Selecteer een pagina

Op een leeftijd van ongeveer 4-6 maanden zul je overwegen om wat vast voedsel toe te voegen als aanvulling op je borstvoeding of formulevoeding. Enkele goede manieren om te weten of je baby klaar is om vast voedsel te proberen, is of hij of zij kan zitten met minimale ondersteuning, goede hoofd- en nekcontrole heeft, zijn gewicht sinds de geboorte heeft verdubbeld, het hoofd wegdraait als het vol is, dingen in hun mond, en lijkt geïnteresseerd in je eten!

Beste babygraanproducten (4-6 maanden) van 2020: we hebben 14 babygraanproducten gekocht en getest met 3 verschillende zuigelingen. We hebben de consistentie, het voedingsgemak en de smaak van het graan gecontroleerd. Met de baby’s hebben we getest hoe ze het leuk vonden en hoe het hun stoelgang beïnvloedde. Vergeet niet dat teveel ijzer de dingen daar een beetje “langzaam” kan maken.

Babygranen zijn meestal het eerste aanbevolen vaste voedsel, en dan kun je doorgaan naar meer avontuurlijke opties zoals fruit, groente en zelfs vlees (kip, rundvlees) puree. Onze beoordelingen zijn eerst onderverdeeld in de beste biologische babygranen, en onderaan deze pagina vindt u de beste biologische babyvoeding purees.

Hier zijn de beste babygranen van 2020!

Gerber biologisch babygraan

Dit komt in havermout, bruine rijst en havermout met perzik en appel smaken. Je wilt beginnen met de havermout en bruine rijst en dan doorgaan naar de havermout met perzik- en appelsmaak. We vonden de havermout de perfecte consistentie voor een eerste voedsel. Het was ook niet zo zoet als de bruine rijst (het havermout met perzik en appel was de zoetste smaak van de drie). We hebben het gemengd met moedermelk en de baby’s leken het best wel leuk te vinden! Alle variëteiten hebben ongeveer dezelfde voedingssamenstelling, met dagelijks 45% ijzergehalte per portie, 2 gram suiker en ongeveer 0,5 tot 1 gram vet. Het ijzergehalte is een goed supplement voor een groeiende baby, en niet zozeer dat het constipatie zal veroorzaken. Merk op dat de havermoutversies niet glutenvrij zijn, maar de bruine rijstversie wel. Bevat vrij eenvoudige ingrediënten: havermout of bruine rijst, twee organische bronnen van choline ter ondersteuning van de ontwikkeling van hersenen en ogen (sojalecithine en cholinebitartraat), en vitaminen en mineralen. Over het algemeen een geweldige eerste havermout zonder toevoegingen met twijfelachtige inkoop of productiepraktijken. Geïnteresseerd? Bekijk hier het Gerber biologische babygraan.

 

Het beste biologische babygraan ter wereld

Net als de Gerber-opties, komt dit in verschillende variëteiten, waaronder havermout, bruine rijst (wat ze “volkoren rijst” noemen), havermout met banaan en volkoren. De variëteit Havermout zegt dat het sporen van tarwe / gluten kan bevatten, maar de bruine rijst-versie is glutenvrij. Het mooie van Earth’s Best is dat ze oprecht veel trots zijn op het voedsel dat ze produceren. Ze zijn een kleiner bedrijf (eigendom van de Hain Celestial Group) dat genetisch gemodificeerde ingrediënten zeer serieus neemt (bekijk hun missie op Earth’s Best). We zeggen niet dat Gerber deze dingen niet serieus neemt, maar Earth’s Best heeft gewoon een beter trackrecord (naar onze mening). Dus terug naar het eten … Afgezien van de variëteit havermout en bananen, waren deze opties een beetje saaier van smaak dan de Gerber (misschien omdat ze 0 gram suiker bevatten), maar de baby’s vonden dat absoluut niet erg het werd helemaal gemengd met moedermelk! Net als de Gerber bevat elke portie 45% van het dagelijkse ijzergehalte en ongeveer 1 gram vet. Je hebt misschien gedacht dat de Gerber-ingrediënten eenvoudig waren, maar deze zijn nog eenvoudiger! Twee dingen: het hoofdingrediënt (volkoren haver of rijst) en de vitamines / mineralen. Mooi en eenvoudig, maar ook zonder choline of DHA voor de ontwikkeling van hersenen en ogen. Geïnteresseerd? Bekijk hier het beste biologische babygraan van de aarde.

 

Happy Baby biologische babygranen

Als je op zoek bent naar het Happy Bellies Havermout, dan is dit het, net omgedoopt tot Happy Baby Organic Baby Cereal. Dit is een havermout gemengd met een mooie verscheidenheid aan vitamines, probiotica, choline en DHA. De vitamines zijn vergelijkbaar met wat er in alle andere granen op onze lijst voorkomt, inclusief vitamine A, B6, B12, C, D en E, samen met een goede hoeveelheid ijzer, calcium, folaat en riboflavine. Wat choline betreft, het is een essentiële voedingsstof die meestal wordt geleverd als lecithine of bitartraat, die in grote hoeveelheden voorkomt in voedingsmiddelen zoals runderlever, bloemkool, tarwekiemen en sojabonen. Dit graan bevat ook 4 probiotische stammen, samen met een enkel prebioticum dat ook werkt als een milde zoetstof (fructooligosacchariden); samen helpen deze de darmflora te behouden, dit is de oude “Happy Belly” -naam van dit havermout! Net als de anderen is dit gecertificeerd biologisch en bevat het geen kunstmatige ingrediënten of zoetstoffen. Een bonus is dat de verpakking is gemaakt zonder BPA, het bedrijf werkt samen met geweldige organisaties zoals Autism Speaks, Allergy Kids Foundation en Feeding America. En trouwens, je steunt een moederbedrijf dat in 2006 werd opgericht en een van de eerste glutenvrije babyvoedingproducten op de markt bracht! Het eten smaakt dus niet alleen lekker, het consumeren zorgt er ook voor dat je je goed voelt (nou ja, in je buik, en ook voor het bijdragen aan een bedrijf met sterke waarden). Geïnteresseerd? Bekijk hier het Happy Baby biologische babygraan.

Onze # 4 keuze is de nieuwkomer Bio-Kinetics Sprouted Cereal lineup

Beste babyvoedingspuree (6+ maanden) van 2020: zodra je borstvoeding geeft of babyvoeding krijgt en het eten van babygraan overwint, ben je klaar om wat babyvoedingspuree uit te proberen! Om de beste babyvoeding van 2020 te vinden, hebben we 8 verschillende merken fruit- en groentepuree gekocht, met 4 variëteiten per merk, en ze op de proef gesteld! We hebben een aantal van hen zelf geproefd en waren verrast hoe goed sommige van hen (echt!) Waren, en we hadden 4 verschillende baby’s in de leeftijd van 7 tot 11 maanden die ze ook voor ons testten. Afgaande op hun gezichtsuitdrukkingen, woedeaanvallen en soms verzoeken om meer, hebben we het beperkt tot slechts een klein handvol variëteiten waarvan we dachten dat ze het beste smaken en het meest werden geaccepteerd door de baby’s.

 

Hier zijn de beste babypurees van 2020!

Plum Organics Babyvoeding

Deze gecertificeerde biologische lijn babyvoeding maakt een plons, met heerlijke smaakopties, soepele texturen en verantwoorde en duurzame ingrediënten sourcing en productieprocessen. We hebben twee van hun meest populaire smaken in handen: peer, paarse wortel en bosbessen en de heerlijke bananenpompoen. Beide smaken voor babyvoeding waren uitstekend, dus we gingen terug voor meer en probeerden de smaken Apple & Carrot en Pear & Mango. We werden niet teleurgesteld! Ze smaakte allemaal erg vers en van hoge kwaliteit, en onze babytesters hielden allemaal van hen, vooral de bananenpompoen en de Apple & Carrot-opties! De babyvoeding van Plum Organics is gecertificeerd biologisch, niet-GMO, en ze gebruiken zoveel mogelijk hele en eenvoudige biologische groenten en fruit ingrediënten. Er zijn geen toegevoegde zouten of suikers, en er zijn natuurlijk geen schadelijke conserveermiddelen, additieven of kunstmatige kleuren of smaken. En de verpakking is niet-BPA en gebruikt een kindveilige en recyclebare dop. Hoewel we hier alleen over de Stage 2-blendvariëteiten schrijven, maakt Plum Organics ook een uitstekende lijn van eerste voedingsmiddelen, zoals de Stage 1 JUST Veggies en JUST Fruits, die sterk worden aanbevolen voor baby’s die net beginnen met gepureerd voedsel te proberen. Een van de zorgen die moeders ons in het verleden hebben gevraagd, is: zonder kunstmatige conserveermiddelen, hoe blijft het voedsel vers !? U zult merken dat al onze opties voor biologische babyvoeding citroensap, vitamine C en / of citroenzuur bevatten. Deze ingrediënten voegen voeding en smaak toe en dienen ook als mild conserveermiddel om bederf te voorkomen. Deze Stage 2 Plum Organics babyvoeding wordt geleverd in 4-ounce zakjes. Een grote variëteit van 12 zakjes met variëteiten van smaken komt meestal rond de $ 13, wat betekent dat ze elk ongeveer $ 1,10 zijn. Onze beste babyvoeding van het jaar, dit  is een echte aanrader! Geïnteresseerd? Bekijk hier de Plum Organics Babyvoeding.

 

Mama Bear Organic Babyvoeding

Beschikbaar via Amazon en bij Whole Foods, dit is een uitstekende optie voor ouders die op zoek zijn naar die perfecte combinatie van heerlijke, voedzame, gecertificeerde biologische, koosjer en niet-GMO babyvoeding die wordt verkocht tegen een super redelijke prijs van ongeveer $ 1,15 per zakje. Net als de Plum Organics-optie, hoeven deze 4-ounce zakjes niet te worden gekoeld en worden ze geleverd in verschillende heerlijke soorten fruit en groenten. Er zijn fase 1 en fase 2 opties, voor baby’s ouder dan respectievelijk 4 maanden en 6 maanden. Kortom, het onderscheid is of uw baby kan zitten met minimale ondersteuning (fase 1), of niet-ondersteund (fase 2), maar zie onze basisgids hieronder als u zich afvraagt ​​of uw baby klaar is om over te schakelen naar verschillende fasen van babyvoeding . Mama Bear babyvoeding is biologisch gecertificeerd door OEFFA, gecertificeerd Kosher door Orthodox Union, en wordt hier in de VS gemaakt. Ze gebruiken geen toegevoegde suikers, toegevoegd zout of kunstmatige conserveermiddelen (deze gebruikt ascorbinezuur / vitamine C en organisch citroensap om kleur en smaak te behouden). We belden ook Mama Bear – Amazon Private Brands op (877) 485-0385 en na een onderzoek van twee weken bevestigden ze dat de buidels zelf BPA-vrij zijn.

Er is hier dus veel om van te houden, maar hoe smaakt het !? We hebben 5 verschillende smaken getest: Peer (fase 1), Apple (fase 1), Apple Banana (fase 2), Apple Banana Yoghurt Strawberry (fase 2) en Apple Pear Spinazie (fase 2). We waren echt verrast door de frisse smaak, de consistentie van de puree en het feit dat je eigenlijk alle ingrediënten kunt proeven – zelfs de spinazie! Onze favorieten waren de Apple Banana en de Apple Pear Spinazie, en de Apple Banana Yoghurt Strawberry was een goede tweede. De Peren- en Appelvariëteiten van fase 1 waren precies zoals verwacht – eenvoudig en duidelijk van smaak en zeer soepel van textuur. Precies wat je wilt van een fase 1 babyvoeding. De zakjes zelf waren eenvoudig te openen en opnieuw te sluiten (in de koelkast na opening), en hoewel de zak niet recyclebaar is, is de dop dat wel (dus dat is een goed begin). Het enige probleem dat we tegenkwamen, was dat een van onze dozen een houdbaarheidsdatum had die slechts 2 weken verwijderd was, waarvan we voelden dat het een beetje te dichtbij sneed voor comfort. Buiten dat denken we dat dit een geweldig nieuw babyvoedsel is dat deze plek op onze lijst waard is, en zeker het overwegen waard voor je baby! Geïnteresseerd? Bekijk de Mama Bear Organic Babyvoeding hier.

 

Ontkiemen biologische babyvoeding

Dit is een andere lijn van heerlijke gecertificeerde biologische babyvoeding, ook verkrijgbaar in zakjes die niet hoeven te worden gekoeld, net als de optie Plum Organics hierboven. Sprout gebruikt alleen hele voedselingrediënten, wat betekent dat er geen op voedsel gebaseerde derivaten of geconcentreerde ingrediënten zijn. Ze zijn ook biologisch gecertificeerd door QAI en gebruiken geen conserveermiddelen. De buidels zijn ook BPA-vrij en de twist-off plastic dop is recyclebaar (de buidel niet). We kregen 10 verschillende smaken, variërend van fase 1 tot peuter (12+ maanden), en we waren aangenaam verrast door hoe heerlijk en soepel deze babypuree was. Onze tester baby’s en peuters kwamen steeds terug voor bepaalde favorieten: de Stage 1 Sweet Potatoes, de Toddler Stage Banana, Buckwheat en Blackberry (wat echt heerlijk was!), En de Stage 3 Pumpkin, Apple, Red Lentil en Cinnamon. We waren echt onder de indruk van hoe vers en van hoge kwaliteit deze puree voor babyvoeding smaakte, die in de meeste gevallen beter was dan de verse die we thuis maken! Een van de dingen die we ook leuk vonden aan deze babyvoedingoptie is dat de buidels niet hoeven te worden gekoeld, maar ook niet de gebruikelijke conserveermiddelen bevatten die anderen bevatten, zoals citroensap, vitamine C en / of citroenzuur. Alleen de hele ingrediënten, niets toegevoegd. En de meeste van de testen die we hebben getest, hadden een houdbaarheidsdatum van ten minste 6-10 maanden. Eenmaal geopend, moet u de zak echter gekoeld bewaren en binnen 24 uur eten, omdat er geen conserveermiddelen in zitten om dingen vers te houden nadat ze zijn geopend. Probeer, zoals alle buidels, nooit te verwarmen of te magnetronen; Leeg eerst het zakje in een magnetronbestendige kom en ga er dan voor. Over het algemeen zijn deze echt uitstekend en zeker een van de beste opties van dit jaar! Het enige nadeel ten opzichte van andere opties is dat ze een beetje duurder zijn dan de Plum Organics en komen op iets meer dan $ 1,25 per zakje. We willen er ook op wijzen dat Sprout een geweldige en gevarieerde lijn babysnacks heeft, zoals de heerlijke Curlz, Quinoa Puffs en Crispy Chews. Geïnteresseerd? Bekijk hier de Sprout Organic Babyvoeding.

 

Earths Best Stages 1-3 Organic Babyvoeding

Earth’s Best heeft een geweldige reeks biologische babyvoeding samengesteld in de fasen 1, 2 en 3. Ze hebben een breed scala aan groenten en fruit voor zelfs een zeer kieskeurige baby, met Stage 1-opties zoals zoete aardappelen, erwten, wortelen, appels, bananen en pruimen. Fase 2-opties zijn nog diverser, inclusief zelfs sommige exotische groenten en fruit, fruit- en groentenmengsels en fruit- en graanmengsels. Ten slotte introduceren ze in fase 3 verschillende nieuwe grove mengsels van fruit, groenten en zelfs enkele soepen. Alles wat we proefden was redelijk goed en we waren onder de indruk van de constante kwaliteit van de rassen. De oudere baby was dol op de grove pilaf van het groentevlees, en zelfs de volwassenen vonden het een redelijke kijk op iets waarvan ze allemaal dachten dat het walgelijk zou smaken! Deze Earth’s Best-producten zijn allemaal biologisch, dus dat betekent geen additieven, geen conserveermiddelen en zelfs geen toegevoegd zout of suiker. Dit zijn enkele van de beste op de markt en we zijn consequent onder de indruk van de kwaliteit en smaak. Niets bijzonders, en de containers en deksels zijn recyclebaar, in tegenstelling tot de meeste buidels. Sterk aanbevolen biologische babyvoeding van een van de weinige babyvoedingmerken die dit al een tijdje doen en het goed doen! Geïnteresseerd? Bekijk hier het beste babyvoedsel ter wereld.

 

Happy Baby biologische babyvoeding

Dit is zo ongeveer verbonden met ’s werelds beste voor het beste babyvoedsel van het jaar. Het grootste verschil dat we hebben gevonden tussen Earth’s Best en Happy Baby is dat de Happy Baby in meer unieke variëteiten voorkomt die sommige volwassenen aanspreken, zoals mango’s als een Stage 1-fruit. Ze hebben ook de neiging zich meer te concentreren op fruit dan op groenten en worden geleverd in een mooi flexibel zakje dat gemakkelijker in een luiertas past dan in een breekbare pot. Maar als een negatief vonden we dat sommige van de Happy Baby-variëteiten een beetje wateriger waren dan de beste van de aarde, vooral de mango’s en peren. In sommige gevallen maakte dit het moeilijker om op de lepel te blijven en in de mond van de baby te komen. Onze 3-jarige heeft de overgebleven mango-zakjes met een rietje gedronken als dat je een indicatie geeft! Anders dan dat, geloven we dat de Happy Baby-lijn van babyvoeding een geweldige aanvulling op de markt is, en we bevelen ze ten zeerste aan vanwege hun hoogwaardige ingrediënten, rigide productiepraktijken en geweldige smaken. Hoewel sommige ouders hun bezorgdheid hebben geuit dat de verpakking BPA kan bevatten, kunt u er zeker van zijn dat dit niet het geval is: we hebben contact opgenomen met het bedrijf en ze hebben ons laten weten dat de verpakking 100% BPA-vrij is. Het is op dit moment een van de beste op de markt, dus we raden aan het eens te proberen! Geïnteresseerd? Bekijk hier de Happy Baby Organic Babyvoeding.

 

Serenity Kids Organic Babyvoeding

Dit is nieuw voor de biologische babyvoedingmarkt en ouders zijn er absoluut dol op! Dit is hier in de VS (Austin, TX) gemaakt door een familiebedrijf en biologisch gecertificeerd door Oregon Tilth, dit is de enige Paleo-babyvoedingoptie op onze lijst. Dat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat het geen tarwe of granen, verwerkte suikers, zuivel of andere verwerkte ingrediënten bevat. Het is ook vrij van gluten, noten, eieren en eventuele vulstoffen. In plaats daarvan gebruikt het een eenvoudige set biologische en niet-GGO-ingrediënten, met een vleugje biologische olijfolie of avocado-olie om enkele van de vetzuren in moedermelk te leveren. We hebben verschillende geweldige variëteiten van meer dan 6 maanden uitgeprobeerd. Ten eerste, hun biologische pompoenen (pompoen, butternut en pompoen), biologische butternut & spinazie (met avocado-olie) en biologische wortels (zoete aardappel, wortel, biet). Al deze vroege babyvoeding was heerlijk en had een hoog (5 gram) vetgehalte dat je in een babypuree wilt. We hebben ook de in het wild gevangen zalm (pompoen, zalm, bieten), het niet-uitgeharde spek (pompoen, boerenkool en nitraat / nitrietvrij varkensvleesbacon), de scharrelkip (erwten, wortel, kip) en het gras geprobeerd rundvlees (zoete aardappel, rundvlees, boerenkool). De meeste hiervan waren ook heerlijk en hadden een uitstekend vetgehalte (5-7 gram) en eiwitgehalte (4-5 gram). Het voelde goed om onze baby zo’n stevige puree te geven zonder schuldig of geërgerd te voelen door niet te weten hoe het vlees afkomstig was.

Toen we alles zelf proefden, dachten we dat de vegetarische puree erg goed was, en onze favoriet waren de biologische pompoenen; we voelden ons goed om onze baby een mooie variëteit aan texturen, kleuren en smaken te geven. De puree op basis van vlees voor babyvoeding was een ander verhaal. De kip was behoorlijk goed, en het rundvlees was redelijk, maar we dachten dat de zalm en het spek iets te wensen overlieten in de smaakafdeling. Het was onduidelijk of het de boerenkool en bieten waren die de smaak te veel veranderden, maar we genoten absoluut niet van de zalm- en speksmaken!  Er zijn nog enkele andere negatieve punten die het vermelden waard zijn; ten eerste bevatten veel voedingsmiddelen een enigszins hoog natriumgehalte, zoals de kip (130 mg) en spek. In feite heeft de kip zeezout toegevoegd, dus dat was een beetje een afknapper (en we denken dat het niet nodig is in babyvoeding). Ten tweede zou het geweldig zijn als ze ook wat fruitpuree hadden – we weten dat Serenity Kids babyvoeding probeert te voorkomen dat er teveel suiker wordt toegevoegd, maar we denken dat het zeker zou helpen met de smaak en ons zou beletten om gewoon een ander merk te kopen om wat fruitpuree in het dieet van onze baby te krijgen. Afgezien van die kleine kritiek, vinden wij dit een geweldige toevoeging aan de markt voor babyvoeding en deze positie op onze lijst waardig! Houd er rekening mee dat u deze zakjes na opening in de koelkast moet bewaren en dat ze nooit in de magnetron mogen worden geplaatst (zoals alle zakjes voor babyvoeding). Geïnteresseerd? Bekijk hier de Serenity Kids Babyvoeding.

 

Once Upon a Farm Babyvoeding

Dit is een nieuwe toevoeging voor dit jaar en we hadden het geluk om verschillende soorten smaken en texturen in handen te krijgen. Dit is anders dan de andere op deze lijst, omdat het koeling vereist om vers te blijven. Dit is om een ​​paar redenen. Ten eerste gebruikt Once Upon a Farm geen conserveermiddelen in hun formulering, zelfs geen citroenzuur of andere natuurlijke toevoegingen. Ten tweede, terwijl de anderen op deze lijst hoge temperaturen gebruiken om hun puree te pasteuriseren, gebruikt Once Upon a Farm het Cold Pressure-proces. Koude druk heeft een vergelijkbare effectiviteit voor het garanderen van voedselveiligheid, maar zorgt er ook voor dat voedingsmiddelen meer voedingsstoffen en smaak behouden. Dit is allemaal uitstekend, maar het nadeel is dat de zakjes bederfelijk zijn en gekoeld moeten worden. Het voordeel is dat deze heel goed de lekkerste en meest verse babyvoedselzakken op de markt zijn. En er zijn een heleboel variëteiten om uit te kiezen, die de complexiteit van ingrediënten en texturen vergroten. Ze beginnen eenvoudig en soepel voor baby’s van meer dan 5 maanden, bijvoorbeeld de Fairest of Pears en Magic Velvet Mango zijn heerlijk en eenvoudig. Ze worden dan een beetje complexer in ingrediënten naarmate je ouder wordt, bijvoorbeeld tot 9 maanden naar de Strawberry Patch-optie die een geweldige smaak heeft, maar ook een meer complexe textuur met de toevoeging van kleine stukjes geraspte kokos en chiazaad . Als ze nog ouder worden, maken ze een aantal echt heerlijke opties voor peuters vanaf 18 maanden, zoals de verbazingwekkende Chocolate Ever After, die in feite een dessertpuree is van banaan, frambozen en cacao.

Er is ook veel om van dit bedrijf te houden. Fruit en groenten zijn afkomstig uit Californië en de staat Washington, ingrediënten zijn organisch, koosjer, glutenvrij, veganistisch en niet-GMO. De puree-zakjes (de verpakking) zijn ook recyclebaar en BPA-vrij. Dus veel geweldige dingen hier, en de smaak en kwaliteit om dit allemaal te ondersteunen. Sterk aanbevolen, en we vermoeden dat deze optie door de jaren heen onze lijst zal beklimmen! Er zijn slechts een paar kleine nadelen. Ten eerste is de prijs een beetje hoog en komt uit op ongeveer $ 2,50 per zak van 3,5 ounce. Dat is duur, per ounce per ounce, dan de Pure Spoon-optie hierboven. Een ander nadeel, vergelijkbaar met Pure Spoon, is dat de zakjes moeten worden gekoeld. We hebben tijdens onze tests een paar uur zakjes vervoerd (bij 60 graden weer en zonder een pak ijs) en ze vervolgens gevoerd, wat prima leek. Langer dan dat, en je moet ze in de koelkast bewaren of een ijspak meenemen in je tas. Geïnteresseerd? Bekijk hier de Once Upon a Farm babyvoeding.

 

Amara biologische babyvoeding

Dit is een volledig nieuwe toevoeging aan onze lijst vanaf een paar maanden geleden en we zijn erg enthousiast over deze nieuwe optie. Deze babyvoeding komt als een droog poeder, wat een geweldige optie is voor ouders die flexibiliteit willen bij het selecteren of ze moedermelk, formule, water of een ander vloeibaar ingrediënt van hun keuze willen toevoegen. Het is een fantastische manier om de acceptatie van het voedsel te vergroten door een bekend ingrediënt toe te voegen, en ook een geweldige manier om ervoor te zorgen dat de baby tijdens de maaltijd de voedingsstoffen krijgt die je wilt. Om eerlijk te zijn, waren we in het begin een beetje afgeschrikt door het droge poeder, maar we waren verrast hoe echt geweldig het was! We hebben 3 verschillende soorten geprobeerd, waaronder Oats & Berries, Tropical Mango en Apple-Maqui Berry. Net als bij babygraan, neem je een afgemeten hoeveelheid poeder en meng je de vloeistof naar keuze. De resulterende textuur is verrassend vergelijkbaar met de traditionele babyvoeding met potjes, en de smaak is echt uitstekend. We waren echt onder de indruk van het feit dat elke variëteit alleen rauwe ingrediënten bevat, zonder vulstoffen (zoals water) of additieven (zoals citroensap als conserveermiddel). De versie van Haver & Bessen bevat bijvoorbeeld alleen biologische haver, appel, banaan en bosbessen. Omdat het een droog poeder is, zijn geen conserveermiddelen vereist om de versheid te behouden; we maken ons echter een beetje zorgen over het verlies van voedingskenmerken door het uitdrogingsproces. Een geweldige manier om eerste fruit en groenten te introduceren, de variëteiten zijn beschikbaar in fasen vanaf 6+ maanden en tot 8+ maanden, langzaam meer complexe smaken introducerend. Elk zakje maakt een flinke schaal babyvoeding, hoewel het behoorlijk duur is dan babyvoeding in potjes. De Amara-zakjes bedragen gemiddeld ongeveer $ 2,50 per grote portie en de potten zijn meestal rond de $ 1,00 per portie. Maar voor een lekkere, biologische, niet-GMO, babyvoeding zonder toevoegingen of conserveermiddelen, en waardoor u zich kunt mengen met uw favoriete vloeistof misschien de kosten waard! Geïnteresseerd? Bekijk hier de Amara Babyvoeding.

 

Peter Rabbit Organics Babyvoeding

De Peter Rabbit-lijn van babyvoeding is een nieuwkomer op de markt voor babyvoeding en maakt een enorme plons! Ze bevatten een aantal heerlijke variëteiten, zoals aardbeienbanaan en wortel, pompoen en appelmoes. De volwassenen lyrisch over hoe lekker ze waren, en de baby’s genoten er ook echt van. Een van de baby’s kon geen genoeg krijgen van de aardbeien- en bananenpuree! Mijn persoonlijke favoriet was de puree van frambozen, bananen en bosbessen, die ik 10 minuten in de vriezer stopte om het als een smoothie te laten smaken! Gemaakt in Oregon, deze zijn biologisch gecertificeerd door Oregon Tilth, en zijn nooit verdund en bevatten nooit toegevoegd zout of suiker. De verpakking is ook BPA-vrij, wat geruststellend is gezien de verhalen over enkele andere knijppakketten. Het enige negatieve is dat ze geen geënsceneerde variëteiten hebben, dus deze zijn het best gepositioneerd als een Stage 2-optie, nadat uw baby een paar eenvoudiger pureen met één ingrediënt heeft geprobeerd. We hadden geen problemen met waterige purees en dachten dat de smaken echt waren. En je kunt niet ontkennen dat de verpakking best wel schattig is, wat op zijn minst een paar punten telt! Over het algemeen zijn we van mening dat dit een fantastische optie is voor baby’s die klaar zijn om verder te gaan met eten in fase 2.

 

Biologische Babyvoeding best geteste

Merk op dat Pure Spoon-babyvoeding nieuw was op de markt in 2016-2017, maar onlangs werd stopgezet. Je kunt misschien nog wat resterende benodigdheden van dit uitstekende babyvoedsel vinden, maar twijfelachtig, dus we hebben het volledig van onze lijst verwijderd.

Hier zijn de criteria waar je op moet letten om te bepalen of je baby bereid is om vast voedsel te beginnen; als u ooit onzeker bent, vraag dan altijd aan uw kinderarts:

Kan zitten met minimale ondersteuning

Heeft een goede controle over hun hoofd en nek

Heeft hun geboortegewicht verdubbeld

Draait het hoofd weg als het vol is

Zet dingen in hun mond

Lijkt geïnteresseerd in je eten!

Gerber heeft een goede, korte online quiz die je kunt doen. Het stelt je in feite de bovenstaande vragen en laat je weten of je baby een goede leeftijd heeft om vast voedsel te proberen. Bekijk ook onze beknopte handleiding voor het starten van vast voedsel. Als je ooit onzeker bent, raadpleeg dan altijd je kinderarts voordat je begint en zorg ervoor dat je een van de beste kinderstoelen hebt voor houding en ondersteuning!

Babygranen zijn meestal de eerste aanbevolen vaste voeding voor baby’s van 4 tot 6 maanden oud. Dit is om een ​​paar redenen. Ten eerste laat het je baby wennen aan een unieke textuur van het voedsel in de mond zonder nieuwe sterke smaken en raakt het eraan gewend om iets dikkers dan melk te coördineren en door te slikken. Ten tweede, rond de leeftijd van 6 maanden overschrijdt het ijzerbehoefte van uw baby meestal wat beschikbaar is in moedermelk of zuigelingenvoeding, dus met ijzer verrijkte babygraan is een geweldige manier om aan te vullen. Ten derde is ontbijtgranen uniek omdat je het combineert met moedermelk of babyvoeding om het een meer vertrouwde smaak voor je baby te maken en de kans te verminderen dat je baby het afwijst – dit is vooral belangrijk als je te maken hebt met een kieskeurige eter. Bekijk ook onze beoordelingen van de beste biologische babyformules.

Fruit en Veggie Purees zijn de volgende stap nadat uw baby is afgestudeerd van babygraan, meestal rond de leeftijd van 6 tot 8 maanden. Experimenteren met fruit en groentepuree kan een echt avontuur zijn! Wees niet verbaasd als je baby de eerste keer alles uitspuugt, of zelfs de tweede en derde keer dat je het probeert! Soms kan het 5-10 keer duren voordat je baby gewend raakt aan een nieuwe smaak of textuur, en dit proces is echt een geweldige ontwikkelingservaring voor je baby. Dus, geef ze niet op! Ons advies is om te beginnen met het langzaam mengen van wat relatief flauw fruit en vegetarische puree in de babygraan. Misschien wat bananenpuree gemengd in de babygraan en moedermelk (of formule), of wat gedroogde pruimenpuree om dingen in de luierstreek gaande te houden wanneer de ontbijtgranen dingen beginnen te stoppen!

Bij het vinden van de perfecte puree voor babyvoeding, een van de belangrijkste criteria die we ons realiseerden, is dat wanneer de fruit- of groentepuree meer smaakte naar het echte ding van de volwassenen, de baby’s er ook meer van hielden. Als het te scherp was, hadden ze de neiging om weg te schuwen, net als toen het wat niet-identificeerbare smaken had (maak je geen zorgen, die staan ​​niet op onze lijst!). We hebben onze zoekactie ook beperkt tot biologisch eten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over herbicide- of pesticideresiduen of twijfelachtige ingrediënten. We geven veel om onze kleintjes en willen ervoor zorgen dat ten minste het eerste levensjaar zo veilig mogelijk wordt gehouden door echt voedsel te eten gemaakt met zorgvuldig geselecteerde en geproduceerde ingrediënten. Als je geïnteresseerd bent in het maken van je eigen babyvoedingpuree, bekijk dan onze beoordelingen van de beste babyvoedingmakers.

Merk op dat, in tegenstelling tot babygraan, babyvoeding meestal met fasen is gelabeld. Fase 1 is waar je direct na babygraan begint (meestal van 6 tot 7 maanden), met slechts één ingrediënt (zoals erwten, zoete aardappelen, pruimen of bananen). In fase 2 begin je met het introduceren van nieuwe texturen en twee of meer ingrediënten (zoals appels en kaneel of aardbeienbanaan), meestal van ongeveer 7 tot 9 maanden oud. Ten slotte krijgt u in fase 3 meerdere gecombineerde ingrediënten en ook enkele zachte stukjes fruit of groenten, meestal rond de 9 tot 11 maanden oud. Het organische stadiumcontinuüm is hetzelfde als het normale, dus geen zorgen daar.