Selecteer een pagina

Op zoek naar een veelzijdige, veilige, gebruiksvriendelijke, betrouwbare, efficiënte en redelijk geprijsde babyvoeding maker? Wij ook! We hebben meer dan een dozijn babyvoeding makers op de proef gesteld en kwamen met een aantal uitstekende opties. De beste babyvoeding makers combineren een stomer en alles-in-één keukenmachine, bevatten opties voor voedselopslag, zijn BPA-vrij en vaatwasmachinevriendelijk, veilig en bestand tegen de tand des tijds en herhaald gebruik. Hieronder geven we de top 5 van babyvoeding makers voor het jaar, gevolgd door onze diepgaande beoordelingen van 10 verschillende opties.

Babyvoeding makers zijn een uitstekende aanvulling op de lijst met babybenodigdheden voor nieuwe ouders. Babyvoeding makers zijn sinds het begin van de jaren negentig beschikbaar in Europa en in de VS voor iets meer dan een decennium. Ze hebben miljoenen ouders tijd en energie bespaard bij het maken van verse, gezonde puree. En de systemen zijn in de loop der jaren veel beter geworden, met hogere betrouwbaarheid, gemak en gemak, krachtigere motoren, vaatwasmachinevriendelijke onderdelen en ftalaat vrije kunststoffen. Wortels? Peas? Zoete aardappel? Ik snap het. Leuke en gezonde dessertmelanges zoals bananenbessenpuree? Geen probleem. Als je eenmaal een goede babyvoeding maker in handen hebt, bedenk je recepten als een professionele chef-kok! En je baby zal van je houden omdat je hem zoveel heerlijke groenten en fruit hebt gegeven. Trouwens, ons favoriete receptenboek voor babypuree is 201 Organic Baby Purees! Er zijn veel geweldige, gezonde recepten om je baby gelukkig te houden en nieuwe voedselsoorten en smaken te verkennen.

 

Hier zijn de beste babyvoeding makers van 2020!

BEABA Babycook 4in1 Pro Babyvoeding maker

De best beoordeelde BEABA Babycook 4in1 babyvoeding maker staat bekend om betrouwbaarheid, gebruiksgemak, veiligheid en efficiëntie. Ze zijn de beste babyvoeding makers op de markt, en niet zonder reden. Hoewel het een beetje duurder is dan andere opties, denken we dat het de extra kosten waard is. De BEABA ziet er goed uit en werkt geweldig. Het gebruikt een grote capaciteit van 4,7 kopjes, zodat u verschillende porties voedsel in één batch kunt plaatsen. Je kunt het met slechts 1 hand gebruiken, zodat je je baby in één arm kunt houden tijdens het stomen, pureren, ontdooien of opwarmen van je eten. Het waterreservoir aan de zijkant dat water bevat om te stomen is roestvrij staal in plaats van plastic, en alle oppervlakken die in contact komen met voedsel zijn BPA-, lood- en ftalaatvrij. We hebben geconstateerd dat het gemakkelijk te reinigen, gebruiksvriendelijk en zeer betrouwbaar is. We waren onder de indruk van hoe stil de motor was bij het pureren met de babyvoeding blender en hoe gelijkmatig het stomen leek te werken. Om te stomen, plaatst u uw vers gesneden fruit of groenten in de mand en drukt u eenvoudig op de stoomknop. Als het klaar is, ongeveer 13-15 minuten later, gooi je gewoon de mand met vers gestoomd voedsel in de bodem van de kom en draai je aan de knop om mooie gladde puree’s te maken. We dachten dat de knop en knop echt intuïtief en gemakkelijk te gebruiken waren. En we gebruikten het om babypuree te maken en ook wat bevroren fruit en groenten te mixen, om onszelf een beetje smoothie te maken. Werkte behoorlijk netjes als een kleine blender. Merk op dat bij elke babyvoeding maker met stoom, als u iets anders gebruikt dan gedistilleerd water, uw waterreservoir minerale afzettingen zal ontwikkelen; zoals door Beaba gesuggereerd, vonden we dat om de paar maanden ontkalken met azijn echt nuttig was. Als je een probleem hebt, krijg je 1 jaar garantie en de klantenservice is geweldig. We vonden deze babyvoeding maker voor ongeveer $ 150. Geïnteresseerd? Je kunt de Beaba Babycook hier bekijken. Wilt u meer dan één recept tegelijk bereiden? Bekijk de dubbele Beaba Babycook 4in1 Pro voor ongeveer $50 meer.

 

Babymoov Duo Maaltijdstation Babyvoeding maker

Dit is nieuw voor dit jaar en we hebben het begin januari in handen gekregen voor een aantal diepgaande tests. Het is echt een geweldige en veelzijdige hoogwaardige babyvoeding maker, met een aantal serieuze functies. Het Babymoov Duo Maaltijdstation is de enige maker van babyvoeding op deze lijst die gelijktijdig en gescheiden stomen en blenden ondersteunt, waarmee u een ander voedsel kunt stomen (of één bak met voedsel kunt blijven stomen) terwijl u een andere mengt. We vonden dit superhandig bij het stomen van twee voedingsmiddelen die op verschillende tijden stomen. We stoomden bijvoorbeeld een bakje groene erwten terwijl we een bakje zoete aardappelen stoomden: de erwten duurden ongeveer 4 minuten, maar de zoete aardappelen duurden ongeveer 10 minuten (zodra de stoom begon). Met dit systeem konden we dus de erwten gaan blenden en de zoete aardappelen stomen. Dat is een grote flexibiliteit voor een drukke keuken. Het is ook een zeer hoge capaciteit, de grootste op deze lijst van beste babyvoedselmakers, waardoor we tot 9 kopjes tegelijk kunnen bereiden! Dat is ongeveer 25 maaltijden voor een baby, dus dat is een groot probleem. Als u niet zoiets groots hoeft te maken, kunt u slechts een enkele laag lade gebruiken voor één soort voedsel (of twee die dezelfde bereidingstijden hebben), of u kunt de laden stapelen om twee verschillende soorten voedsel te scheiden. Het werkte echt goed voor kleinere en grotere taken. De stoomboot was krachtig en eenvoudig in gebruik: voeg wat water toe aan de bodem tot het licht uitgaat, stel de timer in en je bent klaar om te gaan. De babyvoeding blender was krachtig en het mes was scherp en duurzaam, en de blender zelf had drie snelheidsinstellingen. De twee dingen die dit onderscheiden van de Babymoov Nutribaby (hieronder) zijn de mogelijkheid om tegelijkertijd te stomen en te blenden, en de blender met drie snelheden. En het mooie LED-scherm en de interface, waarvan we dachten dat deze intuïtief en gemakkelijk te gebruiken waren. De stoom- en blenderonderdelen zijn allemaal BPA-vrij (en lood- en ftalaatvrij) en vaatwasmachinevriendelijk, waardoor het opruimen een fluitje van een cent is. Dus waarom staat het niet # 1 op onze lijst? Het is misschien volgend jaar, maar eerst moet het de tand des tijds doorstaan. Het is ook vrij groot, dus mensen zullen kleinere keukens of anderszins beperkte teller ruimte vinden het misschien te groot voor hun ruimte. Komt voor ongeveer dezelfde prijs als de Beaba Babycook, als je de ruimte hebt, is dit een must-have. Over het algemeen is dit een uitstekende babyvoeding maker die we sterk aanbevelen! Geïnteresseerd? Je kunt deze Babymoov Duo hier bekijken!

 

Evla’s babyvoeding maker

Dit is volledig nieuw in onze lijst voor het jaar 2020, en we werden er verliefd op! De babyvoedermaker van de EVLA is een felle nieuwe competitie voor de Beaba en anderen, die geweldige mogelijkheden biedt voor een prijs van ongeveer $ 30 minder duur dan de Beaba. Uit de doos dachten we dat alles van hoge kwaliteit en goed gemaakt aanvoelde. Er zijn zoveel junky babyvoedingmakers op de markt dat het altijd leuk is om een ​​eenheid van hoge kwaliteit te zien opdagen. En het was gemakkelijk te gebruiken en volg de instructies; als de schriftelijke instructies niet duidelijk zijn, staan ​​er geweldige video-instructies op de website van Evla. De functies zijn geweldig, waaronder functies voor stomen, blenden (pureren), opwarmen, ontdooien en steriliseren. Het heeft ook een zelfreinigende functie die u helpt het mes na gebruik schoon te maken zonder het los te maken of aan te raken (en een snijwond te riskeren), wat een geweldige functie is. Het waterreservoir bevat ongeveer 7-8 gram water en is super eenvoudig schoon te maken – het is groot genoeg om je hele hand en een spons erin te passen, waardoor dingen minder snel bedekt raken met minerale aanslag, slijm of schimmel. De stoommand en de roerbeker zijn vaatwas bestendig in de bovenste rek en alle delen die in contact komen met voedsel zijn BPA-vrij. Een paar andere dingen die het vermelden waard zijn. Als je het inschakelt, moet je de aan/ uit-knop ongeveer 3 seconden ingedrukt houden, wat een geweldige veiligheidsfunctie is, maar ook nuttig, zodat het niet per ongeluk wordt ingeschakeld bij het reinigen van het mooie digitale scherm bovenaan. Over het scherm gesproken, het is super intuïtief in gebruik. De knoppen zijn eenvoudig – reinigen (om het mes na gebruik schoon te maken – bevestig eerst het morsbestendige deksel), stoom (om voedsel in de mand te stomen) en steriliseren (om te steriliseren voor het eerste gebruik, of fopspenen en flesnippels te steriliseren). Er zijn twee andere knoppen, een is een automatische pureeknop die weerstand in de roerkop detecteert en gedurende een geschikte hoeveelheid (meestal ongeveer een minuut) overgaat, en een is een pulspuree-knop voor het geval u de puree wilt aanpassen tijd om dik voedsel te maken (minder tijd) of soepeler puree (meer tijd).

De capaciteit is ongeveer 12 gram voedsel (de roerkop is ongeveer 600 ml), dus het is niet de grootste op de lijst, maar het is voldoende groot genoeg voor de meeste situaties. Het stomen van groenten duurt slechts ongeveer 15 minuten (vlees duurt ongeveer 20 minuten), en het mengen duurt nog een minuut, dus je kunt zeker een paar purees op rij maken – misschien 3 of 4 binnen een uur, wat best goed is. We zijn echt onder de indruk van deze babyvoeding maker en vinden het een plek op deze lijst zeer waard! Het bedrijf van EVLA reageert ook super op Amazon of Facebook (of e-mail naar hello@evlas.com) en lost problemen die je hebt meteen en met een glimlach op. Niet dat u waarschijnlijk problemen zult ondervinden, maar voor het geval dat! Toen we deze voedselmaker testten, bevatte hij een aantal herbruikbare voedselzakken, wat een leuke extra was om in de doos te vinden! Als je de garantie registreert, sturen ze je ook een gratis babylepel en schaal en het registreren duurt ongeveer een minuut. Nadelen? Geen enorme capaciteit, en het heeft geen dual-layer steamer manden. Buiten dat denken we dat dit een geweldige nieuwe optie is om te overwegen! Geïnteresseerd? Je kunt de Evla’s babyvoeding maker hier bekijken.

 

QOOC Mini-babyvoeding maker

Deze babyvoeding maker is gloednieuw op de Amerikaanse markt en maakt wat golven! Het is een eenheid met een kleine voetafdruk en een kleine capaciteit, waardoor het perfect is voor kleinere keukens, kleinere partijen voedsel en minder rommel op het aanrecht. De grootte wordt geëvenaard door zijn eenvoud. Het is technisch gezien een 4-in1-babyvoedingmaker, wat betekent dat het de gebruikelijke stomen en blenden doet, maar het kan ook opwarmen en ontdooien, wat in feite alleen de stoomfunctie is die voor twee andere doeleinden wordt gebruikt. Handig, maar niet anders dan de meeste anderen op deze lijst. De capaciteit is relatief klein, ongeveer 300 gram of 2 kopjes, waardoor het de kleinste van het stel is. Het uiterlijk en de functionaliteit lijken erg op de Beaba Babycook, met een slanke en onopvallende vorm en een grote en gebruiksvriendelijke knop recht voor en in het midden. We vonden het heel eenvoudig te gebruiken met slechts één hand: u draait eenvoudig de knop om te stomen of te mixen en drukt op de knop om te starten. Het deksel, de container, de stoommand en het mes zijn allemaal vaatwasmachinebestendig en het mes springt uit de container voor een grondiger reiniging. Alle componenten die in contact komen met voedsel zijn ook BPA-vrij en bevatten geen lood of ftalaten. Enkele andere dingen die we op prijs stelden, waren de stille motor, hoe gemakkelijk het was om het waterreservoir bij te vullen en hoe weinig ruimte het in beslag nam op ons (al benauwde) aanrecht! Omdat dit een nieuwkomer is in de categorie babyvoedingmaker, hebben we hier geen uitgebreide ervaring mee. In onze beperkte tests van ongeveer een week vonden we het behoorlijk capabel en een geweldige nieuwe concurrent voor dit segment. Het is klein, maar als dat is wat je zoekt, is dit absoluut een geweldige optie. In de komende 6-12 maanden blijven we dit model gebruiken en rapporteren we over de betrouwbaarheid ervan; als het zo doorgaat, komt het hoogstwaarschijnlijk hoger op onze lijst! Over het algemeen een geweldige optie, en we vonden het voor ongeveer $ 90. Geïnteresseerd? Je kunt de QOOC Mini hier bekijken.

 

Elechomes Babyvoeding maker

De Elechomes-babyvoeding maker is onlangs uitgebracht en biedt een geweldige functie-rijke optie die de bank niet breekt. Met minder dan 80 dollar, is dit een geweldige keuze voor ouders die niet bereid zijn om $ 150 op een babyvoeding maker te laten vallen, met behoud van de meeste functies van de duurdere opties. Deze functies omvatten een dubbele mand steamer, geïntegreerde keukenmachine, BPA-vrije en vaatwasser-vriendelijke onderdelen, kookwekker en een coole retro-stijl (als dat je ding is!). Er zijn enkele dingen die we erg leuk vonden: het was eenvoudig en intuïtief in gebruik, de onderdelen voelden stevig en van goede kwaliteit, de onderste stoommand was van een behoorlijke omvang (de bovenste is een beetje kleiner, maar nog steeds geweldig voor erwten of andere kleine en gemakkelijk te stomen voedsel), waren de stoom- en pureefuncties zeer effectief en waren de onderdelen gemakkelijk te demonteren en schoon te maken. In onze praktische tests van dit model (zie onze volledige review hier), hebben we verschillende bevroren en verse groenten en fruit gekookt. Ze zijn allemaal heel mooi geworden en de meeste hebben ongeveer 15-20 minuten nodig om te stomen. De gebruikershandleiding wordt geleverd met een kleine gids met aanbevolen kooktijden voor de meest populaire groenten en fruit. Over de gebruikershandleiding gesproken, deze was in het Engels en over het algemeen gemakkelijk te begrijpen. Qua ontwerp is de Elechomes het meest vergelijkbaar met het Bubos-model dat we hebben beoordeeld (hieronder), en het heeft een mooie kleine voetafdruk zodat het niet te veel aanrechtruimte in beslag neemt. Over het algemeen hebben we echt genoten van het testen van deze babyvoeding maker en denken dat het een geweldige aanvulling is op deze lijst.

Dus wat vonden we niet leuk? Nou, een paar dingen. Een daarvan is dat je de aan/ uit knop ingedrukt moet houden om de keukenmachine te laten draaien, wat betekent dat je de hele tijd met je vinger op de knop moet blijven staan ​​terwijl deze puree is. Een probleem uit de eerste wereld eigenlijk, maar het vermelden waard. Ten tweede is de timer van de stoomkoker een beetje luidruchtig – het is in feite een kookwekker (en kan als een worden gebruikt wanneer het apparaat is losgekoppeld, wat leuk is), dus het tikt geluid en maakt een “DING” geluid wanneer het afwerkingen. Als je bent zoals wij en wilt dat dingen stil en eenvoudig zijn in de keuken, wordt dit een beetje vervelend – maar voor anderen is het tikkende geluid een handige herinnering dat dingen koken en het ding is een mooie herinnering dat het klaar is stomen. Eindelijk, nog een ergernis is meer gerelateerd aan veiligheid: het bovenste blauwe geribbelde deksel wordt erg heet, dus als je klaar bent met stomen en de bovenkant wilt verwijderen, moet je een ovenwant of handdoek gebruiken om ervoor te zorgen dat je niet verbrandt uw hand. Realistisch gezien zijn dit allemaal vrij kleine ergernissen die worden bekroond door het feit dat dit een super capabele babyvoedingmaker is die voor slechts ongeveer $ 80 kan worden gevonden, waardoor het een over het algemeen geweldige optie is. Geïnteresseerd? Bekijk hier de Elechomes babyvoeding maker en -verwerker.

 

Cuisinart BFM-1000 Babyvoeding maker

Deze Cuisinart BFM1000 babyvoeding maker verkoopt voor ongeveer $ 50 minder dan de Beaba Babycook Pro. Er zijn veel geweldige functies hier, allemaal in een slank systeem dat niet te veel werkruimte in beslag neemt. Het doet het stomen, hakken en pureren, maar het heeft ook een toegevoegde flessenwarmer aan de achterkant. Steek je fles een paar minuten in en het is een geweldige temperatuur voor je baby. Leuke touch. In onze tests vonden we de motor erg krachtig, de stoomboot zeer effectief en over het algemeen was de unit stil en efficiënt. De messen waren scherp en sterk, en we dachten dat het supergemakkelijk schoon te maken was. In tegenstelling tot de Beaba is de overgang van stoom naar puree een beetje gemakkelijker, aangezien er geen stoommandje is om te verwijderen en in de kom te legen. Maar we denken dat de Beaba eigenlijk iets beter werkt met het stomen van het voedsel, misschien vanwege de mand die het voedsel tegen randen laat rusten. Net als de Beaba is het ook BPA-vrij op alle oppervlakken die in contact komen met voedsel. Nadelen? Nou, de schaal van de babyvoedingmaker van de Cuisinart is een beetje kleiner dan de Beaba, met een capaciteit van 4 kopjes. En we zijn er niet van overtuigd dat de functie flessenwarmer echt nodig is; misschien zijn functies voor ontdooien en opnieuw verwarmen handiger. In elk geval is dit een uitstekende maker van babyvoeding, en we raden het ten zeerste aan. We vonden het voor ongeveer $ 120. Geïnteresseerd? Je kunt de Cuisinart Baby BFM1000 hier bekijken.

 

Hamilton Beach Bebe Babyvoeding maker

Hamilton Beach staat erom bekend kleine huishoudelijke apparaten van goede kwaliteit te maken voor een redelijke prijs, waaronder blenders, broodroosters, strijkijzers en koffiezetapparaten. Iedereen die een Hamilton Beach-product heeft gekocht, realiseert zich waarschijnlijk dat ze een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben, hoewel er bij sommige producten enkele kleine problemen met de kwaliteitscontrole kunnen zijn. Dit is het eerste jaar dat we een Hamilton Beach babyvoeding maker hebben getest en beoordeeld, en we waren aangenaam verrast! Deze specifieke babyvoeding maker is verrassend veelzijdig gezien zijn prijs onder ongeveer $ 60. Het kan groenten en fruit stomen, hakken, in plakjes snijden, versnipperen en pureren tot ze zijdezacht zijn. Het begint met een stoommandje dat ongeveer 3 kopjes voedsel bevat. Je vult het onderste reservoir met maximaal 2/ 3e kopje water, schroeft de kom vast, laat de stoommand met voedsel vallen en sluit het deksel. Als je een volle mand voedsel stoomt en de volledige 2/ 3e kop water gebruikt, duurt het ongeveer 20-25 minuten om te stomen. Met minder water kost het stomen minder tijd, er is geen stoomtimer, het systeem schakelt gewoon uit nadat het al het water heeft gestoomd. Om te pureren trek je de stoommand uit (het heeft een mooi handvat om je hand vrij te houden van de stoom), bevestig het mes en gooi de inhoud van de stoommand in de kom. Doe het deksel op en je bent klaar om te gaan. In onze tests vonden we alles heel logisch om uit te vinden en te gebruiken, van het openen van de doos tot iets stomen duurde slechts ongeveer 20 minuten. Dus dit is absoluut een van de gemakkelijker te gebruiken babyvoeding makers op onze lijst.

Als je eenmaal weet hoeveel water je moet gebruiken, werkte de stoomfunctie behoorlijk goed en was het puree-mes voldoende scherp om dingen snel te zuiveren. We hebben het hakmes alleen maar één keer geprobeerd (om een ​​paar gestoomde wortels te hakken), en het werkte prima, evenals alle andere op deze lijst. Persoonlijk geef ik er de voorkeur aan om op dat moment gewoon met een mes te hakken om meer controle over de maten te hebben. Toen we klaar waren met stomen en pureren, gooiden we het allemaal in de bovenste plank van onze vaatwasser. Dit maakte het schoonmaken een fluitje van een cent. We hadden een aantal uitdagingen bij het reinigen van sommige delen van het systeem, vooral het reservoir waar water wordt bewaard (we hebben het schoongemaakt met azijn en een stroborstel), en het kanaal dat de stoom door de kom leidt, was in principe onmogelijk schoon te maken. Dus dat werd een beetje vies na een paar weken gebruik. Als je hard water hebt, heb je waarschijnlijk een groter probleem, met kalkaanslag in het waterreservoir en afzettingen in het stoomkanaal. Waarschijnlijk onschadelijk, maar het vermelden waard. Een ander ernstiger nadeel van deze babyvoedingmachine is dat het mes niet goed op zijn plaats wordt gehouden tijdens de pureemodus. Hoewel het ons nooit is overkomen, hebben ouders ons verteld dat het mes omhoog kan komen en tegen de kom kan draaien, waardoor het kan krassen of de binnenkant van de kom ernstig kan beschadigen. Een andere ouder zei dat een van de metalen pureebladen volledig brak, wat best eng klinkt. Nogmaals, het is ons nooit overkomen tijdens onze tests, maar het is het vermelden waard. Over het algemeen is dit een redelijk goede babyvoedingmaker die tegen een zeer goede prijs wordt aangeboden. Geïnteresseerd? Bekijk hier de Hamilton Beach Bebe.

 

Baby Brezza Glass 4-cup Food Maker

Over het algemeen is dit een mooie fatsoenlijke capaciteit (4 kopjes, hetzelfde als de Cuisinart, maar kleiner dan de Beaba en Babymoov) eenheid die gemakkelijk en handig in gebruik is en niet veel ruimte op het aanrecht in beslag neemt. Er zijn een aantal echt geweldige functies hier! Ten eerste is er een optie met één knop voor stomen en blenden, wat betekent dat je het waterreservoir vult en je voedsel in de kom doet, sluit en op de Steam + Blend-knop drukt. Ongeveer 10 minuten later en je bent klaar om te gaan met vers gestoomd en gepureerd fruit en groenten. Natuurlijk, als je alleen wilt stomen of mixen, zijn er aparte knoppen om dat ook te doen. Ten tweede is een andere geweldige functie dat het waterreservoir verwijderbaar is, waardoor het vullen en schoonmaken super eenvoudig is. In onze tests hebben we deze functie zeer op prijs gesteld en dachten dat deze een nieuw precedent schiep voor andere fabrikanten van babyvoeding. Ten derde heeft het een gemakkelijk te lezen en te begrijpen display dat u vertelt hoeveel tijd er nog over is totdat u van het eten kunt genieten. Ten slotte, toen dit model voor het eerst op de markt kwam, kregen we een heleboel e-mails met het verzoek om het te herzien, omdat het de enige alles-in-één stoomboot en blender is die een glazen kom gebruikt. Dit betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken of het plastic BPA-vrij is en of er andere schadelijke chemicaliën in uw babyvoeding terechtkomen. De glazen kom lost dat probleem op en we denken dat het een uitstekende aanvulling is op de categorie babyvoedingmaker. Natuurlijk zijn die glazen kom en het mes vaatwasmachinebestendig.

Over het algemeen is dit een uitstekende optie voor het maken van babyvoeding waar je zeker blij mee zult zijn. Onze enige grote zorg bij dit model is dat er na enkele maanden meldingen zijn van slechte betrouwbaarheid. We hebben onze testeenheid nu al meer dan 6 maanden zonder problemen gebruikt, maar we zullen deze beoordeling zeker bijwerken als we problemen ondervinden. Andere moeders melden dat ze intermitterende problemen hebben gehad, zoals water dat uit de basis lekt, de blender voor babyvoeding werkt niet of het display geeft onjuiste informatie weer. Over het algemeen is dit een geweldige maker van babyvoeding en als het na verloop van tijd in betrouwbaarheid verbetert, zal het waarschijnlijk op deze lijst kruipen! Het is meestal beschikbaar voor minder dan $ 150. Merk op dat Baby Brezza ook de beroemde Baby Brezza Formula Pro maakt die de formule perfect kan mixen en in je favoriete babyflessen kan stoppen.

 

Bubos All-in-One babyvoedingmaker en stoomboot

Hier bij Mommyhood101 zijn we altijd enthousiast over nieuwkomers op de markt voor babyproducten, en deze Bubos-babyvoeding maker is een geweldig voorbeeld. We hebben deze alles-in-één steamer en keukenmachine eind vorig jaar in handen gekregen en waren echt onder de indruk van de kwaliteit, functies, veelzijdigheid en relatief lage prijs (ongeveer $ 90 op het moment van testen). De Bubo’s kunnen stomen, steriliseren, mixen, hakken, ontdooien en opnieuw verwarmen. Uit de doos is het systeem een ​​beetje ingewikkeld om erachter te komen, er zijn veel verschillende plastic onderdelen en we moesten de handleiding een paar keer lezen en online kijken om erachter te komen hoe we het systeem precies konden gebruiken. Toen we er eenmaal achter kwamen, waren we onder de indruk. Het stomen is behoorlijk flexibel en je kunt maximaal 3 niveaus van voedsel voor gelijktijdig stomen zetten – we doen erwten in de bovenkant, broccoli in het midden en zoete aardappelen in de bodem. De drie stapelmanden hebben verschillende capaciteiten, de onderste is het grootst (750 ml), dan de middelste (350 ml) en de bovenste is het kleinst (150 ml). Wanneer de manden op elkaar worden gestapeld, is de hoogte van de toren ook geweldig voor het plaatsen van flessen voor steriliseren of opnieuw verwarmen/ verwarmen. Dus dit dient als een stoomboot, flessensterilisator en flessenwarmer. Als u een afzonderlijke flessenwarmer wilt, bekijk dan onze beoordelingen van de beste babyfles verwarmers. Nadat onze zoete aardappelen waren gestoomd (ongeveer 15 minuten later), testten we de blender om een ​​heerlijke puree te maken – en het werkte echt goed, het mes was superscherp en het pureerde de aardappels in minder dan een minuut of zo. Opruimen was eenvoudig en je kunt de stomende manden, mengkom en deksels direct in de vaatwasser zetten. Ook hier een aantal goede veiligheidsfuncties – het wordt automatisch uitgeschakeld als het een laag waterniveau in het reservoir detecteert en het is vrij van BPA, lood en ftalaten, en gebruikt door de FDA goedgekeurde materialen voor voedselveiligheid voor alle onderdelen die in contact komen met het eten. Er is hier veel om van te houden en we gebruiken het al een paar weken zonder problemen. Maar we gaan het niet op deze lijst zetten totdat deze babyvoeding maker zich op de langere termijn bewijst. We vonden het online voor ongeveer $ 90, je kunt de Bubos-babyvoeding maker hier bekijken.

 

Magic Bullet Baby Bullet Babyverzorgingssysteem

De Baby Bullet was een van de eerste babyvoeding blenders die specifiek gericht waren op nieuwe ouders, waaronder een kookboek voor babyvoeding, opslagbakken voor babyvoeding (koelkast en vriezer) en een voedingsbeker. Het heeft ook het schattige smiley gezicht aan de voorkant om je te laten denken dat er iets heel bijzonders is aan deze blender. Aan de ene kant is het leuk om een ​​blender te hebben met zoveel onderdelen die het bewaren en vervoeren van babyvoeding zo gemakkelijk maken. Aan de andere kant kun je de opslagcontainers kopen en een blender kopen die eigenlijk best goed is voor een vergelijkbare prijs. Op het eerste gezicht lijkt dit een leuk all-inclusive pakket voor het maken van babyvoeding. Maar het mist iets belangrijks: de stoomboot. Verschillende klanten hebben contact met ons opgenomen om ons te vertellen dat ze dit systeem hebben gekocht en zich niet realiseren dat het voedsel niet wordt gestoomd. Het is dus een verheerlijkte keukenmachine met een smiley aan de zijkant. En tijdens onze tests vonden we het geen erg krachtige, stille of betrouwbare blender. Als je online rondkijkt, zijn er veel ouders die verschillende betrouwbaarheidsproblemen melden, zoals gebroken zegels, barstplastic, enz. Dat hebben we tijdens onze korte-termijntests niet tegengekomen, maar we vertrouwen wel op de inbreng van de bredere gemeenschap van ouders. Dus hier is het, het baby-bullet babyverzorgingssysteem, onderaan onze lijst. Als u op zoek bent naar een fatsoenlijke keukenmachine/ blender voor een betaalbare prijs die een heleboel handige babyvoedingsopslag- en voedingsopties omvat, dan zou dit een fatsoenlijke optie voor u kunnen zijn. We vonden het voor ongeveer $ 60. Een andere betrouwbaardere optie, maar zonder alle baby-gerelateerde accessoires, is de Cuisinart DLC2ABC Mini Prep Plus keukenmachine, die slechts ongeveer $ 35 kost en super betrouwbaar, krachtig en perfect is voor het verwerken van gestoomd voedsel om babypuree te maken. Veel ouders stomen gewoon in een pan met een stoommandje (zoals deze) en brengen dat over naar een keukenmachine. Het is een extra ding om schoon te maken, maar het kan je zeker behoorlijk wat geld besparen!

 

Babyvoeding makers best geteste

Meer informatie over hoe we de beste babyvoeding makers hebben gevonden:

Stomen en verwerken in één: de originele babyvoeding makers waren verheerlijkte voedselverwerkers die hun naam en marketing veranderden, en werden vervaardigd met een aantal schattige kleuren om nieuwe ouders te lokken. Met deze oude systemen moest je groenten en fruit apart koken in een stomer en ze vervolgens pureren in de processor. Deze methode heeft de klus geklaard, maar was een tijdrovend proces. Meer vuile vaat, meer praktisch keukenwerk en meer tijd weg van je baby. Alle nieuwe systemen die we aanbevelen zijn alles-in-één steamers en processors, veel verder dan wat je krijgt met een klassieke blender of een moderne puree maker of andere babyvoeding molen. Doe het fruit en/ of de groenten erin, voeg wat vers water toe en het systeem zal het voor u stomen met een druk op de knop. Ben je er niet als de stoomboot klaar is? Geen zorgen, kom gewoon later terug om te pureren, wat trouwens gewoon een simpele druk op de knop is. Twee keer drukken later en je hebt een vers gestoomd en glad gepureerd meesterwerk voor je kleine munchkin. Sommige van de nieuwere modellen hebben zelfs een functie met één knop, zoals de Baby Brezza: je drukt op de Steam + Blend-knop en 10 minuten later is je eten klaar! Misschien een gezonde vegetarische puree voor het diner, misschien een fruitige mix als dessert? U bent nu de chef-kok, geen zorgen meer over welke Gerber-opties op de plank liggen, of u zorgen maken over schadelijke additieven! Vier van de vijf producten op onze lijst bevatten zowel stomen als voedselverwerking in één. Wilt u tijd besparen en kwalitatief hoogstaand gepureerd eten zonder gedoe? Bekijk onze biologische babyvoeding koopgids.

Gebruiksgemak: dit is de factor die de goede en slechte babyvoeding makers onderscheidt. Hoe minder stappen, hoe beter en logischer hoe beter. Sommige systemen doen dit goed en anderen hebben het fout. Als er een raketwetenschapper voor nodig is om het uit te zoeken en de gebruikershandleiding te begrijpen, is het een slecht ontworpen product. Al onze aanbevolen systemen worden hooggewaardeerd voor gebruiksgemak.

Betrouwbaarheid: net als bij gewone keukenmachines en stomer-systemen, zijn er meldingen van rookmotoren, smeltende kunststoffen, snel afgestompte messen, breekklemmen en andere verschillende defecten. Sommige systemen hebben hier meer problemen mee, terwijl andere systemen consistent betrouwbaar zijn en grote garanties bieden die betrouwbaar worden nageleefd. Al onze aanbevolen systemen hebben een geschiedenis van hoge betrouwbaarheid en klanttevredenheid. We willen duidelijk zijn dat elke babyvoeding maker die een stomende functie bevat, kalk, verkleuring, hardwatervlekken en zelfs een slijmerige opeenhoping zal ontwikkelen als je de volgende drie dingen niet doet. Gebruik altijd eerst gedestilleerd water. Het is gemakkelijk om hier lui te zijn, maar je zult er spijt van krijgen dat je na een paar maanden leidingwater of flessenwater gebruikt wanneer je systeem echt walgelijk wordt in het waterreservoir en het verwarmingselement. Ten tweede, maak het waterreservoir regelmatig schoon met witte azijn en een spons of baby-flessenborstel. Ten derde, vul na ongeveer 5-10 keer gebruik het waterreservoir met witte azijn en voer het systeem de hele cyclus door. Dat helpt om te voorkomen dat smerig slib, schimmel of meeldauw zich ophoopt in het reservoir en in de eenheid op het verwarmingselement zelf. Zelfs de absoluut beste babyvoeding stomers, zoals de Beaba en Babymoov, hebben vreselijke recensies op Amazon en andere sites van ouders die de instructies niet hebben gevolgd om gedestilleerd water te gebruiken en de unit regelmatig schoon te maken.

Efficiëntie: als u meer dan $ 100 aan een goede babyvoeding maker wilt uitgeven, wilt u er een die soepele puree snel en effectief maakt. Je wilt het niet uitvoeren, controleer of je eten goed gemengd is en blijf proberen. Zwakke en trage motoren, botte messen en een slecht mes ontwerp kunnen allemaal bijdragen aan een lagere efficiëntie en meer hoofdpijn. U wilt een snelle stoomboot, krachtige motor en scherpe messen. U wilt ook een kom die groot genoeg is om voldoende voedsel te bevatten om verschillende porties te maken. Vermijd eenheden met een capaciteit van minder dan 3 kopjes, want u zult merken dat u een beetje te veel tijd besteedt aan wassen, schillen, stomen en glad maken voor enkele porties! Al onze top aanbevolen systemen laten een hoge efficiëntie zien met zowel het stomen als het verwerken.

Veiligheid: de originele babyvoeding makers gebruikten plastic stomende manden en kommen met BPA en ftalaten, die volgens veel wetenschappers en artsen in voedsel zijn uitgeloogd. Deze chemicaliën zijn in verband gebracht met verschillende gezondheids- en ontwikkelingsproblemen. Nieuwere systemen van grote fabrikanten van babyvoeding hebben deze schadelijke chemicaliën verwijderd, wat resulteert in veiliger voedsel voor uw kleine baby. Nog beter, sommigen gebruiken zware glazen schalen, zoals de Baby Brezza babyvoeding maker, en roestvrijstaal in plaats van plastic onderdelen. Hoe veiliger je babyspullen, hoe veiliger je baby.

Opslag en draagbaarheid: wat doe je met al dat lekkere eten dat je stoomt en pureert? Zeker niet die extra babyflessen vullen, dat zal een puinhoop maken! Ouders stoppen meestal het voedsel in kleine vriesveilige containers (zoals deze geweldige van OXO) en nemen ze indien nodig weg. Maar er is ook een andere manier om dit te doen die aan populariteit wint. Ken je die leuke knijpbare zakjes babyvoeding? Zoals de populaire van Happy Tot Organic, of Plum Organics? Wat als je die thuis zou kunnen maken!? Welnu, het nieuwe Infantino Squeeze Station maakt dat mogelijk. Stoom en pureer je eten in een van onze favoriete voedselmakers hieronder en gebruik vervolgens het knijpstation om de puree in die geweldige knijpbare zakjes te gieten. Dit is niet alleen een geweldige en draagbare optie voor het maken van babyvoeding, maar je peuter kan de voeding overnemen en je zit uiteindelijk niet vast met een vuile lepel of vuile container! Geïnteresseerd in deze optie, krijg meer info door op de afbeelding rechts te klikken.