Selecteer een pagina

Om de beste biologische babyformules van 2020 te vinden, hebben we meer dan een dozijn moeders geïnterviewd die uitsluitend en dagelijks biologische formules gebruiken. We hebben ook het internet en wetenschappelijke literatuur doorzocht op beoordelingen, studies en getuigenissen en hebben al het vuile werk voor je gedaan op het gebied van het onderzoeken van ingrediëntenlijsten, smaaktesten en het vinden van de beste opties voor de beste prijzen. Als u op zoek bent naar biologisch voedsel, bekijk dan onze beoordelingen van biologische babyvoeding en puree. Hieronder vermelden we de top 5 biologische babyformules die we hebben gevonden, gevolgd door onze diepgaande beoordelingen van ongeveer 10 verschillende opties.

Zuigelingenvoeding is er in tientallen merken en variëteiten, en uitzoeken wat het beste is voor je baby kan een ontmoedigende taak zijn, vooral voor veeleisende ouders die een natuurlijke formule willen zonder conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen, kunstmatige kleuren of kunstmatige zoetstoffen. Organische formule bevat volledig natuurlijke ingrediënten, plus ze zijn afkomstig van boerderijen die hun vee alleen biologisch voedsel voeden, zonder sporen van pesticiden, herbiciden, groeihormonen, steroïden, antibiotica of andere schadelijke additieven. Niet-organische formules hebben een aantal echt enge ingrediënten: vitamines die zijn afgeleid van petroleums, pesticiden op sulfaatbasis, herbiciden en fungiciden, vaste stoffen van maïssiroop, enz. Maar organische formule-opties zijn meestal een beetje duurder, vooral bij de lokale kruidenier, en variëren ook sterk in kwaliteit en smaak.

Hier zijn de beste biologische babyformules van 2020!

Holle Bio Stage 1 Organic Infant Formula

Deze biologische babyformule verovert de markt stormenderhand! Vanaf dit jaar kunnen we niet op beide handen rekenen hoeveel nieuwe ouders we kennen die de overstap naar Holle Organic hebben gemaakt voor al hun formulebehoeften. Veel van deze moeders mixen de geiten- en koemelkversies van de Holle Bio-formule om te zorgen voor een gemakkelijk verteerbare en heerlijke formule die voldoet aan de behoeften van zelfs de kieskeurigste ouders, baby’s en kinderartsen. Holle-formules worden gemaakt door een van de oudste en meest gerespecteerde babyvoedingbedrijven ter wereld, met meer dan 85 jaar ervaring in het maken van biologische babyvoedingsproducten zonder GMO. Ze zijn gevestigd in Zwitserland en werken rechtstreeks samen met Duitse leveranciers van rauwe biologische ingrediënten. Ze volgen nauwgezet de herkomst, duurzaamheid en kwaliteit van elk ingrediënt dat ze in hun babyvoeding opnemen. Ingrediënten zijn afkomstig van Demeter biodynamische boerderijen, wat de hoogste Europese norm is voor duurzame landbouw zonder chemicaliën en synthetische pesticiden, herbiciden of meststoffen. Dit is een biologische babyvoeding waar je je echt goed bij kunt voelen. De Holle Bio-lijn komt in de fase voor zuigelingenvoeding (fase 1, vanaf de geboorte bedoeld) en wat het bedrijf “opvolgmelk” noemt (fasen 2-4). We hebben persoonlijk de rassen van fase 1 en 2 getest, in zowel de koeien- als de geitensoorten, en zijn enthousiast over wat ze te bieden hebben. Elk heeft geen kunstmatige conserveermiddelen, smaakstoffen, kleuren, verdikkingsmiddelen, zoetstoffen of chemicaliën. De koe-versie bevat organische magere melk en weipoeder als de eerste twee ingrediënten, daarna organische plantaardige oliën (palm, raapzaad, zonnebloem), en een ton vitaminen en mineralen. De geitversie is geweldig voor zuigelingen met koemelkgevoeligheid, die organische geitenmelk en lactose gebruiken, samen met de plantaardige oliën en vitaminen en mineralen.

We raden aan om eerst de Koe-versie te proberen en de geitversie toe te voegen als uw baby gevoelig is voor de koemelk (vraag dit natuurlijk eerst aan uw kinderarts). In onze testen was de formule supergemakkelijk om te doseren en te mengen, en het toont een super hoge acceptatiegraad, zelfs voor baby’s die voornamelijk borstvoeding krijgen, waardoor het een goede optie is voor ouders die moeten schakelen tussen borstvoeding en formule, of als een overgang formule. We zagen zeer lage niveaus van gas, spugen, reflux of andere gastro-intestinale klachten bij baby’s die deze formule gebruikten, en veel ouders gebruiken het op aanbeveling van hun kinderarts. Nadelen? Nou, het is prijzig, net als de Lebenswert. Gelukkig is deze Europese babyformule nu hier in de VS verkrijgbaar bij bepaalde online winkels (zoals Huggable), waardoor het goedkoper is dan vroeger. Een pakket Holle Bio is 900 g (ongeveer 14 ons, wat ongeveer 95 ons formule oplevert), voor ongeveer $ 25. Ter vergelijking: de enige organische formule van Baby’s (hieronder) is ongeveer $ 1,15 / ounce, terwijl deze ongeveer $ 1,75 / ounce is. Als je je dit niveau van kwaliteit en prestaties kunt veroorloven, ga er dan zeker voor, overweeg anders de opties Baby’s Only of Plum Organics. Een ander nadeel is dat het palmolie bevat, waarvan sommigen geloven dat het een beetje gassiness kan veroorzaken bij baby’s met meer gevoelige buikjes. Geïnteresseerd? Je kunt de Holle Bio Stage 1- en 2-babyformules hier bekijken.

 

De enige biologische LactoRelief-formule voor baby’s

Dit is een uitstekende optie voor baby’s die problemen lijken te hebben met het verteren van zuivel, zoals gas, reflux of een opgeblazen gevoel. Dit is een lactosevrije organische en koosjer babyvoeding, met een hoog gehalte aan essentiële vetzuren die het lichaam van de baby omzet in DHA (een omega-3) en ARA (een omega-6). Moeders melden dat deze formule echt levensreddend is! Voor zover wij weten, is het een van de enige organische formule voor gevoelige magen op de Amerikaanse markt, en ouders zijn enthousiast over de smaak – veel beter dan de Similac Sensitive of Enfamil Gentlease, en het heeft geen glucosestroop of genetisch gemodificeerde ingrediënten. Het maakt ook gebruik van natuurlijke bronnen in plaats van op aardolie gebaseerde vitamines, zoals vitamine E-acetaat, gebruikt DHA afkomstig van eieren in plaats van algen, en gebruikt bruine rijststroop in plaats van vaste maïssiroop. Hoewel we ons er volledig van bewust zijn dat het label ‘Toddler Formula’ zegt, beweert de fabrikant dat dit alleen is omdat ze borstvoeding geven aan baby’s jonger dan 1 jaar oud. Het heeft niets met ingrediënten te maken en is geschikt voor pasgeborenen (maar neem altijd eerst contact op met uw kinderarts). Sommige moeders suggereren dat dit een fantastische optie is om te proberen voordat je baby de voorgeschreven antacida krijgt, zoals ranitidine. Minpunten? Zoals elke babyvoeding suggereren sommige ouders dat het milde constipatie kan veroorzaken, maar zeker niet zo erg als een van de niet-gevoelige opties. Geïnteresseerd? Je kunt de Baby’s Only Formula hier bekijken.

 

Lebenswert Stage 1 Organic Infant Milk Formula

Dit is een van de weinige organische formules op onze lijst die specifiek is gericht op pasgeborenen en zuigelingen, in plaats van alleen op peuters. Deze Lebenswert-formule bepaalt de gouden standaard voor hoe organische formules moeten worden verkregen en geproduceerd. Het bedrijf Bioland is gevestigd in Spanje en maakt al enkele jaren de beste Europese biologische babyvoeding voor baby’s. De Lebenswert-formule is gebaseerd op organische magere melk, organische wei, organische plantaardige oliën, organische lactose en vitaminen en mineralen. Met magere melk als het eerste ingrediënt, lijkt het over het algemeen een betere optie dan verschillende andere babyformules op deze lijst die dingen gebruiken zoals bruine rijststroop (de Baby’s Only-opties) of lactose (Plum Organics, Happy Baby en Earth’s Best) . Dus in plaats van suiker (lactose is een van melk afgeleide suiker en bruine rijststroop is ook een suiker) als een primair ingrediënt, gebruikt deze organische formule melk zelf en voegt het later de vetten en suikers toe. En er zijn nog andere dingen waar je je goed bij voelt – de boerderijen en ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd, ze gebruiken alleen hoogwaardige grondstoffen en het bedrijf gebruikt zijn winst om het behoud van natuurlijke hulpbronnen te financieren. Nog beter, omdat deze babyvoeding geschikt is voor gebruik vanaf de geboorte, is hij geweldig voor exclusieve flesvoeding, waardoor het een echt unieke toevoeging is aan de markt voor biologische babyvoeding. In onze testen vonden we dat het goed smaakte zonder te zoet of vettig te zijn, goed mengbaar met water of moedermelk, en het veroorzaakte het minste gas van alle andere formules op deze lijst. En dat is indrukwekkend, omdat sommigen daar ook heel goed in zijn. Dit is een babyvoeding die bedoeld is voor veeleisende ouders die bereid zijn iets meer geld te betalen voor de perfecte babyvoeding. Op dit moment kunt u het eindelijk hier in de VS kopen! Huggable verzendt hun Europese babyformules uit Nevada met gratis verzending bij bestellingen van meer dan $ 40. Verzending duurt een paar dagen voor de westkust, en nog een paar dagen voor de oostkust, en het bedrijf is super responsief en behulpzaam. Dit is hetzelfde bedrijf dat u de uitstekende geitenmelkholle-formule en de Hipp Organic Combiotik-formule bezorgt, beide ook uitstekende Europese formule-opties (de Hipp-formules bevatten prebiotica om de spijsvertering te helpen). Als je geïntimideerd bent door het feit dat de informatie op de doos niet in het Engels is, scrol je gewoon naar beneden op de Huggable-website om ingrediënten en instructies in het Engels te bekijken. Geïnteresseerd? Bekijk hier de Lebenswert Organics babyformule.

 

Plum Organics Organische babyvoeding

Dit is het eerste jaar dat de Plum Organics-optie op deze lijst verschijnt, en we zijn erg verheugd om nog een andere fantastische biologische babyvoeding op de markt te zien! Het eerste dat erop moet wijzen, is dat, net als de Baby’s Only-opties, er geen vaste stoffen van maïssiroop in de formule Plum Organics zitten. In plaats daarvan gebruikten ze lactose uit koemelk om zoetheid te bieden; lactose is de meest voorkomende koolhydraat in menselijke moedermelk, dus dit was een leuke touch. Het is koosjer zuivel, glutenvrij en bevat geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. Wat het wel omvat is een doordachte mix van organische lactose, magere melk, oliën (palm, kokosnoot, soja, enz.), Wei-eiwit en een ton vitamines, mineralen, aminozuren, omega’s en antioxidanten. Ja, het bevat DHA (Omega-3) en ARA (Omega-6) om ontwikkeling te bevorderen. Het bevat ook belangrijke niveaus van foliumzuur, choline, calcium en vitamine D, E en K. Dit is echt een zuigelingenvoeding, aanbevolen voor gebruik vanaf de geboorte (niet voor premature baby’s, echter) tot ongeveer 1 jaar oud. Het enige nadeel hier is dat ze palmolie als ingrediënt gebruiken, en er zijn aanwijzingen dat baby’s die met palmolie gevoederde formules een lagere botdichtheid vertonen, vermoedelijk omdat het de calcium-, palmitinezuur- en vetabsorptie door de baby vermindert. Een overzicht van dit onderzoek is hier te vinden. Natuurlijk weet niemand of de verschillen in botdichtheid na het eerste jaar blijven bestaan ​​(wanneer gevarieerd voedsel wordt geïntroduceerd), en zelfs als ze blijven bestaan, of ze leiden tot een functionele invloed op de ontwikkeling. Dus als u alleen met voeding voedt, wilt u misschien een formule overwegen die een andere overheersende olie heeft (zoals de Baby’s Own-opties). Over het algemeen is dit echter een zeer goed verdragen babyformule die zijn positie op onze lijst verdient. Geïnteresseerd? Bekijk hier de babyformule van Plum Organics.

 

Baby’s enige organische formule DHA & ARA

Deze optie lijkt erg op # 2 hierboven, maar het is niet de gevoelige versie, dus het bevat normale lactosewaarden die je in elke zuivelformule zou vinden. In tegenstelling tot elke andere formule gebruikt het echter natuurlijke vitamines in plaats van op aardolie gebaseerde vitamines, zoals vitamine E-acetaat, en gebruikt bruine rijststroop in plaats van vaste maïssiroop. Het bevat ook natuurlijk DHA (een omega-3, gewonnen uit eieren) en ARA (een omega-6), wat volgens sommige onderzoeken de ontwikkeling van de hersenen kan bevorderen. Hoewel we ons er volledig van bewust zijn dat het label ‘Toddler Formula’ zegt, beweert de fabrikant dat dit alleen is omdat ze borstvoeding geven aan baby’s jonger dan 1 jaar oud, en dat het hoge niveaus van melkproteïne caseïne bevat in plaats van wei. Onze kinderarts zei dat het geschikt is voor pasgeborenen (maar raadpleeg altijd eerst uw kinderarts). Minpunten? Zoals elke babyvoeding suggereren sommige ouders dat het milde constipatie kan veroorzaken, waarschijnlijk vanwege de ijzeren fortificatie. Voeg misschien een paar druppels pruimensap toe aan de mix om dingen in beweging te krijgen! Geïnteresseerd? Bekijk hier de Baby’s Only Toddler Formula met DHA & ARA!

 

Gerber Natura Organic Infant Formula

Biologische babyformules zijn nu al enkele jaren populair en Gerber moest de vraag van de markt inhalen en een hoogwaardig biologisch product ontwikkelen dat een redelijkere prijs zou hebben dan sommige van de meer premium biologische formules op de markt (zoals Holle and Baby’s Own). Dit is Gerbers poging om precies dat te doen, en om eerlijk te zijn zijn we onder de indruk van wat ze hier hebben ontwikkeld, vooral gezien de relatief lage prijs onder $ 1,00 per ounce (de premium organische formules gaan tot ongeveer twee keer die prijs). Deze Gerber-formule is USDA organisch, niet-GMO, glutenvrij en gemaakt van koeien die niet worden behandeld met antibiotica of kunstmatige groeihormonen krijgen. Het bevat ijzer, DHA, prebiotica om de spijsvertering te helpen, en verschillende vitamines (waaronder A&E) en mineralen. De prebiotica helpen een deel van de constipatie tegen te gaan die veel voorkomt bij ijzer in de formule en er zijn aanwijzingen dat de DHA (een omega-3-vetzuur) helpt bij de ontwikkeling van hersenen en ogen. De DHA (algenolie) is afkomstig van algea en de AHA (mortierella alpina-olie) is afkomstig van schimmel. In een portie van 5 ounce heeft het 2 gram eiwit en 5 gram vet, wat vrij dicht bij de typische voedingssamenstelling voor moedermelk ligt. Het bevat ook lactose als zijn enige suiker; we waren blij dat het geen andere toegevoegde suikers gebruikt (zoals vaste stoffen van maïssiroop enz.), maar niet blij dat het toevoegen van lactose dit minder ideaal maakt voor baby’s met een gevoelige buik. Andere ingrediënten die het vermelden waard zijn, zijn sojaolie (dus het bevat soja) en palmolie, wat een beetje controversieel is als ingrediënt voor babyvoeding vanwege het risico op milde gassigheid. Toen we het testten (we testten formules van fase 1 en fase 2), hadden we een zeer hoge acceptatiegraad voor zowel baby’s die borstvoeding kregen als babyvoeding met formulevoeding, wat leuk was om te zien.

We hadden ook geen grote problemen met constipatie of reflux, en de formule werd over het algemeen goed verdragen; natuurlijk kan je ervaring hier variëren, maar dat hebben we bij onze 3 testbaby’s gevonden. Over het algemeen denken we dat we hier iets heel goeds hebben gevonden, en een echt geweldige optie voor ouders die op zoek zijn naar een relatief goedkope biologische babyformule die hen een gezonde, bewuste, gezonde baby zal geven en ook hun bankrekeningsaldo gezond zal houden! Slechts enkele relatief kleine problemen, zoals de inkoop van DHA en AHA en de toevoeging van lactose, soja en palmolie. Als die je niet teveel angst bezorgen, kan dit een perfecte optie voor je gezin zijn. Geïnteresseerd? Bekijk hier de Gerber Natura babyformule.

 

De beste organische babyformule voor kinderen

Dit is de originele biologische (en koosjer) babyformule op de markt – of op zijn minst de eerste breed verspreide optie. Dit bevat DHA en ARA om de ontwikkeling van ogen en hersenen te bevorderen en bevat geen groeihormonen, antibiotica, steroïden of pesticiden of herbiciden. Dit is een zeer goed beoordeelde formule-optie, en ouders melden dat hun baby’s het gemakkelijk hebben om het te verteren, en dat het een beetje goedkoper is dan de opties bij de biologische kruideniers. Er is ook een versie met lage lactose, de Sensitivity Infant Formula genoemd. We zetten dit een beetje op onze lijst, omdat ouders het niet leuk vinden dat er vaste siroop (suikers) zijn toegevoegd en dat Earth’s Best hexaan gebruikt voor het extraheren van DHA en ARA uit in het laboratorium gekweekte algen en schimmels. Hexaan is een oplosmiddel dat ook wordt gebruikt als chemisch ontvetter en industrieel reinigingsmiddel en is een bekend neurotoxine. Sommigen denken dat er babyspiegels met DHA en ARA kunnen zijn geëxtraheerd met hexaan. We blijven liever uit dat debat, gezien het gebrek aan goede wetenschappelijke gegevens, op de een of andere manier. Geïnteresseerd? Bekijk hier de beste babyformule voor de aarde.

 

Happy Baby Organic Baby Baby Formula

Deze babyformule is een geweldige optie, vooral als je van plan bent om vanaf de geboorte formule te gebruiken. Het is organisch, niet-GMO en bevat geen vaste stoffen van maïssiroop of andere zoetstoffen. De ingrediënten zijn lactose, melk, verschillende oliën (inclusief palm, soja, kokosnoot, saffloer, zonnebloem), wei-eiwitconcentraat, sojalecithine, prebiotica (FOS en GOS), essentiële vetzuren (DHA en ARA), en een ton nuttige vitamines en mineralen. Deze omvatten ijzer, zink, choline, vitamine D en calcium. Het is ook koosjer en de verpakking en formule zelf bevatten geen BPA. Er is niets vreemds in deze formule en de melkkoeien die worden gebruikt om de melk voor deze formule te maken, krijgen alleen biologische diëten. Ongeveer 100 calorieën, 2 gram eiwit en 5 gram vet per portie, deze formule is qua samenstelling zeer vergelijkbaar met moedermelk. Het smaakt ook niet veel anders, hoewel sommige van onze testers dachten dat het niet zo zoet was. En hoewel het ijzer bevat, bevat het niet zoveel ijzer dat het onvermijdelijk tot constipatie leidt. Dus over het algemeen is dit om verschillende redenen een uitstekende toevoeging aan onze lijst met beste babyformules. Nadelen? Nou, we vonden het moeilijk om op te lossen in water of moedermelk. Er is absoluut veel geschud en geroerd om het volledig op te lossen en geen klontjes achter te laten. Dus dat was een beetje meer werk dan we misschien hadden gewenst, althans ten opzichte van de opties Earth’s Best en Baby’s Only. Als uw baby voedselgerelateerde gevoeligheden heeft, bevat deze wel soja (alleen FYI). Evenals de Plum Organics-optie hierboven, bevat het palmolie, wat een beetje controversieel is voor gebruik in babyvoeding vanwege het risico op milde gassiness. En het is duur en komt uit op meer dan $ 1 per ons. Geïnteresseerd? Je kunt de Happy Baby-formule hier bekijken.

 

Happy Tot Grow Shine Organic Peutermelk

Deze peutermelk (peuterformule voor de leeftijd van 12-24 maanden) bevat veel geweldige niet-GMO organische ingrediënten voor een gezonde ontwikkeling van hersenen en ogen, waaronder choline, DHA en ARA. Merk op dat de DHA niet afkomstig is van hexaan, dus dat is absoluut een pluspunt. Het eerste ingrediënt is melk, die we lekker vinden, en de tweede en derde ingrediënten zijn plantaardige oliën en vaste suikersiroop. Merk op dat “glucosestroop vaste stoffen” meestal gewoon een sluwe manier is om vaste maïssiroop te zeggen (het onderstaande Vermont Organics-product doet hetzelfde). Het merk Happy Tot maakt een aantal zeer goede baby- en kindervoeding, die hier te zien is. Dus we verwachtten veel van deze peutermelk. We werden niet teleurgesteld, maar we dachten ook niet dat het voldeed aan de reputatie van het merk Happy Tot voor smaak. In onze testen kwam de smaak niet helemaal overeen met die van Earth Best of Baby’s Only, maar dat is echt aan uw baby om te beslissen! Deze Happy Tot Peutermelk is iets goedkoper dan de andere, ongeveer 80 cent per ounce.

 

Vermont Organics Infant Formula

Als je deze Vermont Organics-formule probeert te vinden, heb je het misschien heel moeilijk. We konden nog wat in voorraad vinden bij verschillende online winkels, maar het was echt zeldzaam. We spraken met een vertegenwoordiger van Vermont Organics en zij lieten ons weten dat ze hun babyvoeding stopzetten. Dit was echt jammer om te horen, omdat deze een relatief brede beschikbaarheid hadden en behoorlijk werden beoordeeld op kwaliteit, ingrediënten, smaak en geschiktheid voor gevoelige buikjes. Net als alle andere opties bevat de optie Vermont Organics geen groeihormonen, antibiotica, steroïden of pesticiden of herbiciden. Het bevat DHA en ARA om de ontwikkeling van ogen en hersenen te bevorderen, maar deze zijn afkomstig van algen en schimmels met behulp van de hexaanextractiemethode, waarbij sommige ouders naar de heuvels rennen en de Baby’s Only-opties kiezen (hierboven). Het bevat ook vaste stoffen van maïssiroop als een van de eerste ingrediënten – ja, het zegt “vaste stoffen van glucosestroop” maar dat is meestal gewoon een slimme manier om vaste stoffen van maïssiroop te zeggen. Sommige ouders melden ook dat het een lichte visgeur heeft en hun kinderen weigeren het te drinken. Maar, zoals we al zeiden, dit wordt stopgezet dus grijp die laatste voorraden zolang het kan!

 

Biologische Babyformule best geteste

Conclusies: Dit is wat we hebben geleerd door deze formulegids samen te stellen: er zijn zeer weinig organische formules op de markt. Vooral organische babyformules die geschikt zijn voor pasgeboren baby’s, die zijn bijzonder zeldzaam. Europese babyformulebedrijven (zoals Holle, Lebenswert en Hippe) hebben de markt veroverd en produceren biologische babyformules van zeer hoge kwaliteit die geschikt zijn voor gebruik als baby-babyformules. Vijf jaar geleden was het moeilijk om Europese babyformules in handen te krijgen en ze waren erg duur om naar de VS te importeren. Meer recentelijk zijn bedrijven als Huggable verschenen om de Amerikaanse distributiekloof te dichten, waardoor het betaalbaarder en efficiënter is om Europese babyformules online te kopen.

De biologische formule van Similac werd een paar jaar geleden teruggeroepen, waardoor mensen een slechte smaak kregen van grote bedrijven die het vlies over de ogen van mensen probeerden te trekken en biologisch claimden, terwijl ze een beetje onzorgvuldig waren in productieprocessen. Sommige formules gelabeld als organisch bevatten enkele twijfelachtige, niet-organische ingrediënten zoals vitamines uit aardolie en sulfaten. Niet zeker hoe sommige bedrijven ermee wegkomen, maar waarschijnlijk omdat de markt voor biologisch voedsel nog niet goed gereguleerd is. Een andere, recentere optie voor peuterformules zijn geitenmelkformules, zoals de Kabrita Non-GMO Goat Milk Toddler Formula. We houden van die geitenmelkformule, maar het is geen volledig biologisch product, dus het komt niet in aanmerking voor opname op deze lijst. Dat gezegd hebbende, hebben we ons best gedaan om de beste biologische babyformules van het jaar te vinden. Als u vragen of opmerkingen heeft, nodigen wij u uit om ons te bezoeken op onze Facebook-pagina en een bericht te sturen!