Selecteer een pagina

We hebben 13 van de meest populaire babyschommels van 2020 verzameld en een praktische test en review gedaan. Acht ouders en 9 baby’s (van 1 tot 11 maanden oud) hebben ze op de proef gesteld: alle instellingen zijn getest (slingeren, trillen, muziek), geluidsniveaus werden beoordeeld, de levensduur van de batterij werd gemeten en ze werden gebruikt voor zowel plezier als dutjes. Hieronder staan ​​de top 5 babyschommels die we hebben gevonden, gevolgd door diepgaande beoordelingen van bijna 10 verschillende opties.

Zoals we hadden verwacht, waren sommige schommels zo comfortabel en rustgevend dat de baby’s binnen enkele minuten knikten. Andere babyschommels waren een beetje luidruchtiger en clunkier en waren niet zo rustgevend of comfortabel. Sommigen hadden een geweldige levensduur van de batterij, terwijl anderen niet zo lang meegingen en een deuk in de portemonnee deden. Als je $ 100-200 wilt uitgeven aan een babyschommel, dan wil je zeker weten dat je een goede beslissing neemt. Of gebruik gewoon een paar cadeaubonnen uit je babydouche om het minder te laten voelen! Na onze diepgaande beoordelingen hebben we de onderstaande koopgids samengesteld en hopen dat het u helpt uw ​​beslissing te nemen! Als u op zoek bent naar een baby-uitsmijter in plaats van een schommel, bekijk dan onze beoordelingen van de beste baby-uitsmijter, waar we de Nuna Leaf en verschillende andere opties bekijken.

 

Hier zijn de beste babyschommels van 2020!

Fisher Price Sweet Snugapuppy Cradle ’n Swing

Na alles is gezegd en gedaan, bleven we teruggaan naar de best beoordeelde Fisher Price Sweet Snugapuppy Dreams Cradle ’n Swing. Niet de slanke en chique 4Moms-swing, of een trendy cocon-swing – die waren leuk maar kunnen gewoon niet tippen aan de lijst met functies of betrouwbaarheid. De Cradle ’n Swing-units zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende thema’s, sommige zijn super schattig en sommige meer avontuurlijk, zoals de Sweet Snugapuppy, Sweet Snugabunny, Rainforest Friends en Sweet Snugabear. Veel van de eerste moeders in onze groep wisten niet hoeveel deze zijn gestegen van 7-8 jaar geleden. Deze zwaait van links naar rechts (6 verschillende instellingen) of van voren naar achteren. De poten kunnen worden ingeklapt voor draagbaarheid en opslag, en het bevat nu een plug-in-adapter om uzelf veel D-batterijen te besparen (het kan ook op 4 D-batterijen werken als u kiest, maar we geven er de voorkeur aan als een swing-wisselstroomvoeding) . Er zijn liedjes en natuurgeluiden, een draaiende en liggende stoel, en het detecteert het gewicht van de baby om het motorkoppel aan te passen en het gewicht van een groeiende baby te compenseren en schommelsnelheden consistent te houden. Moeders vonden de stoel erg zacht en comfortabel, en de stoffen hoes was gemakkelijk schoon te maken (hij is trouwens machinewasbaar). Ze vonden het leuk dat het een goede gewichtslimiet van 25 pond had, en sommige thema’s waren belachelijk schattig. Uit de doos nam de montage ongeveer 25 minuten in beslag: het was niet bijzonder ingewikkeld, maar er moesten veel verbindingen worden gemaakt (en in de goede richting!). Een ander leuk extraatje dat de oudere versies niet hadden, is het 5-punts tuigje, dat echt helpt om je baby veilig te houden en te voorkomen dat hij rechtop gaat zitten, ver naar voren leunt of anderszins zijn ouders in paniek raakt! Nadelen? Niet te veel. De motor maakte soms een subtiel klikgeluid en wanneer hij niet was aangesloten, brandt hij vrij snel door de batterijen. Over het algemeen is dit een uitstekende optie. Merk op dat we ook de Fisher Price Papasan Cradle Swing hebben getest; het is een beetje goedkoper, maar naar onze mening is de Cradle ’n Swing de betere luxe wiegoptie. Geïnteresseerd? Bekijk hier de Sweet Snugapuppy Dreams Cradle ’n Swing.

 

Graco Duetsoothe Swing Plus Rocker

Hier is nog een geweldige optie met wat extra veelzijdigheid ten opzichte van de Cradle ’n Swing: de schommelzitting kan worden verwijderd en op de grond worden geplaatst als een rocker. Het heeft een slimme handgreep aan de bovenkant om je te helpen de rocker rond te dragen. Het heeft ook een kalmerende vibratiefunctie met 2 snelheden, die werkt, of het nu in de swing- of rocker-modus is. Net als de Cradle ’n Swing kan het zitje worden gedraaid zodat de baby van links naar rechts of van voren naar achteren kan zwaaien, en het kan 5 D-batterijen gebruiken of in de muur steken. Het heeft ook muziek en het geweldige 5-punts harnas, samen met een hoge limiet van 30 pond. Het kostte ons uit de doos ongeveer 25 minuten om in elkaar te zetten, wat een beetje eenvoudiger was dan de Cradle ’n Swing. Dus met al deze geweldige functies en het potentieel om een ​​echt rustgevend systeem voor je baby te zijn, vraag je je waarschijnlijk af waarom het niet hoger op onze lijst staat! Nou, als het niet op de muur is aangesloten, brandt dit ding als een gek door batterijen, en de motor was een beetje luider dan de Cradle ’n Swing. En de Graco DuetSoothe Swing en Rocker’s mobiel draaien niet rond zoals de Cradle ’n Swing. Het enige wat onze testmoeders het meest irritant vonden, was dat er in tegenstelling tot de Cradle ’n Swing geen enkele aan/ uit-knop was om het hele systeem uit te schakelen. Als je de swing, muziek en vibratie hebt ingeschakeld, moet je alle 3 afzonderlijk uitschakelen. Dat gezegd hebbende, als je de veelzijdigheid van de verwijderbare rocker waardeert, zul je zeker blij zijn met deze baby schommel. Merk op dat we ook de Graco DuetConnect LX Swing Plus-uitsmijter hebben getest, die we ook aanbevelen (in plaats van de rocker, deze heeft een afneembare uitsmijter). Sterk aanbevolen! Geïnteresseerd? Je kunt de Graco Duetsoothe hier bekijken!

 

Graco Simple Sway Baby Swing

Dit is een supereenvoudige, relatief compacte, zeer betrouwbare en veelzijdige Graco Simple Sway-swing die binnenkomt voor een geweldige prijs onder de $ 100. Wat het relatief eenvoudig maakt, is dat het een klein frameontwerp heeft, waardoor het veel minder ruimte inneemt dan typische babyschommels, waardoor het ideaal is voor kleinere kamers of appartementen. De mobiel is ook heel schattig en eenvoudig, maar draait niet rond overhead; het is er voor uw baby om naar te kijken en te bereiken. Maar dat is waar de eenvoud eindigt, omdat deze goedkope swing eigenlijk nogal wat functies heeft. Het kan 10 verschillende muziekmelodieën spelen, of 5 verschillende natuurgeluiden. Het heeft 2 vibratie-instellingen (we noemen ze laag en medium) en 6 swing-snelheidsinstellingen. Het zwaait van links naar rechts, net als Cradle ’n Swing, samen met een 5-punts harnas, en ondersteunt baby’s van 5 tot 30 pond. Het kan vier D-batterijen gebruiken, of gewoon aansluiten op de muur met de mee geleverde voedingsadapter. De stoelbekleding kan gemakkelijk worden verwijderd en is wasbaar in de machine, wat een leuke touch is. Wat het niet heeft, zijn de achteroverleuningen (de stoel heeft een vaste achteroverleuningspositie), de mogelijkheid om over te schakelen naar voor-achterzwaaien, of gemakkelijk gevouwen benen voor opslag. We dachten ook dat de stoel een beetje ontbrak op het gebied van ondersteuning en demping, vooral voor kleinere baby’s. Dit zou worden verholpen door een aantal extra ligstanden te hebben of door betere ondersteuning van hoofd en nek te bieden. En de motor kan soms een beetje luid zijn, vooral bij hogere snelheidsinstellingen. Dus over het algemeen zijn de Cradle ’n Swing en Duetsoothe over het algemeen beter dan de Graco Simple Sway-swing, maar dit is een uitstekende optie als je een beetje geld wilt besparen en een geweldige algehele baby-swing wilt krijgen die een beetje eenvoudiger is dan andere opties. Geïnteresseerd? Je kunt de Graco Simple Sway hier bekijken!

 

Ingenuity Cozy Kingdom Portable Swing

Dit is een geweldige super draagbare schommel voor situaties met beperkte ruimte, kleinere huizen en draagbaarheid. Je kunt het op de vloer op een krappe plek plaatsen, en je kunt het opvouwen en meenemen als een reisschommel. En het past gemakkelijk in een middelgrote of grote koffer, en zelfs in de kleinste koffers. Maar laat je niet misleiden door het kleine formaat, deze babyschommel is geschikt voor de meeste dingen die de grotere zijn. Het heeft meerdere (zes) swing-snelheidsinstellingen (en het zwaait van voren naar achteren wat leuk is), en in onze testen dachten we dat de instellingen behoorlijk stil waren, zelfs bij de gemiddelde tot hoge snelheden. Het enige geluid was dat wanneer je de swingsnelheid aanpast, de knop zelf behoorlijk luid is en er een klein knallend/ krakend geluid is totdat het de nieuwe snelheidsinstelling bereikt; het was niet echt luid genoeg om een ​​slapende baby te wekken, maar zeker als de baby een lichte slaper is. De babyschommel heeft een aantal muziekopties, waaronder natuurgeluiden en slaapliedjes, die prima waren, dus het kan baby’s schommelen maar ze ook geïnteresseerd houden in de muziek terwijl de schommel is uitgeschakeld. De schommel heeft ook een timer zodat de batterijen niet onbedoeld doorbranden. Over batterijen gesproken, er zijn 4 “C” -typebatterijen nodig en bij ons gebruik duurden ze ongeveer een maand bij dagelijks gebruik. Er is geen snoer om het aan te sluiten, dus het elke maand vervangen van batterijen kan duur worden. Houd dat in gedachten wanneer je het relatief lage (ongeveer $ 55) prijsniveau overweegt, omdat een van de duurdere opties hierboven op de lange termijn goedkoper kan zijn omdat ze een stopcontact bevatten. Onze testbabys vonden het zeer comfortabel en de stof was gemakkelijk schoon te vegen en was ook wasbaar in de machine (koud water). Hoewel Ingenuity zegt dat het kan worden gebruikt met baby’s tot 19 pond, vonden we het nogal wat inspannen met een baby van 14 pond, dus dat leek een redelijkere limiet.

Andere ondergangen? Nou, het is zo draagbaar dat het ook erg laag bij de grond is en ouders kunnen gefrustreerd raken omdat ze zo laag moeten knielen om de baby erin en eruit te krijgen. Maar dat zijn de kosten van hoge draagbaarheid. Het enige andere nadeel van deze babyschommel was dat er geen verstelbare rugleuning is, dus de baby is vrij ver naar achteren geplaatst, wat ideaal is voor comfort (slapen zou niet echt moeten gebeuren in een hellende slaper als deze) maar niet geweldig voor een zit -up positie waar baby kan kijken wat je van plan bent, of wat spelen of voeren. Dus als u op zoek bent naar een geweldige draagbare babyschommel, is dit absoluut een geweldige optie voor een geweldige prijs! Als je bereid bent om een ​​beetje meer uit te geven, is de Ingenuity Inlighten Cradling Swing ook een geweldige optie, net als de Ingenuity DreamComfort Inlighten Cradling Swing, dus bekijk ze. Geïnteresseerd? Je kunt de Ingenuity Cozy Kingdom Swing hier bekijken.

 

Graco Dreamglider Zweefschommel en slaapcabine

Als je het nog niet hebt gerealiseerd, is Graco de grote hond als het gaat om babyschommels. Ze hebben de meeste opties en de best beoordeelde opties die op de markt beschikbaar zijn. Er zijn andere bedrijven die het overwegen waard zijn, zoals 4Moms en Ingenuity, en Nuna komt ook met een aantal geweldige babyspullen (zoals de nieuwe Nuna Leaf Curv), maar Graco is het bedrijf dat vooroploopt. Zoals u weet, loopt Graco ook voorop met enkele van de beste converteerbare autostoelen op de markt. We hebben deze glijdende schommel een paar maanden geleden voor testen gekregen en denken dat het een zeer unieke bijdrage levert aan onze beste babyschommellijst. Het combineert in feite een wiegslaper met een babyschommel, waardoor het een geweldige en veelzijdige toevoeging is aan je lijst met babyspullen! Het koele deel is dat je eenvoudig de onderste achterste handgreep op de stoel kunt pakken en omhoog of omlaag kunt duwen: wanneer je eraan trekt, leunt het de stoel naar voren en verhoogt de muur aan de voorkant; wanneer u erop drukt, brengt het de stoel omhoog in een schommelstand en laat de muur aan de voorzijde zakken. Natuurlijk is het, wanneer het tot een slaapstand is verlaagd, niet echt een wieg in termen van grootte of stevigheid van de matras of vlakheid, maar het is een geweldige ontspannende plek om wat tijd gedurende de dag door te brengen. De glijdende beweging is van voor naar achter zonder echt ‘zwaaien’ op zich. We vonden deze beweging vooral leuk als deze in de zwenkpositie was, hoewel het een beetje veel was als het in de slaapstand was (we moesten de glijsnelheid naar beneden draaien om het subtieler te maken). Naast het glijden, heeft het ook enkele nummers die je kunt spelen, verschillende geluiden (natuur, witte ruis, enz.) En een vibratie met 2 snelheden. Net als de meeste van de beste babyschommels op deze lijst, kunt u batterijen gebruiken (batterijen van 4 D-formaat) of aansluiten op een stopcontact (met de meegeleverde stekker). De vibratiemodus heeft een enkele D-batterij nodig om te werken, en dat is onafhankelijk van de batterij die nodig is om de glijdende beweging aan te sturen. Merk op dat het niet met batterijen is geleverd, dus je moet minimaal 1 D-batterij (voor trillingen) kopen als je van plan bent de stekker te gebruiken. Als u volledig op batterijen (glijden en trillingen) wilt werken, moet u batterijen van 5 D-formaat kopen. Bij onze tests gebruikten we de netadapterstekker voor de glijdende beweging en de D-batterij voor trillingen, en de batterij ging 3 maanden lang mee.

Dus dat is een vrij goede batterijduur, die overeenkomt met de levensduur die wordt gezien bij Fisher Price-uitsmijterstoelen met hetzelfde ontwerp. Deze babyschommel ondersteunt pasgeborenen vanaf 5,5 kilo en baby’s zo zwaar als 30 kilo. Onthoud dat zodra ze uit de babyschommel komen en andere delen van de schommel pakken, je moet stoppen met het gebruiken. En natuurlijk, houd je baby ALTIJD vast in deze babyschommel, zelfs als hij in de slaapstand staat. Dus over het algemeen hielden we echt van deze veelzijdige schommel, en de hangende baby mobiel over de bovenkant was een leuke touch (merk op dat het gemakkelijk uit de weg kan worden verplaatst voor toegang. Nadelen? Wel, de verstelbare aanpassing om er een slaper of schommel van te maken was een beetje kieskeurig, en er waren een paar keer dat we hem omhoogduwden om hem in de rechtopstaande zwenkpositie te zetten en hij viel meteen neer nadat we onze hand eraf hadden genomen. Zorg ervoor dat je hem omhoogtrekt totdat je de hoorbare klik hoort, en druk er vervolgens een beetje op om te testen of het echt op zijn plaats zit. Het andere negatieve was het feit dat het nog steeds een D-batterij nodig heeft voor de trillingsmodus, en toegang tot dat batterijpakket onder de voorkant is een beetje een beer Ten slotte hebben we gezegd dat de glijdende beweging een beetje wild is bij de hogere instellingen – er zijn 6 snelheden en realistisch gezien heb je alleen de eerste paar lagere snelheden nodig, tenzij je op zoek bent om je baby mee te nemen voor een rodeo-rit! van die kleine zorgen, deze nieuwe Graco babyschommel is die deze plek in de top 5 baby-schommels van het jaar verdient. Geïnteresseerd? Je kunt de Graco DreamGlider Swing hier bekijken. Merk op dat Graco ook de Graco Glider LX maakt, die in principe hetzelfde is als deze, maar niet converteert naar een slaper (en een beetje goedkoper is).

 

Graco Duet Glide LX Baby Swing

Sommige baby schommelt rots, sommige glijden en sommige schommelen. Deze doet een beetje van alles – hij kan van voor naar achter of van links naar rechts glijden, zwaaien in een draaiende stijlbeweging, en deze twee bewegingen ook combineren in een complexe glijdende en draaiende beweging. We willen duidelijk maken dat dit meer een babyzweefvliegtuig is dan een babyzwaai: in beide bewegingen is er geen verandering in hoogte in het bewegingsbereik, dus technisch gezien slingert het niet. Dat gezegd hebbende, tijdens onze tests was het glijden soepel en rustgevend, en we vonden het leuk dat je tussen twee snelheden kunt aanpassen aan de leeftijd en het comfortniveau van je baby. We vonden het ook leuk dat het op een stopcontact werd aangesloten met de meegeleverde voedingsadapter en slechts één D-batterij gebruikte voor de trillingen. De stoel zelf is comfortabel en iets meer dan de Fisher-Price, en de 3 achterover leuningen zijn vrij goed, hoewel het belangrijk is om op te merken dat deze niet volledig plat achterover leunt (meer ongeveer 15 graden). De 2 vibratiemodi zijn leuk en veel baby’s vinden het rustgevend, en de geluiden en slaapliedjes waren helemaal goed, hoewel een beetje repetitief en helemaal geen goede geluidskwaliteit. Een ander kenmerk dat we leuk vonden, is dat de hele hoes, inclusief het harnas, afneembaar en machine wasbaar is. Het is zeldzaam om het harnas gemakkelijk los te laten voor het schoonmaken, en dit is vooral leuk als je te maken hebt met de gevolgen van een luierblazen! Net als de Graco Duetsoothe kan het wieggedeelte worden verwijderd en op een vlak oppervlak worden geplaatst en als een rocker fungeren, wat een leuke extra mogelijkheid is. De hele schommel voelt stevig en stabiel aan en uit de doos kostte het slechts ongeveer 10 minuten om te monteren (en er was geen gereedschap nodig).

Het meest kritisch, onze beide testbaby’s vielen vrij snel in slaap in deze Duet Glide, en wanneer ze niet dutten, werden ze vermaakt door de mobiel, of in een rechtopstaande positie waar ze konden worden vermaakt door wat we ook van plan waren. Merk op dat je volgens de AAP een baby altijd naar een vlak slaapoppervlak moet verplaatsen als hij in slaap valt in een schommel. Het gewichtsbereik voor dit model is van 5,5 tot 25 pond, of tot 30 inch lang. Over het algemeen vonden we dit Graco-model leuk, maar hebben het gevoel dat het technisch gezien geen babyschommel is. Het past niet echt in een andere categorie, dus we houden het op deze lijst. De prijs is goed, komt uit op ongeveer $ 110, en het heeft een goede veelzijdigheid en functies, en we hielden van de wiegstijl. Andere nadelen? Nou, het maakt alleen gebruik van een 3-punts in plaats van 5-punts harnas, en de mobiel heeft geen stroomvoorziening. Geïnteresseerd? Je kunt de Graco Duet Glide LX hier bekijken!

 

Graco EveryWay fopspeen swing met verwijderbare rocker

Dit is het antwoord van Graco op de zeer populaire 4Moms mama Roo, die we hieronder bespreken. Graco deed het eigenlijk best goed met deze fopspeen en het kan worden gevonden voor ongeveer $ 40 minder dan de Mama Roo. In beide gevallen is het idee om een ​​super veelzijdig swing- en fopspeensysteem te hebben dat meerdere manieren heeft om te slingeren, waaronder in een boogpatroon, slingerpatroon, stuiteren, figuur 8, cirkel, zigzag, zwaaien en zwaaien. Kortom, de stoel met meerdere richtingen biedt alle mogelijke manieren om dit ding rond te slingeren, zodat het in theorie zelfs de meest kieskeurige baby kan behagen en hen niet kan helpen om een ​​consistente beweging te krijgen telkens wanneer ze hem gebruiken. De slingerbewegingen zijn behoorlijk indrukwekkend en ze zijn instelbare snelheid tussen 6 verschillende snelheidsinstellingen. In onze testen hebben we het altijd op een lage tot gemiddelde snelheid gehouden. De hoogste snelheden leken een beetje schokkend en waren niet erg ontspannend voor onze testbaby’s. Maar ik denk dat als je de baby een wilde rit wilt geven, dat zeker een optie is! Ten opzichte van de Mama Roo is dit niet alleen minder duur, maar het is ook een beetje kleiner en neemt minder ruimte in beslag in je kamer. Dat maakt het ook veel gemakkelijker om te bewegen tussen kamers of verplaatsen in een kamer, komt op slechts ongeveer 20 pond. De schommel is ontworpen voor baby’s vanaf slechts 5,5 pond en maximaal 25 pond; we moeten er echter op wijzen dat we een 20-pond baby in de stoel hebben geplaatst en het klonk alsof het moeite had om dingen in beweging te houden. Het werkte, maar de motor klonk een beetje gespannen. Ook verwijdert en verdubbelt de stoel zelf als een rocker die u met u kunt verplaatsen en op de vloer kunt plaatsen waar u ook gaat.

Het is natuurlijk veel eenvoudiger dan de fopspeen en bevat geen andere beweging dan wanneer je baby schopt en het automatisch heen en weer schommelt. Maar het was echt een leuk extraatje om een ​​uitsmijterstoel inbegrepen te hebben, zodat je op zijn minst een beetje geld kunt besparen door die aankoop te elimineren. Naast de verschillende swingbewegingen, speelt de fopspeen ook enkele muziekselecties (we vonden de klassieker leuk), en heeft een dun klinkend hartslaggeluid dat je kunt spelen. Uit de doos nam de montage ongeveer 20 minuten in beslag en was niet al te ingewikkeld, hoewel sommige van de drukknopen moeilijk rond de stoel konden worden geknoopt. Het bevat wel de stekker van de AC-adapter om de fopspeen van stroom te voorzien, hoewel de stoeltrillingen een afzonderlijke D-batterij namen (net als bij de populaire Graco Glider LX en de Graco Dream Glider swing- en bassinetcombo). Dat is een beetje vervelend, maar we begrijpen wel dat het fijn is om de trillingen te hebben wanneer de uitsmijter uit de rest van de fopspeen wordt verwijderd. Toen we het eenmaal hadden geassembleerd, was het echt gemakkelijk om het in gebruik te nemen.

De bedieningselementen zijn behoorlijk intuïtief als je je eenmaal realiseert wat de pictogrammen betekenen, we vonden de verschillende ligstand instellingen en de babyinzet en mobiel leuk en over het algemeen werkte alles redelijk goed. Geen verrassingen. Nadelen? Nou, we vinden het niet leuk dat het een afzonderlijke D-batterij is om de trillingen te laten werken in plaats van alleen de stroom van de stekker te gebruiken om een ​​beetje oplaadbare batterij in de uitsmijter op te laden, maar we krijgen het. Ten tweede, terwijl de stoffen zacht en van hoge kwaliteit zijn, voelt de rest van de speen een beetje aan dun plastic en metaal; niet dat het uit elkaar gaat vallen of zo, maar in vergelijking met de Mama Roo ziet het er een beetje goedkoop uit. Ten derde moesten we de handleiding een beetje doornemen om te beseffen dat het rocker-gedeelte alleen geschikt is voor baby’s tot 18 pond of 27 inch lang, terwijl de volledige speen tot 25 pond of 30 inch lang is. Je moet dus sneller stoppen met het gebruik van de rocker-manier dan met het stoppen van de speen. Maar we denken nog steeds dat het voor de meeste ouders een betere deal is dan de Mama  Roo. Geïnteresseerd? Je kunt deze Graco EveryWay Soother Swing hier bekijken.

 

4Moms mamaRoo Classic

Het is misschien wel de coolste op onze lijst, en misschien zelfs de meest capabele en best beoordeelde baby “swing”, maar het is ook de duurste met minstens $ 100. 4Moms kwam een ​​paar jaar geleden uit met de mamaRoo en eenvoudiger rockaRoo (alleen van voor naar achter glijden, maar ook slechts $ 160) om te zorgen voor een swing of glide fopspeen die de natuurlijke rustgevende bewegingen van moeder nabootst. Net zoals je op en neer stuitert en heen en weer zwaait wanneer je je baby vasthoudt, doet de mamaRoo dat ook. We speelden nogal wat rond met de 5 verschillende bewegingen (autorit, kangoeroe, boomzwaai, rock bye en wave) en waren echt onder de indruk van de vloeiende beweging, het moderne ontwerp en hoe stil het systeem was in het algemeen (de animatie rechts is de functie “autorit”). De animatie toont de meest elementaire “zwarte” kleuroptie, maar is ook beschikbaar in Designer, Gray, Multicolor en Silver (die we hieronder laten zien). Onze recensenten dachten dat deze draagbare schommel het gemakkelijkst was om kinderen in en uit te krijgen vanwege de hoek en de slankheid van de arm die boven het hoofd hangt. De stoel heeft een verstelbare rugleuning, de stoelhoes is afneembaar (en er is ook een baby-inzetstuk beschikbaar) en wasbaar in de machine. Het wordt ook aangesloten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verspillen van een hoop dure batterijen (dat bespaart u zeker $ $$).

Verschillende moeders merkten ook op dat het een veel kleinere voetafdruk heeft dan gewone schommels, en ze vonden het leuk dat je veel minder kans hebt om over de benen te struikelen die aan de zijkanten uitsteken (zoals ze deden met de Fisher Price en Graco-schommels). Ze hielden ook van enkele van de unieke functies: je kunt er je telefoon of muziekapparaat op aansluiten en je eigen muziek afspelen, je kunt de swing op afstand bedienen via een app op je telefoon (bijvoorbeeld als je aan het koken of schoonmaken bent, of god verbied een dutje doen, je kunt het besturen zonder er naar toe te gaan). Een babyschommel met smartphone-connectiviteit, maar nog geen echte hoverboards. Dus dit is de enige babyschommel op onze lijst die op je telefoon kan worden aangesloten, voor wat het waard is. Merk op dat we het niet konden laten werken met het nieuwere Android-lollysysteem, maar we gaan ervan uit dat 4Moms dat binnenkort zal updaten. Andere nadelen? Welnu, de gewichtslimiet is 25 pond, wat een beetje aan de onderkant is, gezien hoeveel je betaalt voor deze schommel (de meeste Graco-schommels gaan bijvoorbeeld tot 30 pond). En het heeft ook alleen een 3- punts in plaats van 5-punts harnas zoals sommige van onze andere opties. Over het algemeen is dit een uitstekende, slanke en goed uitziende swing / glider waar je baby waarschijnlijk verliefd op wordt. Als de prijs lager was, zouden we het op een hogere positie op onze lijst hebben, maar tot die tijd geven we de voorkeur aan de Graco Duet Soothe, Graco Simple Sway of Fisher Price Cradle n Swing.

 

Babyschonmmel best geteste

Wat is de beste babyschommel? Voor dit jaar is de beste algehele babyschommel de FisherPrice Sweet Snugapuppy Dreams Cradle & Swing, met dual-mode swingen (voorkant-achterkant of zijkant), draagbaarheid, comfort, verstelbare helling, liedjes en natuurgeluiden, machinewasbare hoes en een meegeleverde voedingsadapter. In onze tests was dit de beste combinatie van functies, comfort, betrouwbaarheid en prijs!

Wat is de best beoordeelde babyschommel? De best beoordeelde babyschommel dit jaar, volgens beoordelingen op Amazon, Target en Wal-Mart, is de Fisher-Price Sweet Snugapuppy Dreams Cradle & Swing. Dit heeft niet alleen onze harten en geest veroverd tijdens onze praktijktests, het ontvangt ook de hoogste algemene beoordelingen op de primaire e-commerce sites.

Zijn babyschommels goed voor baby’s? De American Academy of Pediatrics (AAP) en recente wetenschappelijke gegevens suggereren dat: 1) baby’s jonger dan 4 maanden alleen de meest achterover liggende swing-positie moeten gebruiken, 2) ouders de swing-veiligheid moeten controleren om kantelen en vouwen te voorkomen, 3) schouderbanden moeten worden gebruikt als de helling meer dan 50 graden komt, 4) speelgoed op mobiele telefoons moet buiten bereik zijn, 5) controleer altijd de gewichtslimieten voordat u een baby in een schommel plaatst, 6) de stoel moet relatief vlak blijven tijdens het schommelen om kantelen te voorkomen en 7) als uw baby in slaap valt in de schommel, moet u hem of haar naar een stevig slaapoppervlak verplaatsen (wieg, wieg). Deze voorzorgsmaatregelen zullen de veiligheid van babyschommels vergroten en het risico op verstikking, luchtwegsluiting, kantelen en slechte heup- en rugontwikkeling verminderen als gevolg van een ongeschikte ergonomische positie.

Hoe lang kun je een babyschommel gebruiken? Net als een autostoeltje hebben babyschommels gewichts- en lengtegrenzen en moeten ligstanden worden ingesteld volgens de aanwijzingen in de gebruikershandleiding. De meeste babyschommels hebben een gewichtslimiet van ongeveer 25 tot 30 pond, met een hoogtelimiet van ongeveer 25-28 “lang. Veel schommels hebben ook een ontwikkelingslimiet – bijvoorbeeld Fisher-Price schommels suggereren dat ouders stoppen met het gebruik van de schommel wanneer hun baby kan kruipen De enige manier om precies te weten wat het gewicht, de lengte en de ontwikkelingslimieten van uw babyschommel zijn, is door de gebruikershandleiding te lezen. De websites van Graco en Fisher-Price hebben downloadbare handleidingen in PDF-formaat, dus profiteer daar absoluut van.