaar is. Een ander verschil is dat de Bravo een geweldig in hoogte verstelbaar stuur gebruikt dat het geschikt maakt voor zowel kortere als langere ouders, terwijl het stuur van de Viaro niet verstelbaar is. In onze tests was de lengte prima voor ouders met gemiddelde lengte, maar langere ouders of grootouders (meer dan ongeveer 6 voet) kunnen na het duwen van deze wandelwagen een pijnlijke rug en schouders krijgen.

De Viaro is ook niet zo veelzijdig in zijn instellingen – met de Bravo kunt u de stoel en de luifel opnieuw configureren om elementen te verwijderen om het gewicht af te scheren en in feite kunt u het gebruiken als een wandelwagenframe zonder alle extra massa en gewicht. Maar de Viaro laat je niet op deze manier her-configureren. Er zijn ook enkele andere verschillen die het overwegen waard zijn: de kap van de Bravo is groter, de achterrem is aanzienlijker en heeft een vierwielophanging (de Viaro is alleen voorvering). Wat dacht u van enkele voordelen van de Viaro: het heeft een geweldig snack- en flessenbakje voor uw peuter of groot kind, en het is een beetje lichter (18 versus 23 pond). Tijdens onze tests vonden we het geweldig dat de Viaro gemakkelijk te manoeuvreren, relatief eenvoudig en lichtgewicht was en gemakkelijk op de KeyFit (en Fit2) autostoel past. We vonden enkele kleine ergernissen, zoals het feit dat het niet in een ingeklapte positie vergrendelde en de achterremmen werden individueel vergrendeld in tegenstelling tot een jukvergrendelingssysteem. Dus over het algemeen verbleekt de Viaro over het algemeen in vergelijking met de Bravo. Maar als u op zoek bent naar een relatief eenvoudig en kosten effectiever reissysteem dat perfect werkt met de KeyFit 30, kan dit een geweldige optie voor u zijn. Geïnteresseerd? Bekijk hier het Chicco Viaro reissysteem.

 

Evenflo Pivot Xpand reissysteem

We hebben Evenflo altijd geassocieerd met goedkope babyspullen die op geen enkele manier echt indrukwekkend waren. Onze ervaring met het Evenflo Pivot Xpand reissysteem heeft onze mening ten goede veranderd. We waren super onder de indruk van wat Evenflo hier deed. Ze maakten een echt indrukwekkend reissysteem dat niet alleen aanvoelt, eruitziet en werkt als een veel duurdere combinatie van kinderwagen en autostoel, maar beschikbaar is voor ongeveer $ 390. We beseffen dat dat duur lijkt voor een Evenflo-reissysteem, maar hoor ons! Dit systeem combineert het geweldige Evenflo SafeMax kinderautostoeltje (meestal ongeveer $ 180) met de nieuwe en super veelzijdige Pivot Xpand-kinderwagen. Voeg die twee bij elkaar en je eindigt met een werkelijk geweldig reissysteem dat ons overrompelde! Waar beginnen we met deze kinderwagen? Evenflo haalde alles uit de kast. Deze kinderwagen heeft een superrijke lijst met functies: verstelbaar stuur, een ENORM onderste opbergvak, op zichzelf staande vouw, achterwielophanging, bekerhouder en veelzijdigheid waardoor elke kinderwagen op deze lijst eruitziet als een chump! Deze kinderwagen heeft 22 verschillende modi en functioneert als een enkele kinderwagen en een dubbele kinderwagen, waarbij het autostoeltje en het peuterzitje op heel veel verschillende manieren worden gecombineerd.

Het feit dat het kan werken als een dubbele kinderwagen, is de reden waarom ze het het “Xpand” -systeem noemen, een beetje zoals het Britax “B-Ready” -systeem, en het tart de veronderstelling dat dubbele kinderwagens enorm en omslachtig moeten zijn. Niet deze. Hier zijn enkele dingen die we leuk vonden: het peuterzitje kan worden omgekeerd zodat het naar voren of naar de ouder gericht is, of het kan achterover worden gezet om het meer op een kinderwagen te maken. En het kan naar voren of naar beneden worden geplaatst, zonder adapters te gebruiken. Dat klopt, de adapters zijn erin ingebouwd, wat echt geweldig is! We hadden nooit gedacht dat we dit over een Evenflo-product zouden zeggen, maar deze kinderwagen schommelt echt en voelt van hoge kwaliteit en stevig en ziet er super chic en modern uit. Een van onze recensent-moeders schreef: “Deze kinderwagen is verslavend, kan ik dit monster kopen?” En dat is een bellende goedkeuring van een moeder die het UPPABaby-systeem gebruikt dat 3x zo veel kost. Het enige wat we aan Evenflo zouden willen voorstellen, is om de banden een beetje dikker en van betere kwaliteit te maken, ze zijn enigszins dun en goedkoop en daarom lek tamelijk gemakkelijk (ze zitten niet vol lucht, dus houd er rekening mee dat ze niet leeglopen deze situatie). Dus hoe zit het met die autostoel? Dit reissysteem omvat de Evenflo SafeMax, wat hun topklasse autostoeltje is. Het ondersteunt baby’s zo klein als 4 pond (met de baby insert) en zo zwaar als 35 pond (of maximaal 32 “lang).

Wat maakt het zo veilig? Nou, het heeft een grote zijdelingse impactbescherming en is het enige autostoeltje dat op de grond is getest, dus een compliment voor Evenflo. Het heeft ook een anti-rebound-balk, die rotatiekrachten en mogelijk letsel bij een ongeval vermindert. En het is zeer comfortabel, met dikke vulling en zachte stoffen die ook vrij eenvoudig te reinigen zijn. Installatie was eenvoudig, het was gemakkelijk te bevestigen en los te maken van de basis en de kinderwagen, en we dachten dat de stoel eigenlijk een zeer hoge kwaliteit voelde en we waren in het algemeen onder de indruk. Nadelen? Welnu, het stuur was een beetje omslachtig om aan te passen, het schouderharnas moest van achteren opnieuw worden afgesteld om aan te passen, het is verrassend zwaar en het past gewoon niet bij de opties voor een Britax, Chicco of Peg Perego autostoel. Er is hier dus veel om van te houden, vooral met de kinderwagen, en we denken dat je over het algemeen gelukkig zult zijn met dit reissysteem. We gaan het nog een paar maanden testen en kijken hoe de betrouwbaarheid gaat, het kan op de langere termijn hoger op deze lijst komen! Geïnteresseerd? Bekijk hier het Evenflo Pivot XP and reissysteem.

 

Veiligheid 1e Riva reissysteem

Safety 1st maakt een aantal geweldige kinderwagens en autostoeltjes met goede functies en veiligheid tegen zeer redelijke prijzen, waardoor dit een van de beste bang-for-buck reissystemen beschikbaar is. Safety 1st stuurde ons dit systeem vorig jaar om te testen, en we waren aangenaam verrast. Vooral voor de prijs, die rond de $ 299 komt voor wat neerkomt op een super veelzijdig systeem, vooral de kinderwagen. Laten we beginnen met de Riva-kinderwagen, die echt indrukwekkend is. Het is gemaakt met 85% gerecyclede materialen in een zero-waste faciliteit hier in Indiana, VS, waardoor het een van de “groenste” reissystemen op onze lijst is. Uit de doos was de montage supergemakkelijk, en het opvouwen/ uitvouwen van de kinderwagen kan met één hand worden gedaan. We zijn volledig onder de indruk van het feit dat de peuterstoel kan worden omgezet in een volledig platte wieg of volledig kan worden verwijderd, zodat u het wandelwagenframe alleen met het bevestigde autostoeltje kunt gebruiken. De peuterstoel, de wieg en de autostoel kunnen ook naar voren of naar de ouder gericht worden geplaatst, dus de 6-in-1-claim. De kinderwagen ondersteunt baby’s zo klein als 4 pond (in wiegmodus), hoewel we geen maximumgewicht of maximale lengte voor de kinderwagen konden vinden; we vermoeden dat het een beetje lager is dan anderen op deze lijst, omdat de ruimte voor peuterzitjes een beetje krap is voor kinderen van meer dan ongeveer 3 jaar oud. De kinderwagen zelf is een van de lichtste rond, komt op slechts 18 pond, waardoor het gemakkelijk mee te nemen wanneer opgevouwen, super wendbaar en gemakkelijk om mee te reizen. We hielden ook van hoe groot de onderste opslagbak is, de bekerhouder, en hoe gemakkelijk het was om de stoffen oppervlakken te reinigen.

Nadelen? Nou, sommige van onze testers dachten dat het plastic een beetje dun en onvoltooid voelde ten opzichte van andere kinderwagens, en dat het opvouwen (instorten) niet zo eenvoudig was als ze dachten dat het kon zijn. Laten we nu eens kijken naar de autostoel. Dit is de grootste uitdaging met dit systeem. We zijn dol op de Safety 1st Onboard 35 Air-autostoeltjes, die voorkomen op onze beste autostoeltjeslijsten. Maar dit reissysteem wordt geleverd met de Onboard 35 FLX, die zelfs niet op de website van Safety 1st staat. Het is eigenlijk een kale versie van hun bestverkochte autostoelen, en heeft daardoor een aantal grote beperkingen. Laten we beginnen met de goede dingen – het autostoeltje ondersteunt baby’s zo klein als 4 pond (met behulp van de meegeleverde baby-inzet) en tot 35 pond, het heeft een 5-punts harnas, bescherming tegen zijwaartse botsingen en is super lichtgewicht. Het klikt gemakkelijk in en uit zijn basis, en we hadden geen grote klachten, behalve het feit dat het super basic is en veel functies van hogere kwaliteit autostoelen (inclusief hun eigen) mist.

Het schouderharnas moet opnieuw worden aangepast voor aanpassing, de kruisgesp bevindt zich in een vaste positie, het stuur is stijf en enigszins oncomfortabel om te dragen, de bekleding van de stoel is dun, er is geen met staal versterkt frame of anti-rebound-stang en de luifelbladeren iets te wensen over. De vraag is dus of je de Riva-kinderwagen kunt combineren met een van hun hoogwaardige autostoelen? Ja, de duurdere Onboard 35 Air-autostoeltjes passen in de kinderwagen, maar het lijkt erop dat je de kinderwagen niet kunt kopen zonder dat deze deel uitmaakt van het reissysteem. Geïnteresseerd? Bekijk hier het Safety 1st Riva reissysteem.

 

Graco FastAction Fold reissysteem

Graco is beroemd om hun uitgebreide lijn SnugRide Click Connect-autostoeltjes. Het assortiment van SnugRide-autostoelen is zelfs zo uitgebreid dat het de ouders in de war brengt, zozeer zelfs dat we onze SnugRide-aankoopgids hebben gemaakt om de functies en kosten van elk model te verduidelijken. Dit Graco-reissysteem bevat de SnugRide Click Connect 35, de meest elementaire van de SnugRide-autostoelen. Laten we beginnen met wat het heeft: een breed gewichtsbereik van 4 tot 35 pond (of tot 32 “lang), een smalle (iets meer dan 18” breed) en lichtgewicht (7,5 pond zonder de basis) schaal, 6 liggende posities, zijkant -impactbescherming, energieabsorberend schuim, het Click Connect-systeem dat het super gemakkelijk maakt om in en uit compatibele Graco-kinderwagens te klikken, en het is FAA goedgekeurd voor vliegreizen (net als alle autostoelen op deze lijst). Laten we nu eens kijken naar enkele van de beperkingen van dit autostoeltje: het harnas moet van achteren opnieuw worden ingeregeld voor hoogteaanpassing, het gebruikt ouderwetse haak LATCH-connectoren, het heeft geen snel verwijderbare hoes, noch heeft het True Shield of Safety Surround zijdelingse botsingbescherming. Zoals we al zeiden, het is een vrij eenvoudige autostoel. Enkele kleine ergernissen zijn de kleinere dan ideale kap, de ietwat dunne vulling en het inzetstuk voor baby’s en het stuur heeft twee handen nodig om aan te passen. Dus je krijgt een algehele zeer eenvoudige autostoel die meestal voor ongeveer $ 130 verkoopt. Nu voor de kinderwagen.

Dit ding is erg zwaar en stevig, komt op een forse 30 pond die zelfs enkele van de grootste dubbele kinderwagens rivalen! Maar we geven wel toe dat, hoewel het door al dat gewicht lastig is om rond te sjouwen, het eigenlijk heel stevig op de grond lijkt te voelen, wat een prettig gevoel is. Het heeft wielen met een vrij grote diameter en het voorwiel kan worden vergrendeld om te joggen. We houden van het feit dat het twee bekerhouders voor ouders heeft, een lade voor je mobiele telefoon (hoewel het een beetje klein is voor sommige nieuwere apparaten), en een beetje vergelijking voor het vasthouden van sleutels en al het andere dat je erin kunt persen. Uw kind heeft een vrij vergelijkbare bumperstang en lade, ook met twee bekerhouders en een kleine lade in het midden. Het beste daarvan is dat je een kant ervan kunt openen en uit de weg kunt zwaaien, wat het veel gemakkelijker maakte om peuters in en uit de kinderwagen te trekken. Je kunt die bumperbalk ook helemaal verwijderen, maar dat maakt het onmogelijk om het autostoeltje te bevestigen, omdat het deel uitmaakt van de Click Connect-bevestiging. Het heeft een ruime opbergbak aan de onderkant, vouwt gemakkelijk met één hand (hoewel het superzwaar is), leunt redelijk goed (maar lang niet plat, slechts ongeveer 45 graden), en het ondersteunt kinderen tot ongeveer 50 pond. Niet slecht voor een kinderwagen die slechts ongeveer $ 160 bedraagt.

Nadelen? Nou, naast dat het buitengewoon zwaar is, vouwt het niet neer in een zeer compact pakket. Je moet grote biceps hebben om het op te tillen, en een groot voertuig om dit te passen, en dat wordt niet geholpen door het feit dat de achterwielen zo groot zijn en niet snel loskoppelen zoals sommige andere modellen. En eerlijk gezegd is het niet zo gemakkelijk voor de ogen – het ziet er niet zo mooi uit als de $ 90 meer Evenflo. Dus over het algemeen krijg je een jogging-reissysteem voor minder dan $ 300, dat is ongeveer de helft van de prijs van de BOB-jogger (hierboven). Dus als u op zoek bent naar een jogger-reissysteem voor een redelijke prijs, kan dit een geweldige optie zijn. Geïnteresseerd? Bekijk hier het Graco FastAction-reissysteem.

 

Chicco Cortina reissysteem

Als je van de Chicco KeyFit 30 houdt zoals wij, maar je denkt dat het combineren met de Bravo-kinderwagen een beetje te duur is (ongeveer $ 380), dan kan dit een geweldige optie voor je zijn! We gaan niet in details treden over de KeyFit, omdat je waarschijnlijk al die functies al kent – maar als dat niet het geval is, lees dan de review van de Bravo hierboven of zie onze volledige review ervan op onze lijst met beste autostoelen. Dit Chicco reissysteem combineert de uitstekende Chicco KeyFit 30 (en voet) met de Cortina CX-wandelwagen die een vrij goede prijs-kwaliteitverhouding biedt. Nee, het heeft niet de slanke en lichtgewicht aluminium bochten waardoor de Bravo opvalt, maar het heeft wel een aantal geweldige functies. Deze omvatten een stoel die volledig achteroverleunt naar een bijna volledig vlakke positie (het is ongeveer 5 graden of zo, dus heel dichtbij), een uitklapbare voetsteun voor baby’s, een grote en toegankelijke (wanneer de stoel niet achteroverleunt) opbergmand eronder, een hoog draagvermogen van 50 pond (de KeyFit is tot 30, wandelwagen is tot 50), een klein ouderplateau met een bekerhouder en opbergvak en een afneembaar snackplateau voor de kiddo met twee bekerhouders. Tijdens onze tests dachten we dat de dingen redelijk soepel bewogen en dat de voetafdruk in de bochten erg goed was.

Het kleine voorwielophanging systeem was nuttig voor de scheuren in de stoep, de achterwielremmen werkten goed, het verstelbare stuur in hoogte was geweldig voor kortere of langere ouders, en het 5-punts harnas was gemakkelijk vast te maken en los te maken. We waarderen ook de slimme “geheugen achteroverleunen” die uw achterover leunen positie houdt wanneer u het opvouwt en het later uitvouwt. Over vouwen gesproken, het heeft een echt éénhandige vouw die vrij eenvoudig te gebruiken is. Het vouwt naar een voetafdruk van ongeveer 42 “lang bij 20” dik en 20 “breed, en woog ongeveer 24 pond op onze schaal. In tegenstelling tot de UppaBaby Vista en Evenflo Pivot, heeft dit niet de mogelijkheid om twee kinderen te houden (zoals een baby en peuter): het kinderautostoeltje wordt aan de achterkant in de stoel van de kinderwagen bevestigd. Voor de prijs is de kinderwagen verrassend stevig en goed gebouwd. Nadelen? Het is groot en zwaar! Wanneer opgevouwen kan het een uitdaging zijn om erin te passen de kofferbak van een compacte auto.Het ouderplateau is leuk om te hebben, maar er is geen handige plek om je telefoon te plaatsen (het compartiment is veel te klein). Het kijkvenster is leuk om te hebben, maar het plastic is van lage kwaliteit en moeilijk te doorzien, en het verkleurt na een paar maanden gebruik (althans voor ons). Maar komt op slechts ongeveer $ 250 voor serieuze veelzijdigheid en compatibiliteit met enkele van de beste kinderautostoeltjes op de markt (KeyFit 30 en de Fit2), dit kan een goede gok voor u zijn! Geïnteresseerd? Bekijk de Chicco Cortina Trav el System hier.

 

Baby Trend Expedition jogging-reissysteem

Als u op zoek bent naar het goedkoopste jogging-reissysteem met een joggingwandelwagen van behoorlijke kwaliteit en een super basic autostoeltje, is dit misschien een geweldige optie voor u. Dit Baby Trend reissysteem schreeuwt basic, en het lage (ongeveer $ 199) prijskaartje is daar het bewijs van. Beginnend met de kinderwagen, maakt dit reissysteem gebruik van de Expedition Jogging Stroller, die onderaan de lijst van onze beste jogging kinderwagens lijst staat. Het is niet slecht, het is niet geweldig, maar het is echt een goede deal voor ouders die op zoek zijn naar een eenvoudige joggingwandelwagen. Er zijn hier een aantal indrukwekkende dingen aan de hand: het heeft rubberen luchtbanden met een zeer grote diameter die een diameter hebben van 16 “(voorkant) en 12” (achterkant), die eigenlijk vrij groot is en dat het geweldig maakt in het absorberen van kleine en matige stoten, en zonder problemen over scheuren en gaten in de stoep gaan. Het heeft ook bekerhouders en een klein vakje voor telefoon en sleutels, comfortabel stuur, een fatsoenlijk formaat lagere opbergbak en een verstelbare stoel (maar komt nergens in de buurt van plat liggen). Die grote wielen zorgen voor superieur comfort en wendbaarheid, vooral indrukwekkend voor een kinderwagen deze prijs. Er is echter geen voorvering, waardoor het een beetje meer schokt over de hobbels dan de meeste andere opties op deze lijst. Het heeft ook geen verstelbaar stuur voor langere ouders, en het zitoppervlak voelt lang niet zo comfortabel aan als andere opties op deze lijst.

Opvouwbaar, vouwt het in een fatsoenlijke voetafdruk, maar het is nog steeds vrij groot met die kolossale wielen die uit de zijkanten springen. Nu voor het autostoeltje, dat is het Baby Trend EZ Flex-Loc autostoeltje, dat meestal rond de $ 110 verkoopt. Die lage prijs betekent altijd beperkte functies. Het ondersteunt baby’s van 5 tot slechts 30 pond, en slechts 30 “lang. Dus dat is een vrij beperkt bereik van lengte en gewicht voor een autostoeltje, waardoor de overstap naar een converteerbaar autostoeltje voor veel ouders vrij vroeg gebeurt. Maar om eerlijk te zijn, de meeste peuters zullen toch jeuken om uit deze stoel te komen, gezien het feit dat het relatief dun is in zijn opvulling en comfortkenmerken stuur om te dragen. De stoel zelf is ook vrij licht van gewicht en klikt gemakkelijk in en uit de kinderwagen. Dus dat is allemaal goed. Dus over het algemeen is dit Baby Trend reissysteem het goedkoopste reissysteem op onze lijst, en het toont op veel manieren, maar het kan voldoende zijn voor ouders die wat geld willen besparen en een behoorlijk behoorlijke jogging-wandelwagen en een super basic baby-autozitje willen kopen. Geïnteresseerd? Bekijk hier het Baby Trend Expedition Travel System.

 

Babyreissysteem best geteste

Mijn reissysteemverhaal

Toen ik mijn eerste baby kreeg, kocht ik twee hoogwaardige babyproducten – de Britax B-Safe 35 baby-autozitje en de Uppa Baby Vista-kinderwagen. En ik was super opgewonden om ze te bemachtigen en uit te proberen. Uiteindelijk vond ik ze allebei leuk, ze waren goed gemaakt, mooi uitziend, veilig, gemakkelijk te gebruiken en redelijk geprijsd.

Als eerste moeder dacht ik er niet eens aan om hun compatibiliteit te overwegen en eindigde ik met een geweldig autostoeltje en een geweldige kinderwagen, maar ik kon de een niet met de ander gebruiken. Na uren tevergeefs op zoek naar een adapter om ze samen te laten werken, heb ik uiteindelijk gewoon een afzonderlijke universele kinderwagen gekocht. Ik ben blij dat ik nog een paar jaar uit mijn Vista-kinderwagen kan halen. Eind goed, al goed, maar ik ga je niet dezelfde fout laten maken!

Wat te zoeken in een reissysteem

De beste baby-reissystemen combineren een autostoeltje met een perfect afgestemde kinderwagen voor uitstekende compatibiliteit, veelzijdigheid, comfort, veiligheid en kostenbesparingen. Idealiter wilt u het beste van twee werelden combineren – het beste kinderautostoeltje en de beste kinderwagen, en u wilt dat het supergemakkelijk is om ze aan elkaar te bevestigen en los te maken.

Om die perfecte combinatie te vinden, hebben we 17 verschillende reissystemen samengevoegd en op de proef gesteld. Sommige waren relatief duur, zoals die van Nuna, Baby Jogger, Maxi-Cosi, Uppababy, Peg Perego, Britax en BOB. En sommige waren redelijk geprijsd, zoals die van Graco, Chicco, Safety 1st, Baby Trend, Evenflo en Cosco. Is de prijs van belang? Ja, het was sterk gecorreleerd met kwaliteit, veelzijdigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Verschillende van de goedkoopste opties kwamen zelfs niet op deze lijst.