Selecteer een pagina

Om de beste draagzakken voor dit jaar te vinden, hebben we 19 populaire modellen getest en getest. We hebben elke drager beoordeeld op gebruiksgemak, veiligheid, comfort, veelzijdigheid, ademend vermogen, duurzaamheid en betrouwbaarheid op lange termijn. Uiteindelijk hebben we verschillende high-end (onze eerste lijst) en relatief goedkope (onze tweede lijst) babydragers gevonden die deel uitmaken van onze essentiële babyspullenlijst en ook geweldige cadeaus voor moederdag en babyregisters maken.

Er zijn momenteel meer dan 300 verschillende babydragers op de Amerikaanse markt, waarvan er alleen al het afgelopen jaar meer dan 50 zijn verschenen! Sommigen van hen zijn gemaakt door vlaggenschipbedrijven zoals Ergobaby, LILLE Baby, Boba en Baby Bjorn, maar veel van hen zijn knock-offs met slechte kwaliteitscontrole en soms zelfs gevaarlijke ontwerpen of functies. Het dragen van je baby wordt steeds populairder, maar gezien het aantal verschillende draagzakken dat er op de markt is, is het heel moeilijk geworden om erachter te komen welke het beste zijn voor jou en je baby. Om u de beste babydrager van het jaar te vinden, hadden we zeven moeders en vaders in verschillende vormen en maten de dragers uitproberen met 8 verschillende baby’s variërend in leeftijd van 2 maanden tot 2,5 jaar. Bekijk ook onze beoordelingen over de beste draagdoeken en draagdoeken.

 

Hier zijn de beste draagzakken van 2020!

Beste draagzak lillebaby het hele seizoen compleet

Dit is echt een uitstekende carrier, en dit is het tweede jaar dat de LILLEBaby-carrier werd getest voor opname in onze lijst, en het kwam weer op de eerste plaats! De LILLE Baby-serie is relatief nieuw op de markt voor babydragers, met een mooie en zeer functionele Scandinavische stijl, en met enkele zeer uitgebreide functies. Ze maken drie categorieën dragers: de COMPLETE-serie van de LilleBaby, de CARRY-ON-serie en de ESSENTIALS-serie. Zoals de naam al doet vermoeden, is de COMPLETE-serie de meest veelzijdige, met zes draagposities, een breed gewichtsbereik dat baby’s tot 7 pond en grote kinderen tot 45 pond omvat. Binnen de COMPLETE-serie hebben ze de All Seasons-, de Airflow-, de Original- en de Embossed Luxe-versie. Tenzij u in (of nooit buiten) Arizona, Zuid-Californië of Florida woont, waardoor u mogelijk de Airflow-versie aanschaft, raden we de All Seasons ten zeerste aan. De All Seasons-versie maakt gebruik van een buitenstof van katoen, een zeer ademende 3D-voering van koele luchtgaas en heeft een geweldig voorpand met rits voor warmere omstandigheden. Dit was een geweldige toets omdat veel van onze moeders meldden dat er maar weinig enkele luchtvaartmaatschappijen zijn die veelzijdig genoeg zijn om zich aan verschillende weersomstandigheden aan te passen. Vaak begin je ’s ochtends met een wandeling wanneer het weer een beetje koel is en neem je dan rond lunchtijd weer mee wanneer het weer warmer is. Met deze drager kunt u de isolatie effectief verminderen en meer lucht naar de rug, zijkanten en / of romp van de baby laten stromen. Er waren verschillende andere functies die we leuk vonden aan deze provider. Ten eerste is er, in tegenstelling tot de ERGO, geen lastige baby-inzet om mee om te gaan: de draagzak is al gevormd om baby’s tot 7 kilo te ondersteunen zonder een inzet.

Ten tweede configureert de vervoerder in 6 verschillende draagposities, die allemaal echt geweldig zijn. De eerste maakt gebruik van de foetale plooi, de tweede is een plooi met benen naar buiten, de derde en vierde zijn naar voren en naar achteren gerichte peuter, de vijfde is een trendy heupdragerstijl en de zesde is een rugdrager voor de grotere kinderen (alle tot 45 pond!). We vonden dat alle 6 posities zeer ondersteunend waren, goed gebouwd en zeer comfortabel voor zowel moeder (of vader) als baby. Een derde ding waar we van hielden is dat het een schattige slaapkap heeft, die ook geweldig is om het hoofd van de baby een beetje te beschermen tegen de zon en elementen. Ten vierde, we vonden het geweldig dat het comfort van mama en papa overal in overweging werd genomen: mooie brede heupgordel, een ongeëvenaard groot onderrug / lendensteunkussen, super comfortabele schouderbanden, terwijl ze toch vrij licht zijn. Dat lendenkussen is super belangrijk en onderscheidt deze drager echt van de rest in termen van comfort tijdens langdurig gebruik. Ten vijfde heeft het enkele extra kleine functies die het vermelden waard zijn: het komt in een heleboel echt stijlvolle en schattige stijlen, kleuren en patronen, het heeft een handig ritsvak aan de voorkant voor het opbergen van kleine dingen (telefoon, creditcard, sleutels) ), en de drager zelf is op verschillende manieren instelbaar voor zowel de drager als de baby. Tijdens onze tests hebben we ook geconstateerd dat het vrij eenvoudig was om aan en uit te trekken (na het lezen van de handleiding en ongeveer 10 minuten oefenen), een baby erin en eruit te doen, en dat het goed gebouwd en betrouwbaar was. LILLEBaby heeft enkele recente wijzigingen aangebracht om een ​​bandprobleem op te lossen, en de resulterende drager is zeer betrouwbaar.

Ondergang? Nou ja, niet veel, maar als we kieskeurig zijn: het opbergvak bevindt zich aan de buitenkant van de klep met rits, dus het is moeilijk om toegang te krijgen als de klep is opengeritst. Het zou leuk geweest zijn om de opbergvakken op de tailleband te plaatsen! Kortom, een werkelijk uitstekende vervoerder die deze plek op onze lijst zeer verdient. Meestal ongeveer $ 130, wat een uitstekende prijs is voor deze kwaliteit, functies en veelzijdigheid. Het is verkrijgbaar in heel veel kleuren en patronen, zoals 20 of zoiets! Geïnteresseerd? Je kunt de LILLE Babydragers hier bekijken!

 

Ergobaby 360 All-Position draagzak

Dit is nog zo’n geweldige babydrager die nu al 2 jaar op deze # 2-plek staat. De Ergobaby 360 all-position carrier is de nieuwste toevoeging aan de toch al geweldige Ergobaby carrier line-up; een paar jaar geleden werd hun Ergo Original-carrier met 3 posities als nummer 1 op onze lijst beoordeeld, dus ze hebben een grote geschiedenis in het maken van uitstekende carriers. De Ergobaby-drager met 4 posities is absoluut de meest comfortabele drager op onze lijst. Bij onze tests hebben we vastgesteld dat het superlicht is, comfortabel, zacht en gemakkelijk kan worden aangepast om bijna in elke lichaamsvorm te passen. We droegen het enkele uren in de stad en langs enkele paden, en onze rug en schouders voelden helemaal prima. Absoluut comfortabeler dan de LILLEBaby, en we dachten ook dat het een beetje gemakkelijker was om borstvoeding te geven tijdens het dragen van de Ergobaby versus de LILLEBaby. We vonden het ook gemakkelijk om aan, uit te doen en aan te passen, zelfs wanneer we de baby droegen. De aanpassing van de schouderriem moest echter door iemand anders worden uitgevoerd terwijl een baby werd gedragen. Het heeft ook een kleine capuchon om de baby tegen de elementen te beschermen, of geef een beetje schaduw voor een dutje. Het is echter niet zo veelzijdig als de LILLEBaby. Het gewichtsbereik gaat niet zo hoog omhoog (7-33 pond), en het vereist een baby-inzetstuk dat je apart moet kopen (als je baby minder dan 12 pond is), en het heeft niet de “emmer” aanpassingen voor zowel zuigelingen als peuters dijen. Dus je eindigt met de vier posities en moet de baby-inzet aanschaffen om die 5 te maken.

We dachten ook dat het een klein opbergzakje nodig had om een ​​paci, sleutels, telefoon, enz. Te dragen, en dat het klittenband rond de taille geweldig was, maar ook behoorlijk luid in gebruik. Dus dat zijn de redenen waarom we de LILLEBaby als # 1 hebben gekozen, hoewel het eerlijk gezegd een nauwe oproep was. De Ergobaby is gewoon zo comfortabel voor ouders en baby’s, en het is minder omvangrijk en kan worden aangepast aan relatief kleine ouders, dus het was een moeilijke beslissing. Een werkelijk uitstekende draagzak met slechts enkele kleine tekortkomingen. Gewoonlijk ongeveer $ 150 en beschikbaar in een ton kleuren en patronen. Merk ook op dat de nieuwe en duurdere Ergobaby Omni 360 nu beschikbaar is en qua veelzijdigheid meer lijkt op de LILLEBaby, het ondersteunen van baby’s en peuters van 7 tot 45 pond, en het aanbieden van 6 verschillende draagposities. Enkele voordelen van de Ergobaby Omni zijn dat je geen apart baby-inzetstuk nodig hebt, ze hebben de lawaaierige klittenbandtaille weggedaan (vervangen door gespen) en hebben een klein opbergvak. Maar het is ook ongeveer $ 180, waardoor het verbonden is met de Baby Tula Explore als de duurste draagzak die we hebben getest, en we vonden de schouderbanden niet zo comfortabel als sommige van de andere opties. Zodra we een langetermijnbeoordeling van de Omni 360 hebben voltooid, laten we u onze volledige gedachten weten. Geïnteresseerd in de Ergo 360? Je kunt de ErgoBaby 360-carrier hier bekijken.

 

Baby Tula Explore Draagzak

De Tula Explore is een volledig nieuw ontwerp van Baby Tula, met superieure veelzijdigheid en comfort. We hebben de Explore voor het eerst in handen gekregen om te testen medio 2020 en we waren er super onder de indruk van; na een langdurige betrouwbaarheidstest kan deze lijst zelfs beginnen op te kruipen! Out of the box is het stijlvol, heeft het een superzachte en duurzame stof, en voelt het zeer goed geconstrueerd maar toch lichtgewicht en flexibel genoeg om in een grote luiertas te stoppen. We hebben het in al zijn 5 posities uitgeprobeerd: naar achteren gerichte voor-draag voor baby, baby en peuter, naar voren gerichte voor-draag voor peuter en achter-draag voor baby en peuter. Aanpassen tussen de drie naar achteren gerichte opties voor het dragen aan de voorzijde was eenvoudig, eenvoudig opnieuw configureren van de bovenste en onderste delen van het “Explore-paneel”. Het onderste paneel bevindt zich in het zitgedeelte en past zich aan met behulp van drukknopen – baby’s beginnen met de smalste paneelinstelling en u maakt het breder naarmate uw baby groter wordt. Het bovenste paneel past zich aan tussen korte en lange posities, afhankelijk van de lengte van uw baby en hoofd / nekcontrole. De Explore-handleiding is hier, en natuurlijk ook inbegrepen bij de koerier en we raden u ten zeerste aan om te lezen wanneer u deze ontvangt. Al deze aanpassingen zijn nodig om baby’s tot 7 kilo en maximaal 45 kilo te kunnen ondersteunen (hetzelfde bereik als de LilleBaby en Ergobaby 360).

We ontdekten dat het opzetten van de koerier vrij eenvoudig was, in principe hetzelfde als de meeste anderen op deze lijst. Het was een beetje minder omvangrijk dan de LilleBaby, met een iets kleiner rompkussen aan de voorkant en geen lendenkussen. Het comfort was behoorlijk groot, hoewel de LilleBaby zeker de comfortwedstrijd wint voor langere draagduren (het heeft gewoon de juiste vulling op de juiste plaatsen!). In onze tests dachten we dat het het comfortabelst was op moeders en vaders die langer waren dan ongeveer 5’3 “en zwaarder dan ongeveer 120 pond; met andere woorden, het was een beetje omvangrijk en de schouderbanden waren een beetje te lang voor relatief kleine ouders (vooral dunne), wat een vergelijkbare situatie is als de LilleBaby (we vinden de Ergobaby 360 de beste voor meer petite ouders). Enkele bijzonderheden die we erg leuk vonden aan de Tule Explore: het heeft een mooie tailleband voor opslag, een afneembare capuchon voor dutjes en schaduw, een echt mooi ergonomisch paneelontwerp dat de ontwikkeling van de heup ondersteunt, en het is ook een goede babydrager voor grote ouders gezien het uitgebreide verstelbereik van taille en schouder. We waren echt onder de indruk van de veelzijdigheid, het comfort van deze babydrager , gebruiksgemak en stijl.

De prijs is behoorlijk hoog en komt rond de $ 180, maar als je het prijskaartje kunt verdragen, denken we dat het elke cent waard is. Een paar dingen om te overwegen: de zak is een beetje een onhandige positie om gemakkelijk toegang, het c kan niet worden gebruikt als een heupstoel (in tegenstelling tot de LilleBaby), en het kan een beetje meer opvulling rond de taille en lumbale ruimte gebruiken om langdurig gebruik te ondersteunen (zoals meer dan 2-3 uur per keer). Anders dan dat, zijn we erg blij dit nieuwe model te hebben getest en vinden het een geweldige nieuwe toevoeging aan onze lijst! Merk op dat voor ouders en baby’s die reizen in zeer warme gebieden of die de neiging hebben om een ​​beetje meer te zweten, ze de Tula Coast Explore moeten bezoeken, die in principe hetzelfde is, maar een meer ademend meshfront zoals de LilleBaby gebruikt. Geïnteresseerd? Je kunt hier de Tula Explore-carrier bekijken.

 

BOBA 4G Draagzak

De BOBA-draagzak staat nu al 3 jaar in de top 5 van onze lijst met beste draagzakken, en om een ​​aantal geweldige redenen. Het is comfortabel, stijlvol, duurzaam en zeer goed gemaakt en betrouwbaar. De dikke tailleband heeft de neiging om veel van het gewicht van de baby te dragen, zodat je schouders niet te pijnlijk worden, met een mooie gelijkmatige verdeling over het lichaam. We vonden het ook leuk dat de tailleband twee verstelpunten heeft, wat behoorlijk helpt om het rond de taille gladder te maken. Het heeft ook de aanpassingen voor de schouderbanden recht onder de oksels, zodat je de pasvorm kunt aanpassen, zelfs wanneer je je baby draagt. Enkele voordelen van de BOBA ten opzichte van de Ergo is dat het een baby-inzetstuk omvat, ondersteunt van 7 pond helemaal tot 45 pond (zoals de LILLEBaby), en het heeft een klein zakje met rits langs de taille. Hoewel het werken met een baby-inzetstuk een beetje lastig is in vergelijking met het ingebouwd hebben in het systeem. Het bevat ook kleine voetriemen (stijgbeugels) om vermoeide hangende benen te ondersteunen. We hebben ook geconstateerd dat het bereik van de bandafstelling zeer breed is en past bij een breder scala aan lichaamsvormen en -maten. Dus deze koerier heeft in feite een paar voordelen ten opzichte van de Ergo. Dus waarom staat niet hoger op de lijst? Welnu, in onze tests was de meerderheid van de moeders het erover eens dat de Ergo gewoon comfortabeler was voor moeder en een beetje ondersteunend leek voor de baby. Dat wil niet zeggen dat dit geen comfortabele drager is, want dat is het zeker. Naar onze mening gewoon niet zo comfortabel als de Ergo of Tula. Het ondersteunt ook geen baby die naar buiten kijkt, waardoor het veel minder veelzijdig is dan de LILLE Baby of Ergo. In termen van algehele kwaliteit is de Boba 4G-drager vergelijkbaar met de Ergo en TULA, ze hebben beide hoogwaardige naden en stiksels, betrouwbare riemen en gespen en goede schoudervulling. We hebben geen problemen gehad met scheuren of tranen van een van onze topaanbieders. Net als de anderen komt het in een heleboel leuke kleuren en patronen, en we hebben de neiging om het voor ongeveer $ 125 online te zien. Geïnteresseerd? Je kunt de Boba Carrier hier bekijken.

 

Baby Tula Free-to-Grow draagzak

Deze Baby Tula FreeToGrow Carrier is in principe gelijk voor de 5e plaats met de Onya Pure (hieronder). Het is echt een fantastische draagzak die de markt voor draagzakken recentelijk heeft veroverd. En om een ​​aantal geweldige redenen! Laten we eerst praten over specificaties. Het ondersteunt baby’s zo klein als 7 pond zonder de noodzaak van een baby-inzetstuk, en tot 45 pond, die u goed in peuter-kap zal brengen; dus deze draagtas is geweldig in het aanpassen van verschillende maten naarmate je baby groeit. En het heeft veel aanpassingen om ervoor te zorgen dat verschillende vormen en mogelijkheden (bijvoorbeeld verschillende hoofd- en neksteun) goed worden ondersteund. Naast de vorm van je baby, is dit ook een geweldige babydrager voor grote ouders, met een tailleband die zich tot 57 “aanpast. De laatste vermelding die het vermelden waard is, is dat je je baby aan de voorkant kunt dragen (naar achteren gericht) of op je rug (naar je toe gericht), dus hier is geen naar voren gerichte mogelijkheid (bekijk de Explore daarvoor). Ten tweede, laten we het hebben over handige functies en comfort. Het voorvak is perfect voor sleutels of een paar fop spenen , en konden zonder problemen een iPhone erin plaatsen. De stof is als een canvas materiaal (het is 100% katoen) en we vonden dat het niet super gevoerd of dik is, waardoor het ademend geschikt is voor gebruik in warmer weer. ook een geweldige capuchon die eigenlijk overeenkomt met het patroon van de drager, wat een leuke touch is. Sommige van de andere dragers hebben een kap die een effen kleur heeft in plaats van bijpassende. In termen van comfort was dit ongeveer hetzelfde als de Tula Explore – super comfortabel met mooie dikke riemen en gespen.  De heupband is super comfortabel en we zijn nooit problemen met een pijnlijke rug of schouders tegengekomen. Het heeft een mooi ergonomisch ontwerp dat heel mooi past. Het is ook comfortabel en ergonomisch voor een kleine baby, met enkele super dikke beenvulling die helpt de benen (en heupen) in een goede positie te houden voor langere wandelingen (en het risico op heupdysplasie te verminderen). Het voorpaneel kan worden aangepast van ongeveer 11 “lang tot ongeveer 17” lang, wat u een goede veelzijdigheid voor een groeiende baby geeft. Ten derde, laten we het hebben over enkele van onze indrukken. Over het algemeen hebben we er echt van genoten! Het is comfortabel, van hoge kwaliteit en super schattig. De beschikbare patronen zijn echt schattig en variëren van een eenvoudige effen kleur tot een aantal echt mooie patronen die niet te opzichtig of helder zijn. Het aantrekken was eenvoudig genoeg, hoewel de hoogte-instelling van de gesp aan de achterkant niet zo gemakkelijk te doen was tijdens het dragen als sommige andere dragers op deze lijst. Andere nadelen? Nou, met kleinere baby’s tussen de 7-12 pond of zo, dachten we dat een beetje betere en meer instelbare hoofd- en neksteun geschikt zou zijn (vooral voor dunnere baby’s). De Tula Explore heeft wat meer opvulling en ondersteuning, dus bedenk dat als je denkt dat dit een probleem kan zijn met je kleintje. Het zou ook leuk zijn om vooruit gerichte mogelijkheden te hebben met een provider die ongeveer $ 100 kost. Over het algemeen is het een fantastische toevoeging aan onze beste lijst met draagzakken, met slechts een paar kleine nadelen. Geïnteresseerd? Bekijk hier de Tula Baby Carriers!

Onya Pure draagzak

Deze Onya Pure-draagzak is de nieuwste toevoeging aan Onya’s assortiment uitstekende en veelzijdige babydragers die geweldig zijn voor langere tochten door de natuur. Net zoals de Onya Outback wordt uitgefaseerd, heeft Onya dit geweldige Pure-model uitgebracht dat vergelijkbare veelzijdigheid heeft, maar met een hoger ademend vermogen en een eenvoudigere algehele configuratie. De Onya pure ondersteunt pasgeborenen zo klein als 7 pond en peuters en grotere kinderen tot 45 pond. Hoewel we niet voorstellen om een ​​kind van 45 pond in een koets te sjouwen tijdens lange wandelingen, kan het een goede back-up maken wanneer hun kleine benen moe worden en ze een kleine boost nodig hebben. De Pure biedt drie draagposities: voorwaarts naar binnen gericht, achterwaarts naar binnen gericht, en ook heupdragend. In onze tests vonden we alle posities behoorlijk comfortabel. De drager biedt veelzijdigheid voor bandconfiguratie – u kunt deze configureren als een H, of als een X die de banden over de rug of borst kruist. We raden zeker de X-gekruiste riemconfiguratie aan voor meer comfort over langere dragen, en het is een betere optie voor ouders die zich ongemakkelijk voelen met de riemen die onder de armen wrijven. De Pure is ontworpen om een ​​hoog ademend vermogen te hebben, dus het zorgt voor een geweldige lente- en zomerdrager en biedt een frontpaneel dat kan worden opengeritst en opgerold om een ​​zeer ademend gaas te onthullen dat helpt de rug van je baby lekker koel te houden. In onze testen hielp het ons ook koel te blijven in het weer van meer dan 100 graden (met een luchtvochtigheid van 75%) die we deze zomer hadden! Het paneel kan heel mooi worden opgeborgen zonder dat het volumineus is of per ongeluk valt. De riemen en taille zijn super dik en comfortabel, en we hielden van de verstelbare singels in de taille en de nieuwe gesp. De gesp vereist een tweestaps-proces om te openen, maar we dachten dat het supergemakkelijk was om met één hand te openen en de mogelijkheid voorkomen dat een nieuwsgierige oudere broer of zus de riem kon bereiken en losmaken, of dat deze per ongeluk kon losmaken (gedeeltelijk of volledig) bij het bukken.

We maakten ons zorgen over de tweestaps gesp, maar waren aangenaam verrast door het gebruiksgemak. Dit is een eenvoudige drager die lichtgewicht en zeer ademend is, het is een geweldige optie voor zomerwandelingen en reizen, en voor het gemakkelijk inpakken/ opvullen in een koffer of rugzak. Ondergang? Niets ernstigs. Omdat het een relatief eenvoudige drager is, is er geen vak voor het opbergen van sleutels, een fopspeen of iets anders. Er is ook geen kap voor het blokkeren van de zon of het bevorderen van dutjes. We denken ook dat het geweldig zou zijn om een ​​voorste draag en naar buiten gerichte positie te hebben, net als sommige van de duurdere dragers, vooral met grotere kinderen die zich snel vervelen met naar binnen gericht. Over het algemeen denken we dat dit een geweldige lichtgewicht en zeer ademende optie is die de moeite van het bekijken waard is, vooral gezien de redelijke prijs, hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid en de uitstekende reputatie van Onya voor kwaliteit en service. Meestal kan worden gevonden voor minder dan $ 140, en het komt in verschillende eenvoudige kleuropties. Geïnteresseerd? Bekijk hier de Onya Pure draagzakken!

 

Pognae No 5 Organic Baby Heupdrager

De Pognae-lijn van babydragers is super populair in Australië en Europa, en ze hebben talloze onderscheidingen ontvangen voor hun stijl, veelzijdigheid en algehele kwaliteit. Het is een premium babydrager met een premiumprijs van bijna $ 200. Het bedrijf zelf is gevestigd in Zuid-Korea en pas de afgelopen jaren zijn deze hipseat-babydragers beschikbaar in Europa en de VS. Eind vorig jaar hebben we hun nummer 5-versie in handen gekregen om te testen. En om eerlijk te zijn, we waren er enorm van onder de indruk! Beginnend met de basis, ondersteunt het baby’s van 3 maanden tot 3 jaar oud, dus het is niet ideaal voor pasgeborenen, maar we gebruiken toch liever een goede draagdoek voor pasgeborenen. Het maximale gewicht is 44 pond, wat vrij hoog is voor elke babydrager, alleen na de LILLEBaby. Het beweert 6 draagposities te hebben, wat een beetje grappig is, gezien 3 van die posities alleen de heupbank zijn zonder de rest van de drager: een waarbij je de baby gedeeltelijk op de heupdrager legt (een goede positie voor het voeden), een waar de baby op de heupzitting naar buiten zit, en één waar de baby op de heupzitting naar binnen zit. In al die posities van de heupdrager gebruikt u ten minste één van uw handen om de baby vast te houden, aangezien er niets anders is dan een klein zitje op uw heup. Maar als je op zoek bent naar een hipseat, besef je dat waarschijnlijk al. Nu voor de andere 3 posities: één is met de drager aan de voorkant en baby naar buiten gericht (zoals de foto laat zien), één is met de drager aan de voorkant en naar binnen gericht, en de andere is met een rugzakdrager met de baby naar voren gericht naar binnen. En wanneer de baby zich in een van die drie full-carrier posities bevindt, worden ze heel mooi ondersteund door de heupdrager op hun kont. Het is een mooi zitoppervlak en zorgt ervoor dat de benen op de juiste manier worden geplaatst voor heupontwikkeling. Dit is waar we van hielden.

De gehele drager is gemaakt van hoogwaardige stoffen, materialen en bevestigingsmiddelen. De binnenkant is van organisch katoen, waar je baby zijn of haar mond tegen de stof kan zetten, dus dat is een leuke touch. De schouderbanden waren super breed en comfortabel, en de drager deed geweldig werk door het gewicht mooi over de heupen en schouders te verdelen; dat komt gedeeltelijk omdat de heupdrager zoveel gewicht op je heupen legt, wat prettig is voor comfort bij langdurig dragen. De heupdrager zelf is gevoerd en gaas voor ademend vermogen, het opbergvak met ritssluiting in de taille is groot en geweldig, en het was gemakkelijk aan en uit te trekken. We vonden het stijlvol en goed geconstrueerd en gemakkelijk schoon te maken, zorg ervoor dat je het piepschuim heupdragerinzetstuk verwijdert voordat je het probeert te wassen! Enkele andere dingen die we leuk vonden, waren de oprolbare klep aan de voorkant voor ventilatie, de in hoogte verstelbare borstriem (voor wanneer gedragen als een rugzakdrager, of het kan aan de achterkant worden bevestigd als je iemand hebt om je te helpen vast- en losmaken) !), de grote, verstelbare tailleband met klittenband, die ook een grote bevestigingsclip heeft, en de neerklapbare drool-flap aan de voorkant. Er waren ook enkele dingen die we niet leuk vonden. Ten eerste is het klittenband comfortabel voor het bevestigen van de tailleband, maar we weten allemaal hoe klittenband wordt na herhaald gebruik en wassen: vol met pluisjes en dons, en zwakker. Ten tweede, dat klittenband was super luid wanneer je klaar bent om de drager uit te doen, waardoor een groot scheurend klittenbandgeluid wordt dat een slapende baby zou kunnen wekken. Ten derde is het hele ding echt groot en omvangrijk, dus het is niet het type drager dat je gewoon in een van onze beste luiertassen kunt gooien als het niet in gebruik is. De heupzitting is groot en gevuld met een piepschuimblok dat niet kan worden samengedrukt om de drager omhoog te drukken en in een zak te persen. Ten slotte is de prijs gewoon te hoog voor ons om te rechtvaardigen. Het is een uitstekende draagzak, maar we waren niet blij dat het zoveel hoger geprijsd is dan andere echt uitstekende draagzakken. Dus daar heb je het – veel geweldige functies, comfortabel, een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een hipseat, maar ook erg duur en met een paar nadelen. Geïnteresseerd? Bekijk hier de Pognae No 5 Hipseat draagzak!

 

Baby Tula standaard ergonomische draagzak

Dit is een van de twee Baby Tula-draagzakken op onze lijst, en om een ​​aantal geweldige redenen: ze maken enkele van de meest schattige, stijlvolle en trendy draagzakken op de markt. Hoewel de Tula Explore de relatief premium-versie met de meeste veelzijdigheid is, biedt deze optie een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Het is niet alleen redelijk geprijsd, het is ook behoorlijk comfortabel, heeft een eenvoudig ontwerp en is licht van gewicht. We hielden van de klittenbandzak aan de voorkant, hoewel het een beetje moeilijk toegankelijk was voor moeders met kortere armen of grotere baby’s. Het kan worden gebruikt van 15 tot 45 pond, waardoor het een fatsoenlijk bovenbereik heeft, maar een zeer beperkend onderbereik. Kortom, u zult deze draagzak pas kunnen gebruiken als uw baby een paar maanden oud is, tenzij u de afzonderlijke baby-inzet koopt. Maar zodra je het gebruikt, zullen jij en je baby er zeker van houden! De schouderbanden zijn zeer gewatteerd en comfortabel, de baby-dij / beensteunen zijn zacht gevoerd, de capuchon is ruim en afneembaar, en de eenvoud maakt het vrij gemakkelijk om in en uit te stappen. Hoewel de vulling van de baby-dij / -benen een leuke touch is, merk je op dat dat gebied niet verstelbaar is zoals het is in onze betere opties, dus er zal een goede plek zijn als je baby perfect past, maar daarvoor is het te breed en misschien een beetje ongemakkelijk voor baby.

Na ongeveer een uur klaagden verschillende van onze testmoeders over wat rugpijn en wilden terug in de LILLEBaby komen met zijn kruisbanden en lendensteun, en naar buiten gerichte veelzijdigheid, of zelfs terug naar de Ergo. Ze merkten ook op dat het niet erg goed circuleert, en dachten dat het zou kunnen profiteren van wat 3D cool air mesh voor een betere luchtstroom. Ook ondersteunt het, net als de BOBA 4G, geen naar buiten gerichte positie voor uw baby, alleen face-to-face dragen. Over het algemeen zijn de TULA ergonomische dragers geweldig, maar hebben ze enkele basisbeperkingen. Voor de prijs verwachtten we dat het een echte winnaar zou zijn en liepen we weg omdat het geweldig was, maar niet zo geweldig als de anderen erboven. Het is verkrijgbaar in heel veel echt mooie kleuren en patronen, waardoor veel van de andere dragers zich schamen! Heeft de neiging om online voor minder dan $ 100 te verkopen, waardoor het een van de beste deals is voor een premium babydrager. Geïnteresseerd? Je kunt de TULA Draagzak hier bekijken.

 

BabyBjorn originele draagzak

De originele BabyBjorn-drager is een klassieker en is echt de stijlrevolutie voor zachte dragers begonnen. Plots was het stijlvol om een ​​babydrager te dragen, en het was niet langer gigantisch, omvangrijk en utilitair zoals de babydragers waar je moeder je in de jaren 80 misschien in had gestopt. De BabyBjorn-draagtas blijft nog steeds een nietje in de markt voor zachte draagzakken en de prijs van de originele versie is sinds de introductie aanzienlijk gedaald. Het BabyBjorn Original-model is erg basic – alleen schouderbanden, niet veel verstelbaar en geen franje (geen pasgeboren inzetstuk, geen heupband, geen zak, geen capuchon, enz.). Het is een goede drager maar zal na ongeveer een uur gebruik voor pijnlijke schouders en nek zorgen. Vanwege deze klachten en omdat de markt werd overgenomen door meer veelzijdige en comfortabele dragers, besloot Baby Bjorn met hun eigen versie van een grotere, meer gevoerde en veelzijdige drager uit te komen. De One-drager is net als het Comfort-model van eerdere jaren en heeft veel van de basismogelijkheden van onze best beoordeelde dragers: naar voren gerichte optie, tailleband om schouderpijn te verlichten, meerdere aanpassingen, zachte vulling, enz. Maar er is geen pasgeboren inzet (minimaal 8 kilo babygewicht), geen opbergvak, geen slaap- / zonnekap, en is veel omvangrijker en moeilijker op te slaan ten opzichte van de Boba en Ergo. In onze proeven hebben we ook vastgesteld dat de BabyBjorn One het gewicht niet helemaal van de schouders haalt, zoals de Boba of Ergo. In tegenstelling, deze Baby Bjorn-drager heeft een paar decennia grote verfijning en innovatie achter de rug, inclusief uitstekende beoordelingen van comfort en veiligheid, dus houd daar rekening mee. Dus als u op zoek bent naar een relatief eenvoudige, stijlvolle, goed gebouwde en betrouwbare babydrager voor minder dan $ 50 of zo, dan zijn de BabyBjorn Original babydragers waarschijnlijk een geweldige optie voor u! Geïnteresseerd? Je kunt de originele versie van BabyBjorn Carrier hier bekijken!

 

Onya Outback Draagzak

Dit is een relatief nieuwe toevoeging aan onze lijst en we zijn blij dat we het hebben uitgeprobeerd. Het is een relatief nieuwe babydrager op de markt en we waren echt onder de indruk van de kwaliteit, het comfort, het gemak en de veelzijdigheid. We hebben het uitgeprobeerd met de afzonderlijke pasgeboren babybooster, die apart wordt verkocht voor ongeveer $ 30. Met de inzet, ondersteunt het baby’s zo weinig als 7 pond en maximaal 15 pond; wanneer je de booster verwijdert, kan het gaan van 15 pond tot 45 pond, wat geweldig is voor het dragen in rugzakstijl. Over een rugzak gesproken, deze babydrager kan worden gebruikt als een naar binnen gerichte voordrager, een naar binnen gerichte achterste “rugzak” -drager of naar buiten gerichte “rugzak” -drager. Er zijn een paar dingen die deze draagzak uniek maken ten opzichte van zijn concurrentie. Ten eerste heeft het een groot zakje aan de voorkant waar een kleine portemonnee, sleutels of zelfs een luier en een paar doekjes in passen. Het heeft ook een sleutellus aan de onderkant en een aantal speelgoedlussen op de schouders – deze lussen waren geweldig voor het bevestigen van een fopspeenkoord of het ophangen van een leuk klein speeltje. Ten tweede zijn de riem en riemen zeer duurzaam, van hoge kwaliteit en comfortabel. Ze deden ons denken aan de LILLE Baby-riemen tijdens onze tests, ze waren gewoon zo goed. Al die brede banden zorgen voor comfortabel dragen dat verstelbaar en ondersteunend is, inclusief de optie om de schouderbanden in een X-cross-ontwerp op je rug te dragen, wat een ton helpt voor zwaardere baby’s en langere ritten; kruisbare riemen kunnen echt een levensreddend zijn tijdens lange tochten! Ten derde kan deze draagzak overgaan naar een draagbare stoel voor elke stoel met een rugleuning (zoals in een restaurant of Starbucks), je plaatst de baby erin, maakt de schouderbanden vast aan de achterkant van de stoel en er is een geweldige ingebouwde onderste harnas. Deze functie is geweldig voor peuters die zelfstandig kunnen zitten en is uniek voor de Onya-drager. Toen we het uittesten, vonden we ook de zitpositie zeer comfortabel voor niet alleen de ouders, maar ook de baby – de dijen werden mooi ondersteund en de hoek van de benen was comfortabel.

Het heeft ook een SPF-beschermende kap die uit het zicht verdwijnt wanneer deze niet in gebruik is, wat geweldig is als het te zonnig is of het buiten begint te sprenkelen. Ondergang? Niets belangrijks hier. We wensten dat het een naar buiten gerichte zitpositie had zoals de Ergo en LILLE Baby, maar alleen naar binnen gericht. Naar buiten gericht kan worden gedaan, maar alleen in rugzakmodus. Ook voor kortere baby’s hebben ze de neiging om vrij diep in de stoel te zitten tot ze ongeveer een jaar oud zijn, waardoor ze moeilijk rond kunnen kijken terwijl ze worden gedragen, omdat de zijkant van de draagzak heel hoog komt. Als ze eenmaal groter zijn, zoals 12-15 maanden, kunnen ze beginnen rond te kijken van links naar rechts en over de draagstof te kijken. Dus over het algemeen, slechts enkele kleine problemen, denken we over het algemeen dat dit een uitstekende vervoerder is en het proberen waard. Het staat alleen hier op onze lijst omdat we denken dat het wordt afgebouwd door Onya, ten gunste van de nieuwe Onya Pure (die we hierboven beoordelen en een uitstekende aanbieder zijn). De Onya Outback kan meestal worden gevonden voor minder dan $ 150, en er zijn een heleboel leuke kleuropties! Geïnteresseerd? Bekijk hier de Onya Outback draagzakken!

 

Beste budget draagzakken

Een draagzak van $ 100-200 die niet past bij uw budget voor babykleding? We testen al jaren babydragers en hebben een aantal geweldige opties onder de $ 50 gezien. Niet groot genoeg om in onze jaarlijkse top 5-lijst te komen, maar zeker het overwegen waard als u wat geld wilt besparen! Begin met de baby Bjorn, hierboven vermeld, voor ongeveer $ 50. Maar als u iets veelzijdiger wilt en graag de meer uitgebreide providers, kunnen de onderstaande opties misschien goed voor u werken. Merk op dat er geen enkele zo veelzijdig is als de Complete carrier van Lillebaby, maar veel van hen hebben een aantal leuke functies zoals cool air mesh, het dragen van een babyrugzak, een hoge gewichtslimiet en zijn fatsoenlijke ergonomische dragers. Deze zijn belangrijk wanneer je je baby draagt, en je hoeft niet te upgraden naar een duurder babyproduct alleen om enkele van deze basisfuncties te krijgen. In feite maken veel van de onderstaande budgetdragers een geweldig cadeau voor een babyregister zonder de bank te breken. Houd er rekening mee dat als u geld wilt besparen en veelzijdigheid wilt, ook onze draagdoeken en draagdoekdragers kunt bekijken als u geïnteresseerd bent in het gebruik van een draagdoek (zoals de Moby Wrap en de Boba Wrap). Hoe dan ook, hier zijn de beste budgetdragers van 2020:

Bebamour Draagzak

Dit is een geweldige heup-stoeloptie, een van de drie heup-stoeldragers op onze lijst (een hierboven en een hieronder). Deze is super veelzijdig, met 6 verschillende draagposities. Het kan op je borst worden gebruikt, naar binnen of naar voren gericht (3-36 maanden), op je rug naar voren gericht (“rugzakpositie”), en als een veelzijdige heup- of voorstoel. Dus zonder de heupstoel is het een vrij typische drager: je kunt het al na 3 maanden gebruiken en het ondersteunt baby’s tot 44 pond. Het heeft ontzettend veel kleine zakjes voor mobiele telefoons, fopspenen en sleutels, en een heleboel aanpassingen om het vrijwel elke moedervorm en -formaat te laten passen. We hielden van het aantal en het bereik van alle verstelbanden! Het heeft ook een mooie ademende capuchon die wordt bevestigd met behulp van kleine lussen, dus er is geen luide klik of clip die je slapende baby kan storen. Ze deden ook goed werk met de zachtheid van de stoffen, mooie brede en gevoerde schouderbanden en heupgordel, en de algehele fatsoenlijke pasvorm en afwerking. Het is een grote draagzak en we dachten dat het het meest geschikt zou zijn voor baby’s ouder dan ongeveer 4-5 maanden, tenzij je een grotere baby hebt. Anders is het een beetje ruim. Het aspect van de heup zit prettig. Wanneer het gedragen wordt als een typische draagzak, is het goed om het grootste deel van het gewicht van de baby op je middel te leggen in plaats van op rug en schouders. Het kan ook onafhankelijk van de rest van de drager worden gedragen. Dit is geweldig voor heel kleine baby’s, bijvoorbeeld om hun billen of zij op de heupstoel te laten rusten, terwijl ze borstvoeding geven of in slaap wiegen. Het is ook geweldig als ze een beetje groter worden en op de heupstoel kunnen springen en hun armen kunnen gebruiken om vast te houden – dit is geweldig voor peuter en ouder. Over het algemeen vonden we deze drager erg leuk. Het enige nadeel is echt de grote draagmaat die niet geschikt is voor kleinere baby’s. Er is ook het feit dat het een Chinees bedrijf is en in China is gemaakt, waardoor de beschrijvingen en instructies een beetje moeilijk te verteren zijn. Over het algemeen is dit een geweldige vervoerder, vooral voor de prijs. Meestal ongeveer $ 75.

 

Infantino Flip 4-in-1 draagzak

Stijl, veelzijdigheid, kwaliteit en een fantastische prijs? Geef ons er twee! De Infantino Flip 4-in-1 draagzak is een fantastische goedkope draagzak met een aantal geweldige functies en een eenvoudige maar trendy styling. Ondersteunt baby’s van 8 tot 32 pond, deze draagzak kan op 4 manieren worden gedragen: naar binnen gericht voor zuigelingen met de klepjes dichtgeknoopt ter ondersteuning van een smalle baby, naar binnen gericht met een bredere zitplaats voor oudere baby’s (met behulp van de stoel kleppen), naar buiten gericht voor baby’s met hoofd- / nekbediening en rugtas voor oudere baby’s. Dus technisch gezien ondersteunt het naar binnen en naar buiten als een voordrager en kan het worden gebruikt als een draagzak voor een rugzak. Voor minder dan ongeveer $ 30 is dat uitstekende veelzijdigheid. Het bereikt het bredere babygewichtbereik door een verstelbare zitbreedte te hebben door twee dijkleppen aan elke kant van de billen te openen of te sluiten en verstelbare been- en borstopeningen te hebben. Voor de ouders bevat het ook verstelbare schouderbanden en heupgordel, waardoor het comfortabeler en ondersteunend is voor verschillende lichaamstypes (waarover de heupgordel zich aanpast van 24-47 “).

Dus het past op slankere moeders, en ook plus -grote moeders tot ongeveer 250 pond. In onze tests vonden we de drager erg licht, ademend en over het algemeen betrouwbaar met gespen en aanpassingen van matige kwaliteit. We vonden het ook leuk dat je het hele ding in de wasmachine kunt gooien, en het krimpt helemaal niet bij ons. De schouderbanden waren OK – nergens zo mooi of comfortabel als de top draagzakken op deze lijst, maar redelijk opgevuld. Een baby meer dan 15 kilo dragen voor een paar uur en je zult waarschijnlijk vinden jezelf in wat rug- en schouderpijn, in tegenstelling tot de LILLE Baby of Ergo-dragers. De Infantino Flip Advanced-babydrager bevat een drool pad met een klittenbandsluiting, die we van beperkte waarde vonden: het werkt het beste voor het uitkijken, maar heeft ook de neiging tot f helemaal uit en kan gemakkelijk worden verwijderd door een baby. Het is een goed idee, maar slecht uitgevoerd. Dus over het algemeen, slechts een paar beperkingen: comfort, ondersteuning, veelzijdigheid voor kleine baby’s (minder dan 8 pond), geen capuchon / hoes en het dwaze kwijlkussen. Maar hebben we al gezegd hoe goedkoop deze draagzak is !? Minder dan 30 dollar! Dat is goedkoop, en deze Infantino Flip 4in1 Convertible Carrier is verrassend goed voor die prijs!

 

Moedernest Ergonomische draagzak

Een van onze favoriete luchtvaartmaatschappijen aller tijden onder $ 50, met functies en veelzijdigheid die redelijk goed zijn voor deze prijsklasse. Deze drager ondersteunt baby’s van 8 tot 26,4 pond. Wees niet verward door wat het zegt op Amazon, dat 33 pond is – de gebruikershandleiding zegt 26.4 pond, wat een belangrijk klein punt is om te weten. Het is geschikt voor kleinere baby’s met verstelbare beengatgespen en heeft een hoofdsteunkussen dat kan worden neergeklapt als uw baby hoofd- en nekcontrole krijgt (en voor wanneer hij naar de voorkant kijkt natuurlijk!). Het kan op drie manieren worden gebruikt: naar achteren gericht op de borst, naar achteren gericht als een draagzak voor de rugzak en naar voren gericht op de borst. Het heeft mooi gevoerde schouderbanden waarvan we dachten dat ze vrij comfortabel waren, en het heeft een kleine gevoerde gesp op de bovenrug om de twee schouderbanden te verbinden en dingen te houden in een mooie comfortabele positie voor mama en papa. Het heeft geen kap om te beschermen tegen de zon of andere elementen, en er waren geen zakken te vinden. De tailleband was behoorlijk comfortabel voor deze prijsklasse, met behulp van een zeer grote plastic clip om hem op zijn plaats te houden. Over de tailleband gesproken, het is niet ideaal voor plus-size ouders, omdat we ontdekten dat het in feite maxes is voor ouders met een taille diameter van ongeveer 45 “. Bij onze testen dachten we dat de stof indrukwekkend zacht en duurzaam was voor een drager die slechts ongeveer 30 dollar. Het heeft niet echt de toeters en bellen of een hogere bovengrens van de duurdere draagzakken, maar als je op zoek bent naar een goedkope, eenvoudige draagzak die verrassend veel lijkt op de duurdere BabyBjorn, dan moet je dit zeker eens bekijken!

 

Sunveno Hip Seat draagzak

Dit is een nieuwe release dit jaar en we waren verheugd om weer een goedkope babydrager te bemachtigen die een grote veelzijdigheid biedt met de toegevoegde bonus van een handige en comfortabele heupstoel. De heupstoel wordt voornamelijk vroeg in het leven van je baby gebruikt, van pasgeboren tot ongeveer 6 maanden oud, wanneer ouders er baat bij hebben om een ​​beetje van hun gewicht af te nemen terwijl ze in een wieg worden gehouden of naar binnen gericht tegen de borst. De heupstoel is hier geweldig voor en kan worden gebruikt met of zonder de schouderbanden. De schouderbanden helpen een ton met heupzitting verzakken onder babygewicht, en we zijn blij te kunnen melden dat de banden eigenlijk behoorlijk comfortabel zijn en kunnen worden gebruikt in de typische H-configuratie of een X-kruisbandconfiguratie. Maar de Sunveno is veel meer dan alleen een hippe stoel! Het biedt ondersteuning voor pasgeborenen tot ongeveer 36 maanden oud (of ongeveer 35 pond), en kan worden gebruikt als een naar binnen of naar buiten gerichte voordrager. En het heeft een indrukwekkende reeks functies voor deze prijs onder de 50 dollar! Deze omvatten een capuchon om de zon of wind te blokkeren, een opbergvak met ritssluiting aan de voorkant, opbergvak met ritssluiting aan de zijkant en een klein flessenvak (niet geïsoleerd) aan de andere kant. De voorkant heeft een paneel dat kan worden opengeritst om wat gaas te onthullen voor een hoger ademend vermogen. Er zijn ook enkele handige met klittenband bevestigde droolschilden of slabbetjes die aan de bovenrand (voor wanneer naar buiten gericht) of de schouderbanden (voor wanneer naar binnen gericht) kunnen worden bevestigd. In onze tests waren we onder de indruk van de functieset. Minder dan 50 dollar en heeft een heupzitting, kan naar binnen of naar buiten gericht worden gebruikt, heeft verschillende zakken en heeft een comfortabel harnas in de taille en schouderbanden? Dat is indrukwekkend! Dit maakt de Sunveno een redelijke concurrent van de veel duurdere MiaMily Hipster-carrier, die vergelijkbare functies biedt voor ongeveer $ 130. Nadelen? Het kan niet worden gebruikt als rugzakdrager, in tegenstelling tot de MiaMily zullen langere baby’s snel hun relatief beperkte lengte en relatief gebrek aan hoofd- / neksteun uitgroeien, en de relatief smalle heupband is geen geweldige optie als een babydrager voor plus ouders. Over het algemeen is dit een geweldige optie die het bekijken waard is als u op zoek bent naar een veelzijdige heupstoel die de bank niet zal breken! Heeft de neiging om online voor ongeveer $ 50 te gaan. Geïnteresseerd? Bekijk hier de Sunveno babyzitje met heupzit.

 

NimNik draagdoek heupdrager

Dit is een van de meer unieke dragers op deze lijst en we denken dat het geweldig is voor oudere peuters en grotere kinderen (tot 45 pond). Wat echt uniek is, is dat deze drager kan worden gebruikt als een naar voren gerichte drager, een naar achteren gerichte drager, en ook als een supercoole heup-stoel voor oudere baby’s. Wat is een heupstoel? Nou, het is helemaal geen draagzak, maar eerder een kleine stoel die je rond je middel hebt om het gewicht van je baby te ondersteunen. Het is een geweldig concept om te voorkomen dat die pijnlijke armen je baby in de natuurlijke positie rond dragen. En de drager is ook redelijk goed. Het maakt gebruik van lichtgewicht, zeer ademende stof en design. Het is eigenlijk de heupstoel met een extra rugleuning om er een heel simplistische drager van te maken. Het heeft echter een aantal leuke functies, vooral voor de prijs. Het heeft drie kleine gaasvakken (niet-sluitend) die een telefoon, sleutels, fopspeen, enz. Passen. Het heeft ook een mooie brede tailleband die voor comfort en stabiliteit helpt, vooral bij het gebruik van de heup-stoel. Het maakt gebruik van klittenband en een gesp om het middel vast te houden, waardoor het vrij veilig aanvoelt. Maar er is geen baby-inzetstuk en kan alleen worden gebruikt voor baby’s van meer dan 12 pond. Geen sluitzakken, lang niet zo opgevuld, zacht of luxueus als onze topopties, en zeker niet zo comfortabel om te dragen. Maar als u op zoek bent naar een goedkope heupstoel die ook dienst doet als basisdrager, dan zou dit de optie voor u kunnen zijn! Meestal ongeveer $ 50 online.

 

Infantino knuffeldrager met capuchon

Infantino maakt een breed assortiment babyproducten en verschillende babydragers. Ze hebben meer dan een dozijn opties, waarvan sommige moeilijk te onderscheiden zijn van anderen, en sommige zijn niet echt het overwegen waard. We zullen zeggen dat we onder de indruk zijn van de prijzen en functies van de Infantino-lijn, met een algehele betrouwbare en veilige reeks vervoerders tegen geweldige prijzen. Zoals met alle anderen op deze lijst onder $ 50, heeft het een beperkt gewichtbereik, veelzijdigheid en comfort. De Cuddle Up is om een ​​paar redenen opgenomen in deze lijst. Allereerst is het schattig, met een schattige berenkap die doorloopt als een zachte capuchon en schattige kleine oren heeft. Als het is uitgeschakeld, heeft het een schattig gekleurd chevronpatroon op de fuzzy binnenin. Het is de enige drager op deze lijst met een kap die het hoofd van je baby in de herfst een beetje warm kan houden. Ten tweede en het hoodie-thema voortzettend, het bevat ook een voorvak net als je favoriete hoodie, hoewel we erop wijzen dat dingen er soms uit kunnen vallen, vooral wanneer je de baby in / uit neemt of de draagzak uitdoet. Ten derde vonden we de pads redelijk ondersteunend en waren de aanpassingen voldoende. Niet teveel rug- of schouderpijn. Merk op dat net als de moedernest- en Mo + m-dragers slechts twee draagposities ondersteunt, beide tegenover mama of papa: voordragen en achterdragen. Het ondersteunt ook alleen van 12 tot 40 pond, wat natuurlijk op deze goedkope lijst met vervoerders staat. Meestal ongeveer $ 40 online.

 

You + Me 4-in-1 ergonomische draagzak

Dit is een geweldige back-to-basics zachte gestructureerde carrier met een grote veelzijdigheid, vooral gezien de prijs van slechts ongeveer $ 30. Er zijn 4 draagopties: voorkant dragen naar binnen (normale pasgeboren en brede stoel voor peuters), voorkant dragen naar buiten (6+ maanden), en rug dragen (normale pasgeboren en brede stoel voor peuters). Het is een beetje misleidend om te suggereren dat deze drager net zo veelzijdig is als veel andere op deze lijst, omdat ze de twee zitbreedte-opties als extra draagposities bevatten. In ieder geval is dit een van de beste babydragers op de markt voor ouders die op zoek zijn naar iets goedkoper dan een veelzijdigheid. Het ondersteunt baby’s van 8-32 pond, heeft een ademende 3D cool mesh voering die helpt bij de luchtstroom (hoewel het niet opent aan de achterkant, dus het is niet zo effectief met luchtstroom als vele andere coole mesh dragers). De drager is wasbaar in de machine en heeft een slabbetje in de stijl van de bandana dat ook dienst doet als kwijlkap voor de voorkant. In onze tests vonden we dat het comfortabel en veelzijdig was, de schouderbanden voldoende opgevuld waren, en de schouder- en taillebanden voldoende verstelbaar waren voor grote ouders (of anders groot of lang). We vonden echter ook dat het over het algemeen erg klein was, vooral voor langere baby’s die meer ondersteuning aan de bovenkant nodig hebben – zelfs met de ondersteuning van de bovenste hoofdsteun in de bovenste positie was het behoorlijk beperkt. De algehele beveiliging van de riemen was ook beperkt – vooral met de naar voren gerichte voorste positie voelden we ons nooit helemaal veilig en de riemen waren niet erg comfortabel voor langere ritten. Tot slot, de gespen en aanpassingen voelden niet erg hoogwaardig – niets brak ooit voor ons, maar het voelde als een vervoerder van $ 30. Dus over het algemeen biedt deze draagzak een mooie, veelzijdige optie voor ouders die op zoek zijn naar iets eenvoudiger en goedkoper, maar geen superieure niveaus van comfort, aanpassing of kwaliteit verwachten.

 

Enkele details over de factoren die we overwegen bij het vinden van de beste babydragers van 2020:

Bekijk onze nieuwe koopgids voor babydragers voor meer informatie over het kiezen van een draagzak. Baby’s worden graag dicht bij mama of papa gehouden, voelen het warme comfort van hun borst en het zachte ritme van hun ademhaling en hartslag. Maar tenzij je Ronda Rousey of Mark Wahlberg bent, zullen je armen en schouders erg moe worden van het sjouwen met een groeiende baby de hele dag. Dat is waar draagdoeken en draagdoeken (zie onze beste draagdoeken en draagdoeken hier), en draagzakken met een zachte structuur! Elk jaar zijn er verschillende nieuwkomers op de markt voor babydragers, zoals de Baby Ktan en verschillende willekeurige Chinese merken die eBay en Amazon verzadigen, waardoor het moeilijker wordt om een ​​weloverwogen beslissing te nemen over welke voor jou en je baby het beste zijn. Nu we Baby Ktan hebben genoemd, hoewel we hun drager niet in deze lijst opnemen, kun je onze review van de Baby Ktan Original en Breeze-dragers vinden in ons artikel over baby wraps.

Zacht gestructureerde draagzakken zijn de meest populaire en veelzijdige babydrageroptie en zijn er in veel verschillende vormen, maten, prijzen en kwaliteitsniveaus. De meeste kunnen aan je voor- of achterkant worden vastgebonden om de baby vooruit of achteruit te kijken en zijn goed getest op veiligheid en duurzaamheid. In plaats van een draagdoek (zoals de Solly Baby, Boba of Moby), hebben dragers met een zachte structuur een intrinsieke gewatteerde structuur die de baby betrouwbare ondersteuning biedt, waardoor het risico wordt geminimaliseerd dat uw baby in vreemde posities slingert zoals u soms ziet met een draagdoek of draagdoek . Niet zo aanpasbaar als de wikkeldragers, en niet zo handig om mee te nemen voor op reis, maar absoluut een meer gebruikersvriendelijke optie zonder de belangrijke leercurve van een wikkeldrager die wikkelen en binden omvat. Er zijn echter enkele zeer belangrijke dingen waar u op moet letten in een draagzak, waaronder ergonomie, veelzijdigheid, veiligheid, betrouwbaarheid, gebruiksgemak, comfort, ademend vermogen en kosten. Hieronder vindt u enkele details over hoe we elk van deze factoren evalueren.

Ergonomie: Voor een goede heup- en rugontwikkeling is de ergonomie van een draagzak erg belangrijk. Er zijn een paar dingen waar u op moet letten. Eerst wil je dat je pasgeboren baby (eerste paar maanden) de C-spinale uitlijning aanneemt, wat betekent dat er een mooie kromming op de rug van je baby is, met de benen opgetrokken. Dit wordt de “foetale plooi” -positie genoemd en het vermindert de druk op de wervelkolom en de heupen, waardoor kalmte en een gemakkelijkere spijsvertering worden bevorderd. Ten tweede wil je dat de billen en hamstrings van je baby (3+ maanden) worden ondersteund, waardoor de baby in een “kikkerbeen” -positie komt. Met andere woorden, je wilt nooit dat de benen onder de drager hangen (alleen van de kuiten naar beneden), en dit geldt althans voor de eerste paar levensjaren. Bij het testen van de dragers zochten we naar de foetale plooi voor pasgeborenen en een gehandhaafde kikkerpootpositie voor zuigelingen, peuters en grotere kinderen. Natuurlijk moeten we ook nadenken over ergonomie voor mama en papa, niet alleen voor baby. Naarmate je baby zwaarder wordt, zul je je realiseren dat ergonomie steeds belangrijker zal worden om rug-, schouder-, nek- en heupcomfort te behouden. De grote dragers hebben gekruiste schouderbanden die dienen om het gewicht gelijkmatiger te verdelen, en grote brede heupgordels om wat gewicht van je schouders te halen. De serie Complete van Lillebaby is daar een goed voorbeeld van. Dit is essentieel voor het dragen van de baby aan je voorkant of aan de achterkant als babyrugzak. Een veel voorkomend probleem is de compatibiliteit tussen luiertassen en babydragers: wanneer je baby draagt, is het lastig om ook een luiertas te dragen. Sommige van de beste dragers hebben opbergvakken die in sommige babybenodigdheden passen, zoals een luier en doekjes, een fopspeen en misschien wat andere kleine babyspullen.

Veelzijdigheid: Voorbij zijn de dagen dat een draagzak slechts een enkele draagpositie kan ondersteunen. U hebt niet langer afzonderlijke draagzakken voor baby’s, peuters, grote kinderen en wandelen (achter) nodig. Tegenwoordig, als u in een draagzak voor pasgeborenen investeert, is deze veelzijdig genoeg om meerdere draagposities te ondersteunen terwijl de baby uitgroeit tot een peuter en verder. Aan de onderkant hebben sommige dragers 2 posities, meestal naar voren en naar achteren gericht. Aan het hoge uiteinde hebben dragers zes posities, waaronder naar achteren gerichte pasgeborene (foetale plooi), naar achteren gerichte baby (benen naar buiten), naar voren gerichte peuter, naar achteren gerichte peuter (zonder zoveel hoofdsteun als de positie van de baby), heupdrager en rugdrager (zoals een wandelendrager). De beste zijn meestal veelzijdiger en gaan van pasgeboren (ongeveer 7+ pond) tot ongeveer 4 jaar oud (ongeveer 40 pond), maar ze zijn ook de duurste.

Veiligheid en betrouwbaarheid: Er is geen belangrijker factor om te overwegen dan veiligheid. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden. Hoe is het stiksel langs de belangrijke naden en waar worden de gespen en ritsen bevestigd? Wat is de kwaliteit van de ritsen? Wat is de kwaliteit van de clips, bevestigingen, afstelschuiven en lussen en klittenband? Hoe gaan deze componenten de tand des tijds door, met herhaaldelijk dragen en afstellen? Veel dragers gebruiken connectoren, stoffen en stiksels van mindere kwaliteit en doen het niet goed bij herhaald dragen. Het laatste wat u wilt is een storing in een dragende component. Veiligheid houdt ook rekening met de babypositie, het ademend vermogen van de stof en de juiste hoofd- en neksteun. Bij onze tests werd gebruik op korte termijn en beoordelingen van langdurig gebruik overwogen, waarbij een breed scala aan gegevens werd verzameld met betrekking tot deze veiligheidsoverwegingen. Houd er rekening mee dat we geen dragers in de vorm van een ringsling op onze lijst hebben, gezien de veiligheidsproblemen bij deze dragers. In het bijzonder, hoewel ringslingen zeer comfortabele en veilige babydragers kunnen zijn, zijn er enkele gevallen van misbruik en nalatigheid geweest. Dat betekent niet dat je geen ringsling kunt gebruiken, alleen dat je voorzichtiger moet zijn. Hier is een goed artikel van Mayo Clinic dat dat punt samenvat.

Makkelijk te gebruiken: Sommige dragers zien er geweldig uit, voelen goed, zijn super comfortabel en betrouwbaar, maar zijn een totale pijn in de kont om aan te trekken, uit te trekken of aan te passen. Vervoerders hebben een lange weg afgelegd wat betreft gemak en gebruiksgemak, maar sommige zijn nog steeds vrij arm in dit opzicht. Onze lijst met beste vervoerders houdt rekening met het gemak van aan- en uittrekken en aanpassen van de drager.

Comfort en ademend vermogen. Nadat ergonomie is overwogen en u zeker weet dat de baby zich in de juiste positie bevindt voor veilig dragen, is comfort een bepalende factor om te bepalen of de baby gelukkig en comfortabel zal zijn voor een langere reis. De vulling moet zich op de juiste plaatsen bevinden: langs de rugcontour, waar armen en benen elkaar ontmoeten, op de billen en waar een lichaamsdeel in contact kan komen met een bevestigings- of aanpassingscomponent. Minder vulling rond het hoofd en gezicht om ademend vermogen en hoge luchtstroom te garanderen waar het ertoe doet.

Kosten: Vervoerders variëren sterk in prijzen, van slechts $ 25 tot $ 200 voor de hogere kwaliteit en meer veelzijdige met alle toeters en bellen. Omdat onze lijst veelzijdigheid, betrouwbaarheid, comfort, veiligheid, enz. Waardeert, neigt het ook enkele van de duurdere luchtvaartmaatschappijen te bevatten, met een lagere prijsklasse rond $ 100, tot ongeveer $ 150. We bieden een aantal zeer beperkte beoordelingen van goedkopere (en beperkte functie) opties aan het einde van dit artikel. In dat gedeelte beschouwen we de dragers NimNik, Mo + m Classic, Bebamour, Infantino Cuddle Up en Mother Nest. Sommige van deze minder dure opties hebben een aantal geweldige functies en kunnen echt een geweldig cadeau voor een babyregister zijn.